Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

podobna gra do cytatów tylko zamiast nich jest opis wyglądu Johnnego
np.miał okulary i kapelusić ktoś odpowiada "Truposz"? a osoba zadająca dająć potwierdzenie że dobrze odp. daje mu pozwolenie na własną zagadke; )
no więc zaczynam
=miał uroczy akcent. nietypowy, staromodny strój. wąsiki i sliczny tajemniczy uśmiech i nosił coś dziwnego na twarzy (coś dziwnego w sensie jak bym powiedziała co to by było za łatwo;D)=

ps. już drugia raz zakładam taki wątek ;) mam nadzieje że i tu będzie miał takie powodzenie jak gdzie indziej xD

aga_113

Don Juan DeMarco???? :))

aga_113

"Don Juan de Marco"-oglądałam, bardzo mi się podobał:):):)
To może teraz ja zadam zagadkę??

Gdzieś przypłynął,coś spróbował,coś naprawił i mocno zaingerował w życie pewnej kobiety:):):)Oboje byli inni co nie podobało sie okolicznym mieszkańcom.Czy udało im się to zmienić?...Zgadnijcie,co to za film??

OOOooo_BeAtKa_oooOOO

a więc...pewnie to 'Arizona Dream"?, lecz niech zagadke da "Don_Joana" ponieważ ona odgadła moją zagadke ;) taka zasada że ten kto zdadł daje zagadke oki? ;)

aga_113

Czekałam na twoją odpowiedź:)ale i tak wiedziałam,że zgadłam hehe ;))
No to moja propozycja:
Przyjechał z pewnego miasta po to aby coś odkryć,sprawiał wrażenie odważnego ale czasem zachowywał się jak wystrasznona dziewczynka:)

Don_Joana

Jeździec bez głowy??<za krótkie><za krótkie>

Moon_8

Jak tak to dołącze zagadkę tylko odpowiedzcie czy dobrze:P

Moon_8

możesz dołączyć swoją zagadkę;))to było proste ;)

OOOooo_BeAtKa_oooOOO

Tak mi sie wydaje ze to ,,Czekolada" ? :D

KaLa_3

Ta Czekolada miła byc do odp AmeliiForLove ale cos sie stało i wyszlo an samym dole :/

KaLa_3

moon teraz powinna dać zagadke ;) a tamtem nie aktualny bo wtrącony xP

KaLa_3

Kala teraz twoja kolej na zagadkę bo była to była "Czekolada":) Pozdrawiam:)

użytkownik usunięty
OOOooo_BeAtKa_oooOOO

Amelio...
tak mi sie wydaje, że teraz powinnien zadac zagadke moon, bo twoja odp. była wtracona, wiec odpada z gry.
Dobrze mówie?

Oczywiście zaraz sie dołanczam do gry...

tak dobrze mówisz ;),ale jak moon dziś nic nie napisze to zadawać będzie mógł kto chce ;)

użytkownik usunięty
aga_113

Czyli ja:)
Oczywiście, jeśli moon nie zgłosi dzis swojej kandydatury

:D

Przepraszam,ale nie mogłam się powstrzymać bo jestem wielką fanką Johnnego:)Już nie będę:)

OOOooo_BeAtKa_oooOOO

Oczywiście chodziło mi o to,że już nie będę się wtrącać;)Może uda mi się odgadnąć kolejną zagadkę,poczekam;););)

OOOooo_BeAtKa_oooOOO

Sorka ze tak długo czekałyście ale nie miałm czasu już podaję zagadkę. W tym filmie johnny miał rozwichrzone czarne włosy i bladą cerę

aga_113

Edward Nożycoręki :P za krotki heh...... :P:P:P

pitoresk

Czy to ten gościu z Jeźdźca bez głowy? <za krótki>.....

Foxi_2

To edward,triniti 16(przepraszam jeśli przekręciąłm ci nick ale nie patrzyłam dokładnie) zagdałaś więc teraz twoja kolej zadawania zagadki:P