Joseph MorganI

Joseph William Martin

9,0
11 709 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joseph Morgan

Czy ktoś może odnalazł informację na temat obecności Josepha w następnym sezonie VD? Oglądam ten serial głównie dla niego, a nie wiem, czy jego obecność w obsadzie jest już pewna, czy może żegna się z serialem... :(

dancewithangel

Ja też nie wyobrażąm sobie 4 sezonu bez Klausa !! Nie róbcie mi tego!

dancewithangel

Podobno ma pojawić się w retrospekcjach. Ale mam nadzieję, że Klaus wróci jeszcze do swojego ciała ;c

maarli

wolałabym aby juz wgl go nie było niż był w ciele taylera. Jezeli Joseph nie wroci przestane ogladac juz pamietniki... i retrospekcje mi nie wystarcza...

dancewithangel

Dziś na facebook'u na stronie Josepha podano takie info:

GOOD NEWS Julie Plec told TVLine about Klaus/Joseph Morgan

TVLINE | What about Joseph Morgan? Have we seen the last of him?
Julie: No, we have not. It is as temporary as when he was inside Alaric’s body.

TVLINE | So both of their vessels are OK should Klaus get out of the Tyler’s body?
Julie: Yes. Desiccated Klaus is a little crispy right now, but he’s probably salvageable.

TVLINE | It seemed for a little while there that Klaus was being written off. Why did you decide to bring him back in this way?

Julie: Rarely do you have a character that comes in [during] the middle of the series and just explodes and an actor that embodies him so well that people love to hate him and hate to love him. Joseph Morgan as Klaus is pretty special. Though we wanted our heroes to have a victory after all this time, we also realized that there’s still so much more of Joseph Morgan as Klaus that we need to see on the show. We tried to make sure we got both the win for our heroes and the win for our show, which is still having Joseph a part of it.

dancewithangel

Tutaj też jest wywiad z Julie Plec i jest tam mowa o tym, że Klaus odzyska swoje ciało, więc raczej nie musimy się martwić, że Joseph nie wróci ;)
http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/05/the-vampire-diaries-season-4-ele nas-vampire-side-may-see-damon-in-a-new-light-as-the-love-triangle-d.html

EnchantedWitch

Ufff... po ostatnim odcinku na chwilę zamarłam (oczywiście ryczałam przez chwilę :P) i już postanowiłam, że nie oglądam Pamiętników nigdy więcej :D Ale jeżeli słychać takie newsy, to mam ogromną nadzieję, że jeszcze go jako Klausa zobaczymy! Bo już niewielka próbka "wcielenia" Klausa w inne ciało była odpychająca, Joseph gra tak charakterystycznie (mimika twarzy, sposób mówienia), że chyba nikt nie byłby w stanie dobrze go naśladować.

dancewithangel

Nie musisz mi tego mówić, Joseph jest nie zastąpiony i ja też oglądałam vd głównie z jego powodów, ogólnie pierwotni są najlepsi w tym serialu, a Joseph to już w ogóle *.*
Mam obsesje na jego punkcie xD
I lubię Klausa i Caroline dlatego to info mnie bardzo zaciekawiło.
Q: Kiedy "Tyler" żegnał się z Caroline i mówił o jej pięknej przyszłości, czy był to w tamtym momencie już Klaus?
Julie Plec: Yeah. Definitywnie były podpowiedzi w tekście"Jesteś piękna i masz przed sobą świetną przyszłość". To był klasyczny tekst Klaus-Caroline, więc chcieliśmy dać tam podpowiedź. Cała ta wymowa i te emocje nie były w ogóle w stylu Tylera, tak naprawdę był to Klaus.
Q: Nie widzieliśmy żeby ciało Klausa spaliło się na popiół, więc zakładam, że istnieje jakiś plan w celu utrzymania Josepha Morgana w całości.
Julie Plec: Tak. Powiedziałbym, że istnieje dość spora szansa, jeśli nie 99,9% prawdopodobieństwa, że ciało nie spaliło się w tej trumnie.

Q: Zanim powróci do tego ciała czy zobaczymy go mającego trochę zabawy będąc w ciele Klausa?
Julie Plec: Tak. On zdecydowanie przedłuży swój pobyt [w ciele tylera], przynajmniej w pierwszym odcinku, zważywszy na okoliczności. Cokolwiek stanie się pomiędzy Caroline, a "Tylerem" w pierwszym odcinku, będzie się tak naprawdę działo pomiędzy Caroline, a Klausem, więc będziemy mieli ubaw w przyszłości.

