Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

248???

użytkownik usunięty

Czy ona przypadkiem nie była wyżej?? Może nawet pierwsza 20 jak się nie mylę?? Dawno nie patrzyłam na listę (dzisiejsze moje zdziwienie PzKII), ale takie skoki to już chyba przesada!!!

Nie wiem co sie stało. Ona przeciesz jest dobrą aktorką. Nie chodzi o wyglad tylko jak gra chyba co nie?

Nie wiem co sie stało. Ona przeciesz jest dobrą aktorką. Nie chodzi o wyglad tylko jak gra chyba co nie?

użytkownik usunięty

No dokładnie :) może nie powinna być w pierwszej 20, ale TOP 100 napewno! To chyba przez zazdrość tak mi się wydaje! :(

ten rankig to juz przegiecie. keira moze nie jest wybitna aktorka ale jest bardzo dobra imysle ze na pierwsza 20 zasluguje. a to 248 miejsce to jest przegiecie.

użytkownik usunięty
Bloodmaster

I jeszcze żeby zawsze była tak nisko, ale ona w ostatnim czasie tak spadła! Ja nie jestem jej jakąś fanką, ale to miejsce to już przesada!
Aha i nie 248, tylko 283... mój błąd :/ brak słów

pewnie przez to że "uśmierciła" Jacka Sparrowa =/ jest naprawde dobrą aktorką a ten ranking zawsze był beznadziejny!

użytkownik usunięty
Bryce

Ranking aktorów jeszcze można znieść (dopuki Hilary Duff nie wskoczy do TOP 10 to ta lsta jest dla mnie w porządku - Hopkins i Hanks w pełni popieram), ale TOP 100 filmów to jedna wielka pomyłka!!

pewnie przez to że "uśmierciła" Jacka Sparrowa =/ jest naprawde dobrą aktorką a ten ranking zawsze był beznadziejny!

Bryce

zaczela spadac na dlugo przed premiera POTC... wiec nie mowcie nic o "usmierceniu" Sparrowa. Jak dla mnie jest przecietna aktorka, strasznie mnie denerwuja jej gesty, akcent i wogole glos... Popatrzcie sobie np. na taka swietna aktorke jak Annette Bening, ta to wogole nie jest w Top ludziach, a powinna bo jest 100000000 razy lepsza od chodzby Keiry.

flexia

To jakiś spisek - przecież ona nie mogła spaść tak nisko...

użytkownik usunięty
NaShI

I to jeszcze w tak krótkim czasie prawda?

NaShI

No właśnie - Keira jest ok. jedna z najlepszych aktorek.
A tu taki spadek to nie mozliwe.
:(

NaShI

jaki spisek? czyście na głowe poupadali ludzie??? spadek jest czyms oczywistym dla mnie ....przy takim - jak Keiry Knightley- spadzie czy opadzie klatki piersiowej ...:-DD

lollii

No tak, bo aktorki oceniać się powinno po wielkości biustu, brawo!

Cóż, antyfanki zrobią wszystko, żeby zwalić ją z listy. Jak ja lubię takie dzieci, które niesprawiedliwie wystawiają komuś 1. Paris Hilton to rozumiem, ale ona? Bez przesady. Zawiść, czysta zawiść.

Veda12

Faktycznie, na 283 miejscu nie powinna być. Według mnie w TOP100 na pewno być powinna, ale jakieś 50 miejsce. Definitywnie nie 283!

Zdecydowanie za wysoko. Powinna być gdzieś na szarym końcu.

Pussykilla

ja nie ocenilam jej pod wzgledem wygladu, tylko umiejetnosci aktorskich. A nie ma ich zawiele. Skoro uwazacie, ze powinna byc na 50 miejscu to sorry, ale przeginacie. Pomyslcie o takiej Annette Bening ktorej wogole nie ma w rankingu, a jest miliony razy lepsza aktorka od Knightley.

flexia

też uważam że 248 to za niskie miejsce ale od razu 50. czym sobie na nie zasłużyła??

użytkownik usunięty

Tutaj przy ocenie aktora brane są niestety swoje sympatie i antypatie w stosunku do niego, a nie faktycznie gra aktorska :( wystarczy spojrzeć na dwa inne tematy: "kto ją lubi niech się tu wpisze"; kto jej nie lubi może tu się wyładować" (nie pamiętam dokładnie jak to szło). Ja oceniam obiektywnie, nie lubie np Reese Witherspoon, ale nie daję jej 1/10, bo to byłoby nie fair. Szkoda, że inni gają się ponieść emocją, a nie patrzą na talent. Albo twierdzą, że tego talentu brak.

Keira to dorba aktorka powinna wrocic chociasz na 20 miejsce

i_v_

Według mnie Keira to dobra aktorka, coś koło 50 miejsca jest dla niej odpowiednie. Tyle.

użytkownik usunięty

Wg mnie też koło 50 powinna być. 20 to lekka przesada.

użytkownik usunięty

No i jest na 296. To jest poprostu zalosne jak niektorzy potrafia byc zazdrosni!

Keira jest bardzo dobra i napewno nie zasługuje na takie miejsce w rankingu.Ale juz sie nie przejmuje bo ten caly ranking to totalna klapa!!!

Klaudiiia

248?????to wspaniała lokata dla niej.....zaraz poprawię ten wynik..,-)))))

lollii

czym sobie zasluzyla na 50 miejsce? To na ktorym jest teraz jest idealne dla niej, jesli nawet nie zawysokie.