KajolI

Kajol Mukherjee

8,5
4 196 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kajol
Lebron_Rezza

znalazł się mądry / mądra.

I od razu od krowy kogoś wyzywać i widocznie jest lepsza od Katharine skoro jest wyżej - to głosy użytkowników, wychodzi na to ze to ją bardziej cenią.

anulka01

^HAHAHAHA, nie no, padłem ze śmiechu. Katharine jest ponadczasową aktorką, mającą wiele ciekawych i genialnych ról. A skoro jest wyżej w jakimś zasranym rankingu ta bollywoodzka "aktorka", to nie znaczy, że jest lepsza. Głosy fanek bollywood, które zawyżają ocenę tej Kajol nic nie znaczą.

PS. Mądry;)
PS2. Widziałaś jakiś film z Katharine Hebpurn?
PS3. Czy wy, fani bolly, znacie inne filmy, niż bolly?
Pzdr.

Lebron_Rezza

Ja jestem fanką Bollywoodu i zaspokajając twoją ciekawośc, znam inne filmy bo oglądam ich bardzo dużo, ale te poprostu podobają mi się najbardziej, więc siłą rzeczy to po nie najczęściej sięgam. Co w tym złego? Tej aktorki, o której piszesz, nawet nie znam, bo nie miałam okazji jej zobaczyć - co w tym złego? Jeśli uważasz, że głosy innych użytkowników niż twój nic nie znaczą, to twoja wypowiedź jest po prostu kpiną, o panie/pani wszechświata. Ale nawet pomijając ten fakt, po co w ogóle śledzisz ranking, który uważasz za "zasrany", jak się wyraziłeś/aś? To wyzywanie od krowy (które skądinąd mają w Indiach inny status:)), ten ton... jesteś po prostu chamem, wiesz? Bo tylko cham będzie się wypowiadał na forum w ten sposób, korzystając z tego, że jest anonimowy. To tylko dowodzi, że - choć nawet jeśli będziesz przy swoich znajomych czy rodzinie pozować na kogoś innego, to głęboko w tobie jest zakorzenione chamstwo i tyle. Jeśli znowu padniesz ze śmiechu, czytając to, to proszę bardzo. Ja też chętnie znowu pośmieję się z ciebie.

oldschool_punk00

"Kolejna głupia bolliłódzka krowa! " - cóż za inteligencja. oldschool_punk00 podsumowała to właściwie...
"PS2. Widziałaś jakiś film z Katharine Hebpurn?" - a czy Ty widziałeś jakiś inny film Kajol poza MNIK? Hmm, zapewne... i to nie jeden.

Madleen

Kim ono/ ona /on jest że się tak wypowiadasz?! masz się za pępek świata?! jesteś po prostu burakiem i tyle!
dziewczyny nie przejmujmy sie takim bezmózgowcem.

Kajolka7

@ oldshool, rozumiem, że Ci się takie filmy podobają, ale żeby nie znać tej całej kajol, a ją oceniać na 10, to jest po prostu zabawne. Takie głosy właśnie nic nie znaczą, że przychodzi sobie jedna/jeden fan bolly i od razu ocenia wszystkie gwiazdy tegoż gatunku na 10, nawet nie oglądajac żandego z ich filmów.

"Ale nawet pomijając ten fakt, po co w ogóle śledzisz ranking, który uważasz za "zasrany", jak się wyraziłeś/aś?"

hehe, nie śledzę. Wczoraj zalogowałem się po raz pierwszy na filmwebie od maja czy od kwietnia i z ciekawości zajrzałem tam.

"To wyzywanie od krowy (które skądinąd mają w Indiach inny status:)), ten ton... jesteś po prostu chamem, wiesz? Bo tylko cham będzie się wypowiadał na forum w ten sposób, korzystając z tego, że jest anonimowy. To tylko dowodzi, że - choć nawet jeśli będziesz przy swoich znajomych czy rodzinie pozować na kogoś innego, to głęboko w tobie jest zakorzenione chamstwo i tyle."

Si, jestem chamem, także w prawdziwym życiu.

@Madleen

"cóż za inteligencja. oldschool_punk00 podsumowała to właściwie...
"PS2. Widziałaś jakiś film z Katharine Hebpurn?" - a czy Ty widziałeś jakiś inny film Kajol poza MNIK? Hmm, zapewne... i to nie jeden."

Po pierwsze, to nie ja wykazuje się tu nikłą inteligencją, a np. Kajolka7. Wyzwałem jej aktorkę i od razu jestem burakiem i bezmózgowcem. Po drugie nie odpowiedziałaś na moje pytanie. Po trzecie, widziałem tą całą kajol jeszcze w Ty i ja. Więcej razy nie mam zamiaru.