Także jestem ciekawa tego co się będzie działo między Caroline i "Tylerem"/Klausem w 1 odcinku i czy Bonnie jej nie powie, że to Klaus?

EnchantedWitch

Strasznie sie ciesze! boże :D
ludzie trzeba to opić, poważnie :D
Jak Bonnie powie Caroline prawdę, to podejrzewam że Caroline może zareagować nawet agresywnie.. może się rzucic na Bonnie, w koncu po Jej ukochanym tylerze nie ma śladu.. hmm

tak bardzo chcę już wrzesień.. :)

vjorke

Ale Tyler żyje, tylko jest uśpiony w ciele Klausa. Pewnie jak Klaus odzyska swoje ciało to Tyler też, chociaż jeśli chodzi o mnie to mógłby zginąć xD

vjorke

A tak swoją drogą to czemu Bonnie wybrała właśnie ciało Tylera? Mam nadzieje,że długo to nie potrwa bo nie przepadam za nim. Oby Joseph szybko wrócił do serialu!

Poison_Girl

Było wiadomo na pewno, że Klaus przemienił Tylera, więc pewnie dlatego ten został wybrany, by móc odegrać całą szopkę z umieraniem.

Swoją drogą - starali się nam dać wskazówki co do tego, że Klaus jest teraz w innym ciele, a ja zorientowałam się dopiero, gdy Bonnie zwróciła się do Tylera per Klaus, więc na początku sezonu pewnie trudno będzie się przyzwyczaić do tego, że Caroline będąc ze swoim mężczyzną jest tak naprawdę z MOIM :D mężczyzną :P Jednak żeby odegrać kogoś trzeba mieć w sobie choć trochę talentu - udało się to w miarę Clarie Holt, jednak jak wspomniałam - Michael ma chyba za trudno dla niego zadanie :) I niech prędziutko Klaus wraca do swojego sexy ciała, a co najważniejsze - DO GŁOSU! Nie wyobrażam sobie początku sezonu bez tego boskiego akcentu...

dancewithangel

Powiem Wam, że przeżyje kilka (ale najwyżej kilka) odcinków z Klausem w ciele Tylera skoro w nagrodę dostaniemy Klausa w jego własnym ciele. W końcu zawsze mogło być dużo gorzej i Alaric mógł na serio go zabić... tak więc świętujmy - jest co! Klaus będzie w sezonie 4 :)

dancewithangel

Właśnie chciałam dodać link do strony która rozwiała by wasze wątpliwości ale nie mogę tego zrobić ponieważ pisze, że " treść wprowadzona prze zemnie jest niezgodna z regulaminem serwisu". wiecie może o co chodzi ?

karo_16_10

chyba nie można tutaj dodawać całych linków. zrób w nim spacje

Poison_Girl

nadal nie chce się dodać ;( Dodam cały artykuł bo jest tu napisanie nie tylko o Klausie, tylko ogólnie o 4 sezonie ;)
Współtwórczyni "The Vampire Diaries" jak zwykle chętnie opowiada dziennikarzom, co będzie dalej. Czego ciekawego na temat 4. sezonu można się dowiedzieć z ostatnich wywiadów z nią?

Widzieliście już finał 3. sezonu "Pamiętników wampirów"? Jeśli tak, to możecie czytać dalej. W amerykańskich serwisach można znaleźć sporo wywiadów z Julie Plec, producentką wykonawczą serialu.

W wywiadzie dla EW Julie Plec zdradza, że od dwóch lat pracowali nad tym, co zobaczyliśmy w ostatnim odcinku, czyli przemianą Eleny w wampira. Czemu akurat teraz? Bo Elena już dojrzała, a po śmierci Alarica została sama z Jeremym, bez kogokolwiek dorosłego. Przemiana jest następnym krokiem. Czy Elena wiedziała, że ma w sobie krew wampira, kiedy powiedziała Stefanowi, że ma najpierw ratować Matta? To pytanie zostanie zadane i poznamy na nie odpowiedź. Matt oczywiście przeżyje, bo to było już zbyt tragiczne, gdyby nie przeżył.

Co z wyborem uczuciowym Eleny, która powiedziała Damonowi, że gdyby poznała go wcześniej niż Stefana, to może byłoby między nimi coś więcej? Stefan był jedynym właściwym wyborem w tamtym momencie, ale teraz to wszystko trochę się zmieni. Zobaczymy, który z braci lepiej będzie sobie radził z nową sytuacją. Nie zapominajmy też, że gdyby to Damon wrócił do Mystic Falls, na pewno wyciągnąłby Elenę, a nie Matta, z tonącego auta i dziś wciąż byłaby człowiekiem.

