Joseph MorganI

Joseph William Martin

9,0
11 709 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joseph Morgan

Dlatego tu umieszczę info:
Joseph zagrał gościnnie w serialu "Dr. Martin". W polskiej wersji, odcinki 16-20.
Rólka jest mała, ale zawsze;)
Ogólnie polecam serial, bo rewelacyjny.
Może nie nawet ze względu na udział JoMo, bo jak zaznaczyłam - było go tyle co nic;)
'Dr.Martin" jest bardzo zabawny, ach te angielskie poczucie humoru;)
Podobało mi się bardziej od House'a.

WhiteDemon

Możesz mi przypomnieć kogo on tam grał? Bo na pewno nie jednego z braci pana Berta?

jill_4

Kolesia który za dzieciaka wychowywał się w miasteczku i kumplował się z synem pana Berta;)

WhiteDemon

Widzę że to ma dużo sezonów... jego rola była rozwleczona w paru odcinkach przez wszystkie sezony, czy może zagrał w konkretnym sezonie?

immortal13

Czekaj, jak to było...Nie chcę Ci teraz skłamać, ale w polskiej wersji jak tak niedawno kiedyś widziałam na TVP seriale to był chyba 3 sezon i tak 16-21 epizod bodajże. Ale głowy nie dam;) Akurat Ci powiem że Dr. Martin to świetny serial, nawet jak np. ktoś nie lubi tej tematyki medycznej to powinien mi się spodobać. Zaczęłam oglądać oczywiście ze względu na Józka, ale tak mi się spodobało że kurde mówię se a co mi tam, obejrzę całosć i nie żałowałam:) Odpowiadał mi ten typ humoru, Martinek wszystkim pojeżdzał:PP

WhiteDemon

Dziękuję :) to obejrzę ten 3 sezon, a jak mi się spodoba to wezmę się za resztę.