@Kajolka

To samo moge powiedzieć o Tobie. Uważasz, jak wszystkie fanki bolly, że inne filmy (poza bolly) to gówno plus blokujesz swoje oceny, bo się ich wstydzisz. Łyso?

PS. jeśli ktoś tu jest chamem oprócz mnie, to na pewno kajolka.

Lebron_Rezza

Dlaczego uogólniasz ja wcale nie uważam że wszystkie inne niż bollywood , cenie filmy różnych kinematografii.

Preity27

^ No to jesteś wyjątkiem, np. gosiaczek mówi, że wszystkie filmy bolly są the best, a reszta to gnioty.

Lebron_Rezza

Lebron_Rezza :

PS : No cóż,w więc mam do czynienia z gatunkiem męskim, miło mi.
PS2 : Nie widziałam i dlatego nie oceniam jej, ani nie wyzywam od krów. A ty widziałeś jakiś z Kajol ?
PS3 : nie, my fani bolly oglądamy tylko Czasem słońce Czasem deszcz.
Mam ci wymienić liste filmów nieindyjskich jakie obejrzałam ? No coż, interesuje się bardziej filmografią wschodnią, ale coś z zachodu też czasem zdarza mi się objrzeć. Wystarczy włączyć TV - same holiłódy.

I nie wszystkie "boliłódy" są genialne, tak naprawde wiele z tych filmów, jest średnio inteligentnych - przyznaje, ale jest wiele innych, naprawde wartych poświęcenia im tych przepisowych ośmiu godzin.

I tak na koniec - oglądałeś chociaż Ty i ja, alebo Jestem przy tobie ?? Bo wiedze ze oceniłeś.

anulka01

Nie, nie widziałam żadnego filmu z Panią Katarzyną Hepburn. Czyżbym musiała znać wszystkie poza-bollywoodzkie gwiazdy? A Ty znasz wszystkie z TOP100? Nie zwracam uwagi na ten śmieszny ranking, więc nie będę robić zamieszania.
A co do "Ty i Ja" i "Jestem przy Tobie"... dziwię się, że oglądałeś te 2 filmy. Oba nie są świetne, chociaż MHN ogląda się z przyjemnością. Hindusi uwielbiają takie "bajki". To jest inna kultura, a te filmy to dla nich przeniesienie się w piękny świat, którego oni nie mają. Do mniej więcej 2005 roku produkowano właśnie wiele tak podobnych filmów (przynajmniej tych, które ja oglądałam), teraz się wszystko zmienia. Biorą się za coś poważniejszego, chociaż nie zawsze efekt jest zadowalający, tak jak "Ty i ja" - pierwsza połowa nudna, druga o wiele ciekawsza. Ale MNIK jest dla mnie bardzo dobrym filmem. Jeśli nie podoba Ci się ich muzyka, tradycje, to i tak się nigdy do nich nie przekonasz, więc nie oglądaj. Ale polecam Ci "Black" z Rani Mukherji.

Madleen

Jakim prawem twierdzisz że oglądam tylko filmy Bollywood? rzecz jasna najbardziej podobają mi się filmy bolly ale też ogladam inne filmy! więc pierwsze pomyśl a potem pisz!

Kajolka7

I o co się kłócicie o głupi jakiś ranking. Dziwne ja oglądałam kilka filmów z Kajol i z Hebpurn. I o dziwo uwielbiam obie aktorki. :)

Lebron_Rezza

Lebron, takie ocenianie bez znajomości jest głupie, ale nie zaznaczyłeś tego w swojej wcześniejszej wypowiedzi. Napisałeś o głosach "fanek bollywood" więc zapewniam cię, że każda taka fanka zna Kajol bardzo dobrze. Jeśli ranking cię prawie w ogóle nie obchodzi (na to wygląda), to po co tyle szumu i to w taki sposób? [mnie np. nie obchodzi to nie zaglądam, ale oczywiście nie wymagam, żebyś mnie naśladował]. Sam przyznajesz się do chamstwa, cóż - jeśli nie jest ci z tym źle, to nic na to nie poradzę, ważne tylko żebyś sobie uświadomił, że nie jesteś Jedynym Mądrym, ale to już twój problem. Kajolka7, nazywając cię jak powyżej, miała na myśli zapewne sposób twojej wypowiedzi, a nie samą treść, której i tak było niewiele. Mam wrażenie Lebron, że na forum o Katharine brakowało ci głosów sprzeciwu, więc chcąc się dowartościować, zacząłeś pisać tutaj:) Wnioskuję to z tego, że kiedy anulka01 wyjaśniła ci po prostu zasady działania rankingu, ty rzekomo odebrałeś to jako jej osobisty protest przeciw talentowi Katharine, o której wyżej wymieniona nie napisała swojej opinii, a tylko - jak wspomniałam - wyciągnęła wnioski. Eh

