Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

przecież Helena również ostatnio gra w tych samych produkcjach, w których chodzi o zarobienie pieniędzy, co Depp, (za
wyjątkiem piratów) i jakoś nikt nie katuje ją o zajęte 1 miejsce w rankingu. Mroczne Cienie, Jeździec, Alicja... Moim
zdaniem aktor sprawdza siebie w każdej postaci, w jednej wypada lepiej w innej gorzej. jeżeli chodzi o piratów to
zapewne podpisał kontrakt i musi go dotrzymać. o co wam ludzie chodzi?

użytkownik usunięty
expected

pewnie o to, że mu zazdroszcza.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
WielkiBob

dlaczego typowa? taka jest prawda możecie mu zazdrościć kasy, sławy, fanów, tego, że pracował ze świetnymi reżyserami. Nie , ciesze się z jego nominacji do Oscara w latach 2004-05-08. Kto wie, moze za jakiś czas, znów sobie na nie zasłuży, albo wreszcie zdobędzie tę statuetkę.

dokładnie, też tak myślę. aktor zagra w paru słabszych filmach bo tak chciał, bo MÓGŁ, przede wszystkim, a ludzie już chcą go pogrzebać.. poza tym, jeździec dostał również nominację do oscara, więc ta malina to moim zdaniem jakiś głupi zart

expected

Męczą mnie już jego ekscentryczne kreacje, jednak wyczekiwanie na te bardziej konwencjonalne role popłaca. Raz na jakiś czas wyjdzie coś w stylu "The rum diary" czy "Public Enemies". Liczę na intensywniejszą pracę czy poszukiwanie takich charakterów.

Troublesome

ja sądzę, że po prostu Johnny chciał odpocząć od ciężkich ról i zagrac (któryś raz z kolei) coś lekkiego w stylu właśnie sparrowa. może dzięki tej nominacji opamięta się i wróci do czasów swojej świetności grając gangsterów czy detektywów.. nie wiem.. ciężko się określic

expected

Lepsza kasa, łatwiejsza praca - Depp dobrze czuję się w dziwacznych kreacjach. Nic nie można mu zarzucić, każdy ma prawo do wybrania drogi, którą pójdzie. Jednak ja jestem z tych fanów, których nie kręcą disnejowskie produkcje. Liczę na inne filmy i role, ale jemu chyba z tym dobrze.

Troublesome

miejmy nadzieję, że po tej nominacji do maliny moze się opamięta. chociaż pewnie dla niego to nic wielkiego. i tak wielki sentyment do tego pana!