Joseph MorganI

Joseph William Martin

9,0
11 710 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joseph Morgan

W tłumaczcie mi dziewczyny bo ja nie mogę zrozumieć zachwytu tym aktorem słabo gra ( jak dla
mnie jest on mało atrakcyjny )

kapcio_filmaniak

The Vampire Diaries, Originals. Przez to. Tak samo z innymi aktorami serialowymi np. tym kolesiem z Teen Wolf;)
Mario Casas - bo 3 metry nad niebem.
Robert Downey J. - tak naprawdę za postać Sherlocka&Tony'ego Starka
Hiddleston - za Locky'ego
Alex Skaarsgard - za Czystą krew
Nawet Benedict - za Sherlocka;)

I nie udawajmy że tak nie jest.

kapcio_filmaniak

Joseph jakoś specjalnie atrakcyjny nie jest, ale ma w sobie taką iskrę, która po prostu budzi sympatię. Jego ewenement polega na tym, że nawet grając czarny charakter o stopniu okrucieństwa naprawdę nie do zmierzenia zyskuje rzesze fanów. Słabo gra? Ja się nie zgodzę, polecam oprócz kilku epizodów z TheOriginals obejrzeć 'With These Hands' :-)

Shavire

Kiedyś uwielbiałam Józka...nadal go lubię, jednak zachwyt jego aktorstwem mi minął;) Na szczęście, bo z perspektywy czasu uważam że się myliłam i za dobry to on nie jest.
Ale w "With these hands" był świetny, to jego najlepsza rola.

"Jego ewenement polega na tym, że nawet grając czarny charakter o stopniu okrucieństwa naprawdę nie do zmierzenia zyskuje rzesze fanów."

Ha, pamiętam jak się pojawił na końcu II sezonu i praktycznie wszyscy widzowie go nienawidzili;) Takie na Klausa hejty leciały że szok. "Że zabił Jennę, co za dupek! Niech go zabiją!!" Plus że Józek niby brzydki^^. Ja i jedna koleżanka na forum TVD broniłyśmy Klausa jak najęte, że właśnie bardzo dobra postać i że Józek ładny...wtedy to nie chciano nas słuchać^^. Teraz odwrotnie, Klausem się ogół zachwyca a mnie się odwidziało...
Przyroda;)

Shavire

zgadzam się w 100 %. według mnie bardzo dobrze wczuwa się w role jakie gra i jest fenomenalny :) dziewczyny go kochają szczególnie za rolę w The Originals i większość faktycznie 'podkochuje' się w roli jaką gra a nie w samym aktorze. ale to wynika z tego, że my kochamy niegrzecznych chłopców, dlatego coś w tym jest i masz rację - WhieDemon. Ale czy to nie świadczy o tym, że jego gra aktorska jest tak świetna, że wydaję się jakby naprawdę istniał sobie taki Klaus, dlatego ma taką rzeszę fanek. Przyznam się, że mimo iż mam 20 lat oglądam ten serial, wyłącznie dlatego że uwielbiam tę rolę i jego zaangażowanie we właściwe odegranie jej. oczywiście nie zapomnijmy o jego fenomenalnym akcencie i głosie który każda kobieta chciałaby usłyszeć swoje imię hehehe :)