Elena jako wampir zacznie sobie przypominać różne rzeczy już na początku 4. sezonu. Zapewne przypomni jej się też pierwsze spotkanie z Damonem. To spowoduje pewne komplikacje, ale ona wciąż będzie zakochana w Stefanie i mu całkowicie oddana. Co nie znaczy, że historia trójkąta miłosnego szybko się zakończy, bo to by oznaczało po prostu koniec serialu.

Co dalej z Klausem? Julie Plec wyjaśniła, że to, co zrobiła Bonnie, to ta sama magia, dzięki której Klaus mógł znaleźć się wcześniej w ciele Alarica, a Esther w ciele Rebeki. Wnioski na temat przyszłości Josepha Morgana w serialu mamy wyciągnąć już sobie sami. Poza tym tak naprawdę przecież nie widzieliśmy, żeby ciało Klausa całe spłonęło. Prawdą jest, że to Klaus zapoczątkował linię wampirów, do której należą Damon, Stefan i Caroline. Między Caroline i uwięzionym w ciele Tylera Klausem będzie się sporo działo na początku 4. sezonu.

Co dalej z Bonnie? W 4. sezonie bardziej zagłębimy się w jej emocje, zobaczymy ją zmuszoną do zrozumienia konsekwencji swoich działań. Bonnie będzie musiała wybrać, jakiego rodzaju czarownicą chce być. Pamiętajmy jednak, że Bonnie staje się coraz silniejsza i coraz bardziej świadoma tego, co robi.

Rebekah wciąż będzie kręcić się w okolicach Mystic Falls, wściekła na cały świat, agresywna i wyjątkowo mordercza. Czy Elijah też zostanie w serialu? To będzie zależeć w dużej mierze od losów nowego serialu "Saving Hope", w którym Daniel Gillies gra jedną z głównych ról. Na pewno jednak od czasu do czasu "Pamiętniki wampirów" będą mogły go wypożyczać.

Kim będzie następny czarny charakter w serialu? Tego Julie Plec nie zdradziła. Na pewno ktoś taki się pojawi. Wcześniej producentka już obiecywała widzom, że będzie to ktoś naprawdę potężny i straszny, tak straszny, że Klaus będzie przy nim pluszowym misiem. Oby spełniły się te groźby.

Z wywiadu Julie Plec dla TVLine nie wynika w zasadzie wiele więcej: jest tu tylko zapewnienie, że u Eleny naprawdę dużo się zmieni w 4. sezonie i że Joseph Morgan powróci, a Klaus odzyska swoje ciało. Wywiad z producentką jest też w Zap2It, znów wiele on nie wnosi, ale oczywiście jeśli chcecie, to czytajcie. Z wywiadu w TVGuide możemy się dowiedzieć, że Tyler wciąż żyje i w momencie kiedy Klaus opuści jego ciało, znów go odzyskamy. Wiadomo też, że przemiana Eleny będzie miała miejsce w 1. odcinku 4. sezonu "The Vampire Diaries".

karo_16_10

Mam taką teorię, co według mnie potwierdziłoby że Klaus będzie żył w swoim ciele. Myślę, że Alarick powinien tak długo trzymać w nim wbity kołek aż Klaus całkowicie spłonie - tak jak wcześniej było z Majkelem. Kołek jest niezniszczalny, więc gdyby pozostałby wbity, to by się nie spalił. Wyjął go bardzo szybko i też szybko zamknął trumnę, a tam nie ma dostępu do tlenu i tym samym ogień szybko gaśnie :). Klaus raczej sam się zregeneruje lub też za małą pomocą Bonnie.

