Katarzyna ZielińskaII

5,8
3 986 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Zielińska

podaje się za góralkę i tak wszędzie o tym trajkocze. Mój ojciec urodził się w Limanowej i tam mieszkał. Jest to najzwyklejsza wieś. Ani słychu o góralach. Nikt tam nie mówi góralszczyzną. Góry tam są, ale jak w każdej małpolskiej wsi. Za oknem hen hen daleko. Gdybym nie miała styczności z tymi okolicami, to w ogóle bym się nie wypowiadała, ale Limanową, Tymbark, Nowy Sącz znam od podszewki.

lucyna63

zabolało :D

KK7

63 również może oznaczać rozmar biustu.

KK7

Drogie dziecko a ty nie masz nic do roboty żeby siedzieć cały dzień przy komputerze.To poproś mamusi to ci coś na pewno znajdzie.i czy na pewno jesteś pewna że mam tyle lat.

lucyna63

Nie mieszkam z rodzicami.

KK7

Hmm ... a co może oznaczać te 77 w moim nicku ?

tomucho77

Wiek? xD

Ludo

Wybacz nie mam 77 lat.

KK7

a wiedz że powinnaś .

KK7

Coś się tu nowego dzieje? :D

KK7

czy to jej post był pierwszy i wywołał takie oburzenie ? nie to był twój post .

Mrs_Metalowa

taa... a sesja zaliczona?

KK7

A Limanowa nie jest czasem miastem?

malku

Dopiero przeczytałam wszystkie posty i powiem tyle - piękna dyskusja :D

malku

Ot, taki mały spontan ...

KK7

KK ty żyjesz jeszcze???

cameron_baum

jeśli dla ciebie mieszkańcy Limanowej nie są góralami to sorry ale jesteś debilem :D to po pierwsze a po drugie czytałam że Zielińska dzieciństwo spędziła w Starym Sączu. Dla twojej wiadomości nawet o mieszkańcach Krakowa mówi się, że to górale, a co dopiero Limanowej. Jesteś nieoduczonym tłukiem :)

sliniak13

Chyba o tych, co wyemigrowali z Zakopanego ^^

KK7

Mnie wkurza to że ona jest.Wchodzę do kiosku a tam dwie oddzielne gazetki z nią pod rząd.Miej cierpliwość do celebrytek :/

KK7

tu akurat bym się nie czepiał, bo są tzw. górale sądeccy z punktu etnograficznego (czyli Ci z Beskidu Sadeckiego, Wyspowego, czy Niskiego). Nie sobie mówi, najśmieszniejsze jest to, że jej postać pod kazdym względem nie przekonuje mnie jako góralkę