Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 982 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Keira nie może odejść.:(
Jeżeli ona odejdzie to na świecie będzie totalny kryzys.
Dobrze, że chce być dobrą mamą, żoną ale może da się to pogodzić z karierą.
A nawiasem mówiąc czy Keira jest w ciąży, bo nigdzie się nie mogę doczytać.

Captain_Alexandra

Jej decyzja świadczy o tym jakim rozważnym jest człowiekiem. Bardzo podoba mi się jej talent aktorski, ale kariera nie jest najważniejsza. Woda sodowa nie odbiła jej do głowy.

Melanie_31

Tak. Aktorką jest wspaniałą, tyle, że jak ona odejdzie to będą straty, no ale cóż, rodzina jest najważniejsza.:)

Captain_Alexandra

Odchodzi?? Z aktorstwa?? No wreszcie bo nie znam gorszej aktorki od niej.

Dorothy_Duff

Siema.:)
Czemu nie lubisz Keiry K?
Nie podobała ci się jej rola w piratach np?

Dorothy_Duff

Odezwała się pani, która przepada za Amandą Bynes... Ta to dopiero beznadziejna jest... :/

Captain_Alexandra

dobrze wiedzieć...jeśli świat opanuje klęska głodu i zarazy to będę wiedziała dlaczego. Wszystkiemu winne jest porzucenie showbusinessu przez Keirę Knightley...Może moje słabe libido też jest tym spowodowane...?

Abriel

Skoro tak uważasz :>...

Shalafi

Taaa, jak Keira rzuci aktorstwo, to będzie armagedon!!!Przeraża mnie to, co tu przeczytałam- totalny fanatyzm!A tak na marginesie- Bynes jest żałosna!

Captain_Alexandra

"Jeżeli ona odejdzie to na świecie będzie totalny kryzys. "
A to dobre :D Jedna gwiazdeczka mniej, to tylko na zdrowie może wyjść, bo tych wszystkich gwiazdeczek, to ja mam już powoli dość! Poza tym, to nie wiem, czemu tak się nią podniecacie... Aktorką jest średnią, a co najważniejsze, to prawie nie ma biustu :D I czym się tu podniecać?