podobna gra do cytatów tylko zamiast nich jest opis wyglądu Johnnego
np.miał okulary i kapelusić ktoś odpowiada "Truposz"? a osoba zadająca dająć potwierdzenie że dobrze odp. daje mu pozwolenie na własną zagadke; )
no więc zaczynam
=miał uroczy akcent. nietypowy, staromodny strój. wąsiki i sliczny tajemniczy uśmiech i nosił coś dziwnego na twarzy (coś dziwnego w sensie jak bym powiedziała co to by było za łatwo;D)=
ps. już drugia raz zakładam taki wątek ;) mam nadzieje że i tu będzie miał takie powodzenie jak gdzie indziej xD
"Don Juan de Marco"-oglądałam, bardzo mi się podobał:):):)
To może teraz ja zadam zagadkę??
Gdzieś przypłynął,coś spróbował,coś naprawił i mocno zaingerował w życie pewnej kobiety:):):)Oboje byli inni co nie podobało sie okolicznym mieszkańcom.Czy udało im się to zmienić?...Zgadnijcie,co to za film??
a więc...pewnie to 'Arizona Dream"?, lecz niech zagadke da "Don_Joana" ponieważ ona odgadła moją zagadke ;) taka zasada że ten kto zdadł daje zagadke oki? ;)
Czekałam na twoją odpowiedź:)ale i tak wiedziałam,że zgadłam hehe ;))
No to moja propozycja:
Przyjechał z pewnego miasta po to aby coś odkryć,sprawiał wrażenie odważnego ale czasem zachowywał się jak wystrasznona dziewczynka:)
Amelio...
tak mi sie wydaje, że teraz powinnien zadac zagadke moon, bo twoja odp. była wtracona, wiec odpada z gry.
Dobrze mówie?
Oczywiście zaraz sie dołanczam do gry...
Oczywiście chodziło mi o to,że już nie będę się wtrącać;)Może uda mi się odgadnąć kolejną zagadkę,poczekam;););)
Sorka ze tak długo czekałyście ale nie miałm czasu już podaję zagadkę. W tym filmie johnny miał rozwichrzone czarne włosy i bladą cerę