Hmmm mało z nią oglądałam ale już zdołała podbić moje serce :P Ja ją tam uwielbiam w K3G jest taka zabawna i figlarna :P Pozdrawiam!!!
Myśle, że w "Kuch kuch hota hai" byla swietna ale w "Żonie dla zuchwałych" też :) a w "Fanaa" to wiecie, czysty rarytas :)
Moim zdaniem najlepsze jej filmy to te z srk. Razem wygladają bosko ta chemia spojrzenia są niesamowite , jednak najbardziej podobają mi się film pt: Czasem słońce czasem deszcz
Moim zdaniem najlepsze były Fanaa i Żona dla zuchwałych. Oczywiście podobał mi się Czasem słońce czasem deszcz ale te dwa są najlepsze dla mnie.
jak dla mnie to w kuch kuch hota hei, Fanaa, Kabhi Khusi kabhi Gham ;)) wszystkie filmy boolywoodzkie są dobre.
Żona dla zuchwałych i.... Fanaa;) NO i w czasem słońce czasem deszcz tez super grała;))
Pozdrawiam;**
zdecydowanie i nieodwracalnie w Fanaa kto inny mógłby zagrać tak wiarygodnie niewidomą? Moim zdaniem tylko Kajol
Uważam, że wszystkie filmy z jej udziałem są świetne, ale widziałam dopiero kilka z nich: K3G, Żona dla zuchwałych, Fanaa, Nigdy nie mów żegnaj, i Kal Ho Naa Ho. Wszystkie mi się podobały pomimo tego, że w dwóch ostatnich tylko tańczyła. A szkoda, chętnie zobaczyłabym ją w rolach głównych. No, ale nie można mieć wszystkiego, prawda???
Bardzo podobała mi się jej gra aktorska w filmie "Fanaa" (rola stworzona dla niej), "Czasem słońce,czasem deszcz" i "Żona dla zuchwałych" :).
Ja uwazam ze ona w ogole jest swietna aktorka zobaczcie np. gdy gra Aishwarya Rai nie ogląda jej się tak chętnie jak właśnie Kajol. Mnie najbardziej się podobała w "Fanaa", "Żona dla zuchwałych" oraz "Kuch Khatti Kuch Meethi" jako Sweety :)