Zgrzeszyłaś,on już jest niestety zajęty.
Fajnie by było jak by zakończył swoja karierę filmową i by żył z dala całkowicie od sławy,bo zresztą po co ma grać jak i tak nic już dobrego nie wychodzi.
popłuczyna
1. «płyn po wypłukaniu czegoś»
2. «nieudolne naśladownictwo czegoś»
Stawiam na punkt 2.
Gdzie kogoś nieudolnie naśladowałam? ;p
A czemu myślisz, że to wszystko tyczy się tylko Ciebie? Ja miałam na myśli cały ten pieprznięty temat...
No właśnie. "To wszystko". Myślałam, że to wystarczy, żeby się domyślić...
Zresztą, po co ja się tłumaczę.
Gośka, jak tu wpadniesz to pisz jak tam nowa płyta Kryski :D. Jak dla mnie świetna *.*
No sorry za to "Ach!" :):):)
Po prostu mnie zatkało jak zobaczyłam bzdury wypisywane przez Patologia546 :)
idzie się przyzwyczaić :(
ojaaa, ale mi siostra opowiedziała tekst xDD powiem wam ;P była na jakiejś imprezie w krakowie i: jakiś koleś podszedł do dziewczyny i powiedział: 'hej mała, zajebiesz densa? a ona mu na to 'tera nie ale się dowiaduj' xDDDD jak mi to powiedziała to myślałam, ze padnę ;PP
O nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee xDDDDDDDDDDDDDDDD
Rozwaliło mnie to :D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D xDDDD
Kuźwa! Miałam się nie odzywać! To przez Ciebie, Gośka!
No Mada, ja Ci chyba coś zrobię zaraz! Jakie nie odzywać?! Normalni wy jesteście? Forum puka w dno od spodu i nie ma prawie nikogo, z kim można by porozmawiać, a ty się chcesz nie odzywać.. :(.
Mada silna bądź.
Nie zapominajmy o naszej tajnej grupie wsparcia... tam też wieje nudą od jakiegoś czasu.
Mada, okularki na oczy i jedziesz :D. Może różowe? ;P
Grupa wsparcia umiera chyba śmiercią naturalną, tam jest tak nudno i sztywno i nijako, że aż się zaglądać nie chce. Więc nikt nie zagląda. I dlatego jest nudno. I nikt nie zagląda. I tak do końca świata...
Ciekawy temat? Hmm...żeby jeszcze było w nim z kim rozmawiać. Na samych ochach i achach się dyskusja nie opiera, niestety.
ale jest nadzieja!!! ^^ no bo patrzcie, że Mada i Paciek wrócili. a skoro tak, to reszta też w końcu przybędzie :3
btw. to nowe drzewko jest porąbane Oo'
Madaaaa, kim jest chłopiec na twoim avatarze?? :>> braciszek???
To jest dzieciak jakichś znajomych moich starych. Widziałam go raz w życiu. To miłość od pierwszego wejrzenia. Jakie ma oczyyyyyyyyyskaa!
Gosia, jesteś w gimnazjum i masz dzieci? Graliście na przerwach w słoneczko? ;D BTW, mój kolega nie dowierzał, że coś takiego może się dziać w szkołach...on chyba nie wie do czego są zdolne gimnazjalistki ;P.
ja tam nie wiem - adoptowałam i w słoneczko nie grałam ^^
Laaady... Ty jesteś w liceum i masz już ósemkę :3 wygrałaś :P