oldschool_punk00

Lebrona chyba przytkało, bo sie nie odzywa :P

anulka01

hehe, no nie?:D ah nie, przecież on się zaloguje za dwa miesiące i pojawi się z nowymi zwierzęcymi wyzwiskami (tym razem stawiam na "głupią kozę" albo "świnię") ;))

oldschool_punk00

dokładnie :p

anulka01

Nie znam aktorki, nie słyszałem o niej, aż do tej pory, nie widziałem z nią żadnego filmu, więc nie oceniam, ale szanse, że jest lepszą aktorką od Hepburn są mniejsze niż szansa trafienie 6 w lotka. Ale zawsze jest:)

shady_88

sam piszesz - nie znasz jej filmów, więc skąd pomysł ze jest lepsza/gorsza od Kajol.
ja nie oglądam filmów z Hepburn ( tak wiem, ignorantka ze mnie) więc nie pisze ze jest lepsza/ gorsza od Kadż :)

anulka01

Napisałem, o szansach na to, że jest lepsza, naucz się czytać ze zrozumieniem.
A do tego, że się nie widziało żadnego filmu z Hepburn lepiej się nie przyznawać. A to, że jest tak wysoko w rankingu nie oznacza, że jest świetną aktorką, jedynie to, że mamy tutaj sporo fanów bollywood.

anulka01

"sam piszesz - nie znasz jej filmów, więc skąd pomysł ze jest lepsza/gorsza od Kajol. " Gdzie On napisal ze istnieje mozliwosc ze jest gorsza od Kajol-czytaj ze zrozumieniem.

anulka01

Czy w filmach z Kajol jest duzo tanczenia, spiewania itp? Bo jak tak to widzialem Step up 2,HSM i to dobrze sie nie skonczylo.

Lebron_Rezza

Szanuje Twoja szczerosc i Twoje zdanie...jestes spoko koles. Twoja opinia jest takze wazna dla paru osob ktore znam.

P.S BOLLYWOOD SUCKS. Hahahaha żart...a moze nie.[MIND GAME]

oldschool_punk00

Hey oldschool_punk00 twoj post...nr.4 w linice 7 uzylas myslnika i nie zamknelas go...popraw to. Co do twojej opini to nie komentuje bo masz prawo do swojego zdania niewazne jak bardzo byloby pomylone.

Private

Private, haha:D co się czepiasz mojego myślnika????????? :) Ależ użyłam go celowo, a jeśli jest tam błąd, to posty można poprawiać do 5 minut po ich napisaniu:P Myślę, że sens wypowiedzi jest jasny i TO jest ważne, ty np. nie używasz polskich znaków;] Miło z twojej strony, że nazywasz moje zdanie ''pomylonym'', chociaż swojego zdania o samej Kajol nie wyraziłeś/aś, pewnie nie widziałeś/aś żadnego filmu z nią, więc aż dziwne, że wypowiadasz się na forum o niej. Też widziałam Step Up i nie podobał mi się, przy HSM nie wytrzymałam do końca a ten film oglądałam dawno, dawno temu;] Tak, w Bollywood muzyka jest zawsze, zazwyczaj są też tańce, ale INNE niż te, czy ktoś to kiedyś zrozumie? Muzyka to połączenie tradycyjnej indyjskiej ze współczesną, tańce są różne ale na pewno nie jest to hip hop jak w tym nowym Step Up... Czy wszystkich ludzi słuchających muzyki, bez względu na jej rodzaj, wrzucisz do jednego worka? Albo wszystkich, którzy czytają książki - bez względu na to, jak bardzo się różnią, ale zawierają jeden wspólny wątek, w dodatku inaczej rozwinięty? Jeśli ktoś wyciąga wniski o jakości indyjskich filmów tanecznych na podstawie amerykańskich musicali, to TO jest właśnie pomylone Private.

oldschool_punk00

Wiem jak wygladaja tance w produkcjach bollywoodu ogladalem kiedys dokument w tv....bylo cos takze w jakims serialu, ale nie pamietam jakim.

oldschool_punk00

oldschool_punk00 jest, jakiś film z bollywood, w którym nie tańczą, nie śpiewają, albo przynajmniej nie trwa on w okolicach 3h, a mniej? Chodzi mi o sam Bollywood, bo w samych Indiach żył kiedyś reżyser, który stworzył prawdziwe arcydzieło ( Satyajit Ray się nazywał, ale pewnie przez to, że jesteś pochłonięta tym całym bollywoodem o nim nie słyszałaś) Więc sam Bollywodd.

shady_88

Chłopaki, chill out, zaraz sie naucze czytać ze zrozumieniem :P A co do tego ze nie oglądałam żadnych fimów z Kat Hepburn to nie wiedze w tym nic złego. Poprostu nie gustuje w starym kinie, oglądam raczej współczesne filmy, które wcale nie są złe.

