KajolI

Kajol Mukherjee

8,5
4 196 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kajol

O co chodzi z tym skandalicznym "obejściem się z fanami" Kajol podczas jej pobytu w Zakopanem??

bloody_mary

a po co ona wogole tam byla, na narty ?

PS: wpadlem tutaj bo swietnie zagrala w filmie "Kabhi Khushi Kabhie Gham" dalem jej 9, a tak poza tym to niezla laska ;)

grzesiek_13

Zakopane grało Kaszmir w filmie "Fanaa". Ale ja dalej nie wiem, o co chodzi...

bloody_mary

Kajol jest może i dobrą aktorką ale to jędza i zachowuje się jak małpa. Pamiętam jej wywiad. Był też Shahrukh Khan. Shahrukh był fajny, śmiał się i żartował, ale to co robiła Kajol to poprostu skandal. Jak ona się śmiała to omało nie położyła sie na tym stole i wogóle zachowywała sie strasznie. Jakby była jakaś chora psychicznie.

Lachchi_2

Przesadzasz. Jeżeli chodzi Ci o Koffee with Karan, to zachowywała się całkiem normalnie, śmiała się, bo było z czego. Sam turlałem się ze śmiechu .;)
Co do Zakopanego, to nie wiem, nie byłem tam, ale podobno odmówiła paru autografów, bo miała już dość "natrętnych fanów". Kajol to tylko człowiek i jak każdy ma prawo mieć zły humor. I na pewno nie obeszła się źle z wszystkimi fanami, bo znam relacje osób, które tam były, widziałem zdjęcia i wnioskuję z tego, że było bardzo miło. Po prostu ktoś trafił na nieodpowiedni moment (może była skupiona na pracy) i wypisuje negatywne opinie na jej temat.

bloody_mary

Ja też widzialam Koffee with Karan i wszystko było według mnie okey... poza tym podobnie jak -Bhuvan napisał znam relacje, z których wynika, że była miła dla fanów, którzy przyszli na plan Fanny w Zakopanem.
Możliwe, że mogła mieć pewnego razu zły humor ale za jędze na pewno jej nie uznam z tego powodu :) Bardzo dobra aktorka :)

bloody_mary

Napiszę tyle: zgadzam się z dwoma ostatnimi komentarzami xP

bloody_mary

Czytąłam relacje z "wizyty" Kajol w Zakopanym i oglądałam zdięcia. Nie sądze ze Kajol zachowywała sie jakoś niestosownie czy tzw."Źle sie obchodzila z fanami". Wszystkie opinie jakie przeglądałam były dla niej na korzyśc. Każdy się nią wręcz zachwycał. Nie wiem skąd te pomówienia...

alexa_3

Czy wy ludzie nie macie się już czego czepiać? Jestem ciekawa gdybyście Wy kręcili w obcym kraju film i byście zmęczeni po całym dniu kręceniu zdjęć, to sami byście nie postapili tak jak ona, bo nie byście chcieli mieć odrobinkęcczasu dla siebie, odeobinkę czasu by odpocząć lub pobyć sam ze sobą!!!! To jestem ciekiawa gdyby postąpiła tak jakaś polska gwaiazda. To co? Pewnie byście przestali byście być już fanem tego kogoś?