Juliette LewisI

Juliette Lake Lewis

7,5
19 804 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Juliette Lewis

wydaje mi sie, ze dlatego ponieważ była za brzydka

LadyMojmira

oglądałam wczoraj film ''Kalifornia'',to była jedna z jej lepszych ról,a poza tym,to,że jej nie ma w kolorowych gazetach nie znaczy,że nie zrobiła kariery,bo dzisiaj jak kogoś nie ma w tych poczytnych szmatławcach to nie istnieje

iwona312

Mój komentarz był sarkazmem. Nie uważam jej za "brzydką", a tym bardziej, że "nie zrobiła kariery". Osobiście uwielbiam jej rolę w "Od zmierzchu do świtu". A autor tematu może pogratulować swojemu ograniczonemu umysłowi.

użytkownik usunięty
BlackShit

zgadzam się z autorem. Pewni ludzie są strasznie odpychający i dla mnie ona właśnie taka jest. Zresztą po twarzy widać, że wredna musi być.

BlackShit

Fascynujący wniosek, zaprawdę.

BlackShit

Nie ma talentu. Straszna była jej rola w Za Młoda By Umrzeć

BlackShit

Na pewno jest ładniejsza,od wielu polek.A kompleksy wielu osób tutaj-"wydaje mi sie, ze dlatego ponieważ była za brzydka" są beznadziejnym wołaniem o ruchanie-już lepiej pójdzcie do parku nocą może jakiś zboczeniec was zechce.Widzę debilizm u wielu osób tak że aż mnie razi w oczy.

920

A dokładniej być może chodzi mi o jedną osobę,ale tak już zapewne myślicie-nie powiem niczego wprost,bo jeszcze uznają że kogoś wyzywam.

BlackShit

Urodę ma kontrowersyjną, ale wygląda na taką, która potrafi i uwielbia się rżnąć jak szatan. Kiedy tylko ja widzę na ekranie, widzę w wyobraźni jak zasysa z zaangażowaniem mojego morświna.