BlackNails

Właśnie oglądałam ten fragment, w którym Klaus zabija Michaela. On wbija w niego kołek i w momencie gdy ciało zaczyna płonąc, puszcza go i staje. Ale pokazane jest jak ciało płonie do końca. Jak słusznie zauważyła Julia, nie widzimy jak całe ciało płonie.
Szczerze mówiąc, dla mnie najważniejsze jest to, że Klaus żyje i zapewne w niedługim czasie odzyska swoje ciało, a Joseph wróci do obsady. A to w jaki sposób zostało uratowane to dla mnie jest kwestią drugorzędną ;)

dancewithangel

hej! również jestem wielką fanką Josepha;) możecie być spokojny aktor wróci jeszcze do TVD! :)

moniaoficial

sorka miało być spokojni*

moniaoficial

i to jest najważniejsze ;) Kocham Joseph'a, kocham Klaus'a i już nie mogę się doczekać 4 sezonu właśnie ze względu na niego. Man też nadzieje, że Joseph szybko wróci na plan co jest równoznaczne z tym że Klaus długo nie zabawi w ciele Tylera ;)

dancewithangel

Spokojnie, czyta;am wywiad z reżyserką, Klaus będzie w ciele Tylera(musiał się wcielić przez Bonnie, ale także dlatego że chce się zbliżyć do Caroline). Później będzie ok.

MissKatherine

Niech się więc szybko zbliża, a potem mają mi oddać Józka :P

dancewithangel

Mam nadzieję, że w ciele Tylera będzie najkrócej jak się da;p

dancewithangel

ja chcę już październik *_* nie mogę się doczekać ! Klaus to Klaus i ma go grać Józek,bo nikt lepiej by tego nie zrobił,facet jest idealny :D Haha,najlepsze jest to,że kiedy w końcu polubiłam Tylera i chciałam,żeby był z Caroline,to (w tym samym czasie) przekonałam się także do Klausa. Facet ma to 'coś'. Jego gra aktorska,mimika twarzy..(ah ten przeklęty urok osobisty),no i oczywiście fakt,że jest brytyjczykiem także robi swoje :p Moje ulubione postacie to Klaus,Damon i Caroline ;)

Paullaa_97

Damon z sezonu na sezon robi się coraz bardziej ckliwy i zakochany w Elenie, a jak wiadomo "good girls love bad boys", więc ja absolutnie nie wyobrażam sobie kolejnego sezonu bez Morgana, no chyba, że Michael powali mnie odtwarzając rolę Klausa, ale nie ma co się oszukiwać - poprzeczka została zawieszona wysoko. :) I pamiętajcie: http://www.youtube.com/watch?v=Ref09sTum7s "Don't miss it" <ciarrry>

dancewithangel

Klaus na pewno wróci. Juli mówiła że nawet szybciej niż się tego spodziewamy :))

dancewithangel

ta..kurde,do ''Don't miss it" jest boskie,wystarczy Jego jedno zdanie a ja umieram ;p . No i ja teraz oglądam TVD. głownie ze względu na trójkąt Caroline-Tyler-Klaus,bo Elena-Stefan-Damon robi się już nudny(to tylko moja opinia;). No i wolałam złego Damona z 1sezonu ;). immortal13 - świetnie ,że wróci,ale na początku pewnie będzie chciał wykorzystać to,że jest w ciele Tylera no i poleci do Caroline ;p

Paullaa_97

Tak. Juli mówiła że właśnie tak będzie. Klaus będzie chciał wykorzystać sytuację, ale spokojnie, nie posunie się za daleko, zachowa się jak dżentelmen :P
Mnie też już nudzi trójkąt wokół Elki, ale Klaroline też nie jest moim priorytetem, tylko sam Klaus i w ogóle Pierwotni. Choć bardzo lubię jego sceny z Caroline, to jednak wolę tego brutalnego Klausa :)

immortal13

hahah,no wiadomo,szlachta nie posuwa się za daleko ( If You know what I mean :D) Mam podobnie jak Ty,chciałabym żeby coś miedzy nimi zaiskrzyło,ale Klaus ma pozostać Klausem, tym czarnym charakterem,bo niestety z Damonem (pod wpływem Eleny) stało się inaczej,a szkoda...

Paullaa_97

co nie oznacza,że Ian w roli Damona jest zły,wręcz przeciwnie,uwielbiam Go! ;) Nine wolę jako Kathrin,a Paula w roli Stefcia-rozpruwacza ;)

Paullaa_97

Też tak mam. Stefan na początku 3. sezonu był naprawdę ciekawy. Uwielbiam jego sceny z Klausem, np. ta scena (chyba 1. odcinek) w Tennessee. I te teksty Klausa "I promise i'm not a serial killer" miał taką uroczą i niewinną minę że nie można było mu nie uwierzyć :PP

immortal13

tak to był 1 odcinek 3 sezonu ;) a ta scena chyba do historii przejdzie xd właśnie ją na yt oglądnęłam i mam beke w kit xd. Oby w 4sezon był równie dobry co 3, a nawet lepszy ! ;)

