Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 846 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

wielki dylemat

użytkownik usunięty

co dziś ma oglądać. ''Piraci z Karaibów: Na krańcu świata'' czy ''Zmierzch''???

TCM OD 21;00!
mecz ostatniej szansy żle nie wygląda,
Tombstone ktoś oglądał?

oby dwa oglądałam filmy. i z czystym sumieniem bardziej polecam piratów. chyba że nie oglądałaś 2 wcześniejszych części, to możesz sie pogubić :) choć pierwsza część którą ja oglądałam to była właśnie 3 i dałam radę oglądać. ale tobie może przeszkadzać :)

Zadajesz głupie pytania.

Deppomaniaczka

myslisz ze na serio?

DonVitoCorleone

Vito nie bede dzie z Toba gadac bo mam strasznego kaca,i nie chce glupot ponapisywac!Pozdro!

Deppomaniaczka

ok, milej zabawy! :) (trzeba oblac okres postnej posuchy!)

Deppomaniaczka

a po imprezie:). odpoczywaj

DonVitoCorleone

Masz jak mówisz ,że mój Depcio jest chu...aktorem
http://www.youtube.com/watch?v=5oLQ4lkrzlc&feature=channel

Deppomaniaczka

No i co?popis aktorki 1 klasa.Pacz mój nowy temat:)

Deppomaniaczka

nie mowie tak. jakos nie do konca do mnie trafia sparrow. piraci 1 czesc spoko, reszta slabe (4 o dziwo lepsza niz 2 i 3)

DonVitoCorleone

a ja wlasnie bede ogladac 2,bo mam fazę na Deppka

Deppomaniaczka

no kazdy ma jakis problem

DonVitoCorleone

Płyta siedzi w kompie,do tej pory nie ruszona...heheheheh
Zawracacie mi gitarę

DonVitoCorleone

http://www.youtube.com/watch?v=ud9BxaikChU

użytkownik usunięty
Sparow5

Świetny ten Stuhr.

w komedii jest bdb, ciekawe czy w dramacie prezentuje taki sam poziom (33 sceny z życia fajnie to wyglada)
to tez dobre http://www.youtube.com/watch?v=BZQFgDw4GO8

użytkownik usunięty
Sparow5

Maciej jest fajny. Ma coś sympatycznego, że miło się na niego patrzy. W dramacie też go nie widziałam.
Pewnie znasz to :
http://www.youtube.com/watch?v=TrH-_aA2e7o
Za 1 razem, jak to widziałam popłakałam się ze śmiechu

brak slow, E.T najbardziej mi sie podobalo

użytkownik usunięty
Sparow5

Mi Eastwood i Nicholson, ale E.T. też.

De Niro 2:00 http://www.youtube.com/watch?v=NE5IHVfDMVw
twoje byly przykładami wspanialej mimiki, ja tez lubie popis głosem
http://www.youtube.com/watch?v=hDjd-DMyDD0

Sparow5

http://www.youtube.com/watch?v=bKKDKAKNH-k&feature=related

użytkownik usunięty
Sparow5

Spacey jest genalny. Masz rację modulacja głosu to równorzędna zaleta gry.
"De Niro" trafiony w 10....haha.

co wam daje "hejtowanie" ?

użytkownik usunięty
nillvo

mają niskie poczucie własnej wartości, a to im "pomaga"

:D

użytkownik usunięty
nillvo

Nic, a nic.
Chociaż koleżnka Emka uważa, że to pomaga.

użytkownik usunięty
nillvo

jakby im nic nie dawało to by nie hejtowali ;D

mała kłamczuszka z użytkowniczki era_4

użytkownik usunięty

Wcale nie kłamię. De Niro daję 10 i jak się zastanowić,.......to też mi nic nie daje.

użytkownik usunięty

gratuluję 10 dla De Niro...

ale to dalej nie neguje mojej tezy o poczuciu własnej wartości... wrecz przeciwnie...ciagłe siedzenie na forum aktora ktorego sie nie lubi , ciagłe próbowanie wyszydzenia osob ktore go lubia, lub pisanie po prostu wkurzajacego spamu mozna uznac za próbę naprawy własnego ego ...

użytkownik usunięty

Dziękuję.
"ciagłe próbowanie wyszydzenia osób które go lubią' - daj ocenkę, bo nie wiem czy cię wyszydzać. Dla ciebie mogę nauczyć się to robić, nie chcę przecież żeby twoja teza o poczuciu własnej wartości legła w gruzach.

użytkownik usunięty

... bo twoje poczucie wartości mogłoby ucierpieć, a do tego nie można dopuścić.

użytkownik usunięty

"daj ocenkę, bo nie wiem czy cię wyszydzać. Dla ciebie mogę nauczyć się to robić, nie chcę przecież żeby twoja teza o poczuciu własnej wartości legła w gruzach."

