Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
252 181 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

co on do cholery robi na drugim miejscu ?!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
candy60606

Z serii kwas - siedzi sobie, HEHEHEHHE. Kogo jeszcze obchodzi ten ranking skoro poza setką są nazwiska jak Bogart, o'Toole, Fonda, Seymour Hoffman, Hackman...

candy60606

bo zasluguje?!

DonVitoCorleone

haha i może jest lepszy od De Niro, Brando, Hopkinsa i Nickolsona?

miko1356

a moze nie jest?!

kinoman0

Nie jest. On napisał, że zasłużył co jest bujdą

kinoman0

oczywiście, że jest lepszy. przy czym tez nie rozumiem, czemu na drugim miejscu - a nie na pierwszym?

asia906

no wlasnie.

użytkownik usunięty
asia906

Czy liczba w twoim nicku pomijając 0 to rok urodzenia? To by wiele tłumaczyło.

juz sam post wiele tlumaczy :P

Nie, liczba jest całkowicie przypadkowa. A czy po prostu nie mogę lubić Deppa? jest przystojny i utalentowany - zagrał w naprawdę wielu filmach, w każdym pokazując inne oblicze. Zawsze jestem pod wrażeniem jego roli choćby w piratach - jego ruchy są niesamowite, inne kołki by tego nie zagrały, nigdy i przenigdy. Potrafi być męski i odważny, ale też wrażliwy i czuły. Jest na prawdę niesamowity i - co bardzo u niego cenię - to wspomniane wcześniej oblicza oraz mimika. On w każdym filmie wygląda inaczej, poza tym jest otwarty na wiele gatunków. nie to co np. steven segal z jedna twarzą w każdym filmu, gdzie gra superzabijake albo orlando bloom, którego rozmoznać mozna zawsze, nawet w blond peruce, a jego mimika mówi: mamo, zabierz mnie stąd. kolejnymi przykładami aktorów o jednej twarzy mogą być tom cruise, tom hanks.... jest ich niestety za dużo. ale nie Johnny. I za to go uwielbiam.

asia906

bo taki jest depp, ale z wygladu. to nie umiejetnosci warsztatowe.

DonVitoCorleone

Wyglądać trzeba, jak się jest aktorem. Ruszać też się trzeba umieć. Niektórzy aktorzy ruszają się tak, jakby połknęli kij od miotły, ale nie Johnny. poza tym to się chyba chwali, że ma coś, czego inni uczą się i ćwiczą to latami, a i tak nigdy nie będą tak dobrzy jak Depp?

asia906

nie trzeba wygladac, bo aktorstwo to nie rewia mody. szkada zreszta gadac, bo nie masz pojecia o czym piszesz. polecam ogladac magazyny z modelami a nie filmy

DonVitoCorleone

No jak aktor nie musi wyglądać? osoba brzydka nie da sie do większości ról, zostają jej co najwyżej czarne charaktery. Natomiast aktor przystojny bądź ładna aktorka zagra wszystko. Z ładnej osoby dzieki charakteryzacji można zrobić brzydala, brzydkiej osobie nie pomoże żaden make up. Zresztą, widziałeś kiedyś brzydkiego aktora/aktorkę w filmie? [oczywiscie nie chodzi mi o produkcje, że gdzie owa brzydota była wręcz wymagana, ze względu na graną postać].

asia906

Oldman czy Malkovich. Oldman zwykle gra czarne charaktery, lecz potrafi też tych dobrych. Malkovich gra i tych i tych i potrafi zagrać świetnie. Oglądałaś bardzo mało filmów jak sądzisz "osoba brzydka nie da sie do większości ról, zostają jej co najwyżej czarne charaktery". Jesteś kolejnym przykładem ograniczonej nastolatki.

kinoman0

no może nie

candy60606

Johny może sie podobać lub nie, ale nikt kto uznaje się za znawce kina, nie powie, że nie jest jednym z najbardziej utalentowanych aktorów. Bo jest i też się dziwie, że nie ma jeszcze oscara.

ladyinblack4

rowniez i ja.

ladyinblack4

Zapewniam Cię, że jestem znawcą kina i stwierdzam, co następuje: Depp to aktorskie dno i mielizna. Danke za uwagę. Temat do zamknięcia.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
TyskiDaro

Dobrze TyskiDaro że ty jesteś ideałem -.-

asia906

Wiem, też się cieszę.

TyskiDaro

"jestem znawcą kina" .. buahahaha HAHA.

tournesol

Ludzie ograniczeni często mają o sobie wysokie zdanie. lotr i tyski to najlepsze przykłady.

neo_angin

Nie oceniaj mnie przez pryzmat swojego spaczonego gustu.

TyskiDaro

Ludzie ograniczeni często rzucają takie żałosne teksty. Niestety brak elokwencji jeszcze dochodzi.

neo_angin

Każdą swoją wypowiedzią udowadniasz powyższe stwierdzenie, a obok elokwencji, to ty nawet nie "stałeś".

