Jonathan Brandis

Jonathan Gregory Brandis

7,3
810 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jonathan Brandis

Są ludzie którzy twierdzą że samobójstwo jest najpiękniejszą śmiercią a co wy o ym myślicie ???

Sandman

zgadzam się z tym,śmierć z własnej woli jest najpiękniejsza.Ale Jonathan powinien umrzeć dużo później, jako staruszek,a nie jako młody pełen życia mężczyzna:(

Sandman

Temat shit. Dyskusja na temat śmierci ktora lepsza ktora gorsza uwazam jest nie na miejscu. Śmierć to śmierć.

Szajba

No własnie skoro śmierć to śmierć, a życie to życie , dlaczego nie ?? Ja bym tam chciała umrzeć za sprawe...o ile ktoś wiem co chce przez to powiedzieć....

użytkownik usunięty
Sandman

Moim zdaniem samobójstwo popełniają tchorze. wiem wiem zaraz powiecie ze trzeba sie zdobyc na wielka odwage aby popelnic samobojstwo ale moim zdaniem tylko człowiek ktory nie umie sobie poradzic z wlasnym zyciem popelnia samobojstwo. tchorzy bo wie ze dalej sobie nie poradzi. Ale zgadzam sie z przedmowca ze to nie mozliwe ze popelnił samobojstwo bo byl dobrze zapowiadajacym sie aktorem i zmarl w zbyt mlodym wieku

pewnie miał jakieś problemy z którymi nie mógł sobie poradzić albo po prostu sfixował ale myśle ze to nie powód aby odbierać swoje życie od tego jest ktoś inny...

użytkownik usunięty
kosmitka_

może narkotyki moze jakas depresja odrzucenie??

Sandman

SAMOBÓJSTWO NIE JEST WEDŁUG MNIE NAJPIĘKNIEJSZĄ SMIERCIA. WYDAJE MI SIE, ZE LUDZIE KTORZY POTRAFIA ZABIC SAMI SIEBIE MUSZA BYC NAPRAWDE ZDESPEROWANI, JA RACZEJ BYM SIE NA TO NIE ODWAZYŁA :)