Przepraszam ale nie będę wystawiać ocen pod czyjeś dyktando ;) Wiesz dla mnie niczego nie musisz się uczyć, wyszydzanie widze masz we krwi więc spokojnie.

Wiesz mnie nie musisz wyszydzać, wystarczy że robisz to z innymi, czym tylko potwierdzasz moją tezę o poczuciu własnej wartości....

moje ego ma się dobrze, musisz to jakoś przeboleć :)

użytkownik usunięty

Cieszę się niezmiernie z dobrego samopoczucia twojego ego, bo kiedy mu coś doskwiera lecą bany.
Nie mam zamiaru dyktować ci jaką ocenę masz wystawić Deppowi. To byłoby nieuczciwe w stosunku do samodzielnie podejmujących się oceny i nie wstydzących się swoich ocen użytkowników.

użytkownik usunięty

to czy ktoś wystawia oceny swoje publiznie czy tez nie - to sprawa indywidualna i prywatna kazdego usera, jesli ktos ma "ukryte" oceny moze to takze oznaczac iz nie chce sobie czytac ze komus sie nie podoba ze jakiemus aktorowi wystawil taka czy inna ocene - bo kazda ocena kazdego usera jest jego subiektywna sprawa do ktorej ma prawo - taki szanowny user jak ty powinien o tym wiedziec :)

delikwent ktory dostal bana ( mowa o sanczosransie) - to sam sobie go wyprodukowal rzucaniem sie do adminow :D a z reszta , to w tym apsekcie ze smutkiem musze stwierdzic iż przeceniasz moje możliwości...

:)

użytkownik usunięty

przypominania takich mądrości nigdy za wiele :)))

nie przeceniem. Donosiki były dopracowane i graficznie i co do treści w nich przekazywanych.

użytkownik usunięty

to nie mądrości, to czyste fakty ;) aż dziw że taki zaprawiony w bojach user jak ty takich rzeczy nie pojmuje...

"Donosiki były dopracowane i graficznie i co do treści w nich przekazywanych. "
nom ale tylko i wyłącznie na sanczosranse, litrnadwoch - czyli na dwoch najwiekszych tutaj spamerów - więc mogę być z siebie dumna, tak samo jak admini że poblokowali im konta :)

użytkownik usunięty

mądrości, to fakty ....hmmmm.......muszę się dłużej nad tym zastanowić.

czyli jednak nie przecaniałam twoich możliwości. Jednak jesteś z tego dumna, a nie jak wyżej pisałaś że ze smutkiem stwierdzasz, że przeceniam twoje możliwości.
oj, oj, kłamczuszko (wybacz, że cię tak nazywam, ale zakładam, że to słowo nie jest dla ciebie jakieś strasznie ubliżające skoro sama użyłaś je wyżej:))

użytkownik usunięty

jak już wspomniałam wyżej to nie mądrości lecz suche fakty - umiejętność czytania ze zrozumieniem, to bardzo przydatna rzecz ( jeśli sie ja w ogóle posiada ) :) :)

Przecenianie moich możliwości jeśli chodzi o inne bany, bo przeciez jesli o chodzi o sanczosranse to przeciez sie do tego wyżej przyznałam ( więc jakie w tym kłamstwo? :D)
Przeceniasz moje możliwości jeśli chodzi o "donosiki" bo był tylko 1 i wyłacznie na 2 uzytkownikow ( wyżej wymienieni sanczosransa i litrnadwoch) :D ktorzy dostali to na co sobie zapracowali i na co zasłużyli :D - więc mogę byc w tym aspekcie z siebie dumna :)

ojj ty kłamczuszko i jesli moge dodac przekręcaczko :)

użytkownik usunięty

jak czytam o czytaniu ze zrozumieniem, to nie rozumiem dlaczego wieloletnim uzytkownikom chce się jeszcze pisać takie banały.

"delikwent ktory dostal bana ( mowa o sanczosransie) - to sam sobie go wyprodukowal rzucaniem sie do adminow :D a z reszta , to w tym apsekcie ze smutkiem musze stwierdzic iż przeceniasz moje możliwości..." - tutaj jest smutek, że przeceniam twoje mozliwości

"czyli na dwoch najwiekszych tutaj spamerów - więc mogę być z siebie dumna, tak samo jak admini że poblokowali im konta :)" - a tutaj jest duma

użytkownik usunięty

a co ma piernik do wiatraka, z duma i smutkiem ?? skoro ci juz kilkakrotnie wyjasniłam dlaczego zrobiłam to co zrobiłam, i dlaczego moge czuc sie z tego dumna ?

