KajolI

Kajol Mukherjee

8,5
4 196 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kajol

... to w jaki sposób wciela się w daną rolę. Wg mnie Kajol jest dobrą aktorką. Weźmy za przykład film : "Fanaa" . Zdecydowanie oduczło się tam różnicę między Zooni jako młodą, niewidomą dziewczynę i Zooni jako dojrzała kobiete i matke... Podobnie jest w filmach: "Czasem słońce czasem deszcz" oraz "Coś się dzieje". Czy to nie świadczy o jej umiejętnościach aktorskich?

Od czasu pobytu Kajol w Polsce jej ocena i Wasze zdania znacznie się zmieniły..dlaczego na gorsze??

Pijah

zgadzam sie z toba! kajol jest dobra aktorka jezeli spojrzec na bollywood. umie sie wcielac w rozne role i za to ja cenie. zreszta jest moja ulubiona jezeli chodzi o bollywood.

kate_b3

dokładnie to nie wasza koleżanka jest , ludzie zapominają ze to tylko człowiek i ma swoje dobre i złe dni ,jest jaka jest , a gdyby nawet była wredną suką to nigdy jej nie poznacie by ja oceniać , tu sie ocenia grę aktorską bo to portal filmowy a nie kółko towarzyskie

Bene

tak tak tak tak tak tak.. :):):):) doobrze powiedziane.. ;)

Pijah

Inni aktorzy i sławni ludzie kradną w sklepach, wdają się w bójki, mają sprawy sądowe, ale jakoś nie przestaje sie ich lubić.
To niby dlaczego, najlepszą aktorkę teraźniejszego Bollywoodu (wg mnie oczywiście) krytykuje się za to, że źle potraktowała fanów?? Może była zmęczona, może miała zły dzień, może zły humor??
Ludzie zastanówcie sie troszkę...

Pijah

Cieszę się że podzielacie moje zdanie, ale chciałbym też usłyszeć coś od tej drugiej strony... ktoś kto nie zgadza się z naszym zdaniem:) Czy się boicie? bo nie wiecie co powiedziec?