TyskiDaro

Ohohoho. Mistrz normalnie. Czekam na kolejne twoje wspaniałe riposty. Kto ci je podsuwa? Dziadek?

użytkownik usunięty
neo_angin

Myślałem, że lotr i on to ta sama osoba, chociaż brak jego standardowych ocen

To nie lotr. Ten koleś bawi się w podróbki kont.

Dotrze do was kiedykolwiek fakt, że istnieje kilka osób, które uważają (słusznie zresztą), że Depp to aktorska mielizna?

użytkownik usunięty
TyskiDaro

Też tak uważam jakby nie byo

TyskiDaro

ja Ciebie widzę, jako faceta całymi dniami oglądającym filmy z Deppem, w którym aż wszystko sie gotuje, widząc jak Johnny jest przystojny i utalentowany. Potem z rozpaczy idziesz i jedziesz po nim na forum. Wybacz, nie chcę Cię krytykować, ale jak to jest, że aż tak Deppa nienawidzisz?

asia906

a jak to jest majac klapki na oczach i bedac ignorantem?

DonVitoCorleone

ty nam powiedz.

DonVitoCorleone

Ja przynajmniej nie uważam się za wybitnego znawcę kina, bo i też nim nie jestem, ale za to wyrażam swoją opinię i potrafię ją uzasadnić. Jeśli krytykuję aktorów, których nie lubię, również mówię dlaczego jest tak a nie inaczej. Nie wiedzieć czemu jestem za to krytykowana, choć to pewnie zależy od niskiego poziomu ludzi, z którymi przyszło mi rozmawiać. Mimo wszystko nie mam pojęcia, dlaczego Wy stale Deppa krytykujecie. Czytam że on to dno, mielizna aktorka, ze nie ma talentu itd. Jednak nic z tego nie jest poparte przykładem, nie ma zdania uzasadnienia, no nic... także nie rozumiem, dlaczego to ja zostałam nazwana ignorantką przez osobę, która jedynie potrafi powtarzać stale to samo...

asia906

Nie lubię Deppa bo jest słabym aktorem. Proste.

asia906

nie przejmuj sie nimi asiu kochanie. ja jestem wybitna znawca kina i jak widzisz oceniam deppa na 10 +serduszko. pozdrawiam.

asia906

Wybacz, nie chcę Cię krytykować, ale jak to jest, że aż tak Deppa nienawidzisz?"-odroznisz emocje/uczucia od oceny umiejetnosci, poziomu aktorstwa? ale kobiety tak maja wiec w sumie nic dziwnego-bez zlosliwosci. odnosnie uzasadniania to bylo juz milion razy ale jakos malo kto sie kwapil do dyskusji, chyba za obrzucania blotem lub zupelnie absurdalnych "kontr-argumentow"

DonVitoCorleone

'ale kobiety tak maja wiec w sumie nic dziwnego-bez zlosliwosci'
żal normalnie

866789s94

? "bez zlosliwosci". tylko co po sie do innych przyczepiala? swoja droga stary ten temat...

asia906

Wiesz dlaczego? Już ci mówię, o tuż to (oczywiście mówię o normalnych ludziach nie o trollach) mają dość, że takie aktorzyny są w top 10 i to jeszcze 2! Przed De Niro, Nickolsona,Brando i wiele wiele innych. Ale ty nie oglądałaś jeszcze Ojca Chrzestnego więc jakie ty możesz mieć pojęcie o tym kto dobrze gra a kto nie. Ludzie z FW mają dość nastolatek zakładających tematy typu "depp jest najlepszy jak słiiiiit", które prawdopodobnie nie wiedzą czym jest np. Ojciec Chrzestny.
Ps. Depp jest aktorem dobrym, lecz nic poza to. Czy dałem wystarczająco dużo argumentów, czy jeszcze byś coś chciała dzieweczko?

neo_angin

szkoda tylko, że nie zdają sobie z tego sprawy..jeszcze długa droga przed nimi.

użytkownik usunięty
TyskiDaro

Strasznie zawyżyłeś ocenę :(

użytkownik usunięty
ladyinblack4

Aktorsko to on pokazuje klasę jak Pan Yapa w rapie

PAN YAPA BYŁ ZAJE BISTY!!

użytkownik usunięty
miko1356

No to jak Popek z firmy

candy60606

ja bylam pewna ze bedzie na 1

candy60606

To i tak dobrze, bo kiedyś był przez długi czas na 1. miejscu. Ale jestem pełen optymizmu i mam nadzieję, że tendencja spadkowa się utrzyma. Moim zdaniem powinien być poza pierwszą 100 (setką). Jest beznadziejnym aktorem. A to, że jest tak wysoko jest zasługą mediów, które na siłę próbują zrobić z niego mega gwiazdę no i oczywiście głupich nastolatek - pokemonów, które na niego głosują. Szkoda, że nie można przyznawać punktów ujemnych, bo 1 to i tak za dużo dla niego. P. S. To jakiego pajaca robi wcielając się w rolę Jacka Sparrowa woła o pomstę do nieba. Z takim aktorstwem to może co najwyżej zostać klownem w jakimś małomiasteczkowym cyrku.