Ponadto czasem trzeba posunąc się do rzucenia banału, jeśli ktoś ciągle wszystko przekręca i nie potrafi zrozumieć pewnych spraw, ciągle tkwiąc w błędzie myślowym, takie banały mają być "kołem ratunkowym" dla takich userów, ale oni wolą dalej to traktowac tylko jako jakis pusty frazes ( ktorym oczywiście nie jest)

użytkownik usunięty

dobrze wytłumacze prościej : smutek że przeceniasz moje możliwości, bo bany zapewne zostały wykonane raczej z innych powodow niz ktore przytoczyłam( moj donos)

duma - z tego ze moglam sie choc troche przyczynić do poblokowania konta takim neandertalczykom jak wspomniani wyzej...

nie wiem czego tu nie można zrozumieć ??? :D

użytkownik usunięty

czyli, gdyby bany były wykonane tylko i wyłącznie z powodu twoich donosów byłabyś dumna i radosna? A tak tylko jesteś dumna, ale smutna?

użytkownik usunięty

no dokładniej to tak...

i nie widzę nic w tym złego ;)

w sumie smutek to trochę za głębokie sformułowanie raczej tutaj pasuje drobne rozczarowanie :) bo powinni całkiem polikwidować im te multikonta :)

użytkownik usunięty

pisałaś, że sanczopansa rzucał się do adminów i sam sobie zapracował na bana. A teraz tylko sobie i swoim donosom przypisujesz sukces i jesteś z niego dumna.
Jednak nie pojmuję skomplikowanej twej natury.

użytkownik usunięty

napisałam że sanczosransa dostał bana za rzucanie się do adminów - bo to jest najbardziej prawdopodobna przyczyna ( to jest logiczne)

Nie przypisuję sukcesu swoim donosom, wszak zaznaczyłam wyraźnie że dostali bana ze względu na swoją głupotę( wyżej opisaną), a jestem dumna troszeczkę z tego że być może moje zażalenie mogło się choć w małym stopniu przyczynic do zablokowania im kont - choc jak podkreśliłam wyżej jest to mało prawdopodobne, moje zażalenie mogło tylko sprowokować ich( adminów) do baczniejszej obserwacji poczynań tych użytkowników, a ich dalsze poczynania czytaj = rzucanie się do adminów zaowocowało banem, i tutaj wyłania się drobne rozczarowanie bo oni powinni miec usunięte konta za swoją "rozbójczą * i spamerską" działalność tutaj...

Nie wiem dlaczego tak komplikujesz niezbyt skomplikowane takie sprawy ? masz ogromny w tym talent muszę przyznać :)

użytkownik usunięty

Ps nie rób ze mnie jakiegoś wielkiego pogromcy spamerow ktory nie ma co robic tylko donosić

donos był 1 ... tylko i wyłacznie na tych 2 za wulgarne odzywki i tym podobne, i to w dodatku sprowkowany przez sanczosranse ktory sam napisal do patkota zapewne ( bo potem dostalam od niego wiadomosc) ( jak widzisz ja nie moge wysylac wiadomosci na priv) dzieki czemu moglam skontaktowac sie z patkotem i mu wyaśnic pewne sprawy...

a i tak kazdy wie ze bany dostali nie tylko i wylacznie przeze mnie ale przez swoja głupote i przez rzucanie sie do adminow ( np sanczosransa)

wiec nie przeceniaj juz tak moich mozliwosci krętaczusiu :)

użytkownik usunięty

sama musisz wiedzieć, czy jesteś z tego dumna, czy czujesz się przeceniana.

użytkownik usunięty

ja jestem dumna z tego co zrobiłam, a ty przeceniasz moje dokonania zbytnio je wyolbrzymiając...

jakież to proste...;)

użytkownik usunięty

Dzięki za rozmowę. Trochę cię poznałam i wiem z czego potrafisz być dumna.

użytkownik usunięty

Nie musisz mi dziękować, ta jałowa dyskusja tylko uwidoczniła mi jaką przekręcającą fakty osobą jesteś - a nie wiem czy taka wiedza może mi sie do czegos przydać...no chyba tylko do tego by żadnych twoich słów nie traktować na serio.

użytkownik usunięty

mogę ci tylko podpowiedzieć, że nie tylko moich. Ogólnie przydaje się nie być takim serio.