Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Wiem,że tylko chwila po pojawieniu się mojego tematu zaatakuje mnie rzesza oddanych fanów i fanek keiry...Ale po prostu muszę to napisać. Ona jest beznadziejna,jest płytkim beztalenciem. Wkurzają mnie jej te durnowate minki ;/ Wygląda na KAŻDYM filmie jak zadufana w sobie księżniczka... A jej akcent jakoś nie przypomina mi angielskiego, lordowskiego akcentu. Tylko twardy niemiecki !! hehe Wcale nie jest taka cudna i piękna. Bo piękno to nie tylko twarz, liczy się całokształt, np. ciało aa ona to jego nie ma jak miała krótkie włosy bardziej mi przypominała chłopca niż dorosłą kobietę. Jej brak biustu... ykhym. Panience poszczęściło się, iż dostała role w piratach. Nie wiem może kiedyś mnie zachwyci jakąś rolą, ale jak do tej pory to niestety DNO :(

Kinuska

Jako jedna z rzeszy oddanych fanów w jednym muszę