Shady - odpowiem za oldschool.

Film - Black
Długość trwania - 122 min
Taniecc i śpiew - brak, nie ma nawet piosenek, same melodie

anulka01

heh, też miałam napisać o "Black":P tańców nie ma też chociażby w najnowszym "My Name Is Khan" albo "Chak! De India", większość filmów jakie widziałam trwała ok. 2 i pół godziny. shady_88, muzyka jednak wyróżnia to kino. Oczywiście nie musi ci się podobać, ale mi sie jednak podoba i nie przeszkadza mi. Nie widzę nic złego w tym, że, jak napisałeś, jestem "pochłonięta" bollywoodem. Wam to napisać pozytywne zdanie na temat tego, czego nie lubicie, a już nie widzę świata poza tym i nic innego nie oglądam... Napisz mi tytuł tego arcydzieła Raya, a chętnie obejżę:)

oldschool_punk00

Obejrzyj sobie całą trylogię przygód Apu
-Droga di miasta- jak dla mnie arcydzieło
-Nieugięty- tutaj coś na pograniczu arcydzieła, najsłabsza cześć trylogii, ale i tak bardzo dobry film
-Świat Apu- tutaj też arcydzieło.

shady_88

ok, dziękuję bardzo, mam tylko nadzieję że da się gdzieś bez pobierania bo to długo schodzi:) pozdrawiam

oldschool_punk00

"hehe, no nie?:D ah nie, przecież on się zaloguje za dwa miesiące i pojawi się z nowymi zwierzęcymi wyzwiskami (tym razem stawiam na "głupią kozę" albo "świnię") ;))"

Nie powinnaś już leżeć w łóżku o tak późnej porze??

Lebron_Rezza

eh Lebron, ciekawa jestem czy poczułeś się lepiej. Moje spanie, moje łóżko - moja sprawa. Z obserwacji na różnych osobach wnioskuję, że głupie pytania niezwiązane z tematem zadaje się wtedy, gdy nie wie się, co odpowiedzieć.

Lebron_Rezza

Wyzywasz świetną aktorkę od krowy... a sam/a jesteś matołem.A tak w ogóle to ile oglądałeś/aś z nią filmów?
Co o niej wiesz że ją oceniasz? Skąd się w ogóle biorą tacy jak ty...

sanjanek_1806

Panie Janku, po pierwsze, nie obraziłem pana, tylko pańską ulubioną aktorkę, więc dlaczego jestem matołem? Po drugie, ogladałem z nią dwa filmy, w których mi się nie podobała, to mnie upoważnia do wystawienia jej 1/10. Po trzecie, wiem, że gra fatalnie, przynajmniej w tych dwóch filmach. Po czwarte, skąd sie w ogóle biorą tacy fani bolly, jak Ty. Dziękuję.

"ciekawa jestem czy poczułeś się lepiej"

No jasne;)

Ależ ja zawsze wiem, co odpowiedzieć.

sanjanek_1806

Lebron - witamy, witamy. Tutaj sie zacięta walka toczy, a ty sie denerwujesz o oldschool o której godzinie chodzi spać :P

haha :P:P:P:P

anulka01

hehe, rozwala mnie ta osoba:D panie Lebronie, cieszę się że mogłam poprawić panu nastrój:)

oldschool_punk00

"Tutaj sie zacięta walka toczy, a ty sie denerwujesz o oldschool o której godzinie chodzi spać :P"

W końcu ktoś musi dbać o to, aby ona się wysypiała:D

Lebron_Rezza

Oj Lebron nie czepiaj sie szczegółów :P

Zresztą trzeba ci przyznać ze opiekuńczy z ciebie chłopak :P

Lebron_Rezza

o ja;D o mnie się nie martw:P

Lebron_Rezza

Czyli biała flaga :)

anulka01

Si, si, przenoszę się stąd na inny forum. Pozdro

Lebron_Rezza

więc sajo nara, hasta la vista...!

Lebron_Rezza

możesz jej nie lubić ale jej nie obrażaj !!!