Ponieważ moje informacje "ciekawostek" dotyczących Joseph'a Morgana (Józka ;P ) są odrzucane postanowiłam umieścić je tu w "dyskusji" :P....
-Joseph Morgan jest zwolennikiem organizacji charytatywnej Positive Women
-Jest wielkim fanem The Walking Dead
-Uwielbia czytać, a jego ulubionym autorem jest Stephen King
-Zanim został aktorem był w zespole
-Ma tatuaż na prawym ramieniu oraz drugi na piersi (ptaki)
-Boi się pająków
-Lubi grać w scenach kaskaderskich
-Uwielbia malować i rysować
-Jego ojciec jest malarzem.
-Dołączy do Twetter'a 13 marca 2011 roki. Jednym z powodów aby dołączyć do tej witryny był profil osoby która podawała sie za Josepha.
-Joseph nie używa innych portali społecznościowych (poza Twetter'em).
-Jest wielkim fanem zombi, wampirów, mrocznych filmów i książek
-Ulubionym horrorem jest "Wywiad z wampirem"
>>>>>Jeśli sami jeszcze znacie jakieś ciekawostki o Józku to PISZCIE! :D Sama chętnie się dowiem :P <<<<<<<<<<<<<<
Informacje pochodzą między innymi z takich stron jak: imdb.com i joemorganfans.com i josephmorgan.org
Wywiad z wampirem jako film jest bardzo słaby, również oglądam The walking dead, boję się - brzydzę pająków, fajnie że udziela się charytatywnie.
The walking dead, fan zombie, wampirów, stephena kinga, mrocznych filmów i książek,
MÓJ IDEAŁ, Joseph gdzie Ty byłeś całe moje życie?:D
zdziwiłam się tym, szczególnie tym TWD, ale to milo, kocham tego kolesia <3
Za co ja Józka będę zawsze pamiętać?
Że przesłał na Twitterze życzonka urodzinowe jednej mojej miłej Filmwebowej koleżance, ponieważ inna miła koleżanka Filmwebowa go o to ładnie poprosiła. Prosiła też innych aktorów z TVD i żaden nie zadośćuczynił prośbie. Oprócz Józka.
TO BYŁO COŚ PIĘKNEGO i za ten gest ma u mnie plusa na wieki wieków:)
O rany no co Ty? Kurczę wydrukowałabym sobie te życzenia oprawiła w ramkę i do tego może jeszcze jakiś ołtarzyk hehe :p
Serio, miałam kiedyś linka do tej wiadomości na Twitterze, ale mi wsiąkł, chlip...
Spytam Xenki, może ona jeszcze ma:)
No,no zapytaj. W sumie ciekawa jestem :) Ja nie wiem co on ma w sobie, ale ostatnio VD oglądam tylko dla niego. Nawet Damon już mnie nie kręci xD
Spytałam, ale powiedziała że zgubiła, ale TO NIC BO ZNALAZŁAM!!!!!
Cieszę się jak opętaniec jakiś, chociaż to nie było do mnie, heheh.
Pa to: https://twitter.com/JosephMorgan/status/80750328311586818 <333
Jak mogła zgubic?! awww.....
Bardzo miłe to z jego strony, to świadczy o tym, że jednak czyta te wiadomości od fanów, a nie od razu traktuje jak spam i wyrzuca do kosza