Paullaa_97

WIĘCEJ KLAUSA!!!

immortal13

tak zdecydowanie,wiecej grozy,wiecej morderstw i wiecej krwi ! :D

Paullaa_97

http://media.tumblr.com/tumblr_m2rovliwTP1qiti2x.gif

I tak przy okazji, masz śliczny avek :))

immortal13

dziękuję ;) wiem,wiem on musi być śliczny,jeżeli jest na nim Joseph *_* ;p no i Claire ,która urzekłam mnie rolą Rebeki ;)

Paullaa_97

Reb też lubię, ale wolałam ją taką jaka była na początku sezonu, potem zaczęła się trochę zmieniać. Aniołkiem to ona nie jest :PP ale tak przy Mattcie się robiła taka... miła, wolę jak jest wredna. Tak samo Elijah, mam nadzieję że jeszcze wróci ten z 2 sezonu, potem zrobił się z niego taki... pacyfista :/

immortal13

Ta..,pewnie będzie go przepraszać za to,że spowodowała ten wypadek na moście itp.więc wątpię,że Bitch-Rebeka wróci ;/ OH CZY MIŁOŚCI MUSI AŻ TAK BARDZO ZMIENIAĆ LUDZI ?! (przynajmniej w serialu :p)

Paullaa_97

Mam nadzieję że jednak da sobie z nim spokój, ona najlepiej wyjdzie jak znajdzie sobie kogoś takiego jak Damon :)

immortal13

a może nawet Damona...chociaż obawiam się,że to by było zbyt naciągane i po prostu nudne ;) ;p

Paullaa_97

Nudne na pewno nie, bo obaj mają niezły charakterek. Tylko że Delena :))
Wolę żeby Damon był z Elena, ale gdyby nie ona to właśnie Reb :) Ale jednak Delena na 1 miejscu

immortal13

na początku przeżywałam kogo Elena wybierze a teraz to interesują mnie inne wątki w tym serialu :P ale lubię też Kathrine;)

Paullaa_97

Mnie też teraz wybór Eleny jakoś mniej obchodzi, denerwuje mnie że robią to głównym wątkiem. Wolę Pierwotnych :))
Ale Damon bez Eleny wiecznie chodzi taki smutny i bez życia, a wolę kiedy jest szczęśliwy, jego sarkazm jest wtedy wyraźniejszy :P
Także niech już Damon będzie z Eleną, a oni niech się zajmą innymi, ciekawymi wątkami. Katherine też bardzo lubię, ale podobno do puki jest Klaus to ona nie wróci. To ja już wolę żeby nie wracała bo dużo bardziej wolę Klausa i szkoda że Elijah się rzadko pojawia.

immortal13

zgadzam się,aczkolwiek (biorąc pod uwagę to,że polubiłam Stefcia)ucieszyłabym się z innego rozwiązania ...po prostu najlepiej by było gdyby obaj kopnęli (za przeproszeniem) Elenę w du*ę i ją zostawili ;)

Paullaa_97

Choć wolę Damona, to Stefana też lubię (obu Salvatorów) choć nie przepadam za scenami Steleny (z małymi wyjątkami). Ale Defan Klefan -jak najbardziej, Stefan czasem zachowuje się żałośnie (sorry) ale mimo to go lubię, jest zabawny :)
Defan jako endgame? Czemu nie, bardzo lubię ich razem :)) A Stefan mógłby częściej chodzić bez koszulki :PP

immortal13

Klefan tak :D no mnie już sama postać Eleny wkurzano i jej związek ze Stefciem (jak dla mnie) jest zbyt idealny.

Paullaa_97

Ogólnie do Eleny nic nie mam, chociaż rzeczywiście, czasem działa mi na nerwy. Ale zaofftopowałyśmy :PP
W takim razie trochę Josepha :)
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8u9rsevz71ru9jdzo1_400.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8te8puewI1qajbiao1_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8tcqmekAn1ra95mlo1_400.jpg sweet
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8sesh4Xp91ru9jdzo1_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8r1386xEC1r1bjhio1_500.jpg Józek gotuje :P
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8nii185Jl1qf3l1no1_500.png ;)

immortal13

ale się gorącio zrobiło xd. btw.nie wiem co on tam gotuje..ale yy...czy to ma zielony kolor ? :D xd

Paullaa_97

Yep :P hehehe :))
Nie zjadłabym tego, no ale chłopak się stara :PPP

immortal13

facet idealny *_*