oglądałam wczoraj film ''Kalifornia'',to była jedna z jej lepszych ról,a poza tym,to,że jej nie ma w kolorowych gazetach nie znaczy,że nie zrobiła kariery,bo dzisiaj jak kogoś nie ma w tych poczytnych szmatławcach to nie istnieje
Mój komentarz był sarkazmem. Nie uważam jej za "brzydką", a tym bardziej, że "nie zrobiła kariery". Osobiście uwielbiam jej rolę w "Od zmierzchu do świtu". A autor tematu może pogratulować swojemu ograniczonemu umysłowi.
zgadzam się z autorem. Pewni ludzie są strasznie odpychający i dla mnie ona właśnie taka jest. Zresztą po twarzy widać, że wredna musi być.
Na pewno jest ładniejsza,od wielu polek.A kompleksy wielu osób tutaj-"wydaje mi sie, ze dlatego ponieważ była za brzydka" są beznadziejnym wołaniem o ruchanie-już lepiej pójdzcie do parku nocą może jakiś zboczeniec was zechce.Widzę debilizm u wielu osób tak że aż mnie razi w oczy.
A dokładniej być może chodzi mi o jedną osobę,ale tak już zapewne myślicie-nie powiem niczego wprost,bo jeszcze uznają że kogoś wyzywam.