KajolI

Kajol Mukherjee

8,5
4 196 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kajol
gabi1094

Hmmm mało z nią oglądałam ale już zdołała podbić moje serce :P Ja ją tam uwielbiam w K3G jest taka zabawna i figlarna :P Pozdrawiam!!!

gabi1094

Mi się bardzo podobała w "Kabhi Khushi Kabhie Gham" i "Fanaa".

gabi1094

Zdecydowanie Fanaa ( Unicestwienie ) :D Jeden z najpiękniejszych filmów bolly.

ferrari

dla mnie "żona dla zuchwałych" mój ukochany film

gabi1094

Myśle, że w "Kuch kuch hota hai" byla swietna ale w "Żonie dla zuchwałych" też :) a w "Fanaa" to wiecie, czysty rarytas :)

gabi1094

Moim zdaniem najlepszy film z Kajol to ''Czasem słońce,czasem deszcz''

gabi1094

oczywiście Fanaa i żona dla zuchwałych :)

gabi1094

Moim zdaniem najlepsze jej filmy to te z srk. Razem wygladają bosko ta chemia spojrzenia są niesamowite , jednak najbardziej podobają mi się film pt: Czasem słońce czasem deszcz

PaKuSiA

Moim zdaniem najlepsze były Fanaa i Żona dla zuchwałych. Oczywiście podobał mi się Czasem słońce czasem deszcz ale te dwa są najlepsze dla mnie.

sarayu

Fanaa... Wg. mnie to wg. najlepszy bollywoodzki film...

Ptak11

jak dla mnie to w kuch kuch hota hei, Fanaa, Kabhi Khusi kabhi Gham ;)) wszystkie filmy boolywoodzkie są dobre.

gabi1094

Moim zdaniem Fanaa
Nokt nie zagrał by lepiej Zooni niż Kajol

gabi1094

Żona dla zuchwałych i.... Fanaa;) NO i w czasem słońce czasem deszcz tez super grała;))
Pozdrawiam;**

gabi1094

Czasem słońce, czasem deszcz oczywiście ;)

Jewel_B

zdecydowanie i nieodwracalnie w Fanaa kto inny mógłby zagrać tak wiarygodnie niewidomą? Moim zdaniem tylko Kajol

gabi1094

Fanaa to najlepszy film z jej udziałem ale pozostałe też są niczego sobie

gabi1094

Mi sie najbardziej spodobal czasem sloncze czsem deszcz i gdyby jutra nie bylo

gabi1094

no jeszcze bardzo lubię zona dla zuchwaluch

xxxluvbollywoodxxx

Uważam, że wszystkie filmy z jej udziałem są świetne, ale widziałam dopiero kilka z nich: K3G, Żona dla zuchwałych, Fanaa, Nigdy nie mów żegnaj, i Kal Ho Naa Ho. Wszystkie mi się podobały pomimo tego, że w dwóch ostatnich tylko tańczyła. A szkoda, chętnie zobaczyłabym ją w rolach głównych. No, ale nie można mieć wszystkiego, prawda???

Roszpunka91

Bardzo podobała mi się jej gra aktorska w filmie "Fanaa" (rola stworzona dla niej), "Czasem słońce,czasem deszcz" i "Żona dla zuchwałych" :).

Lucjana

Ja uwazam ze ona w ogole jest swietna aktorka zobaczcie np. gdy gra Aishwarya Rai nie ogląda jej się tak chętnie jak właśnie Kajol. Mnie najbardziej się podobała w "Fanaa", "Żona dla zuchwałych" oraz "Kuch Khatti Kuch Meethi" jako Sweety :)

Wwerk

Ja najbardziej polubiłam Anjali z ,, Czasem słońce, czasem deszcz'' była przezabawna, ale najlepiej zagrała w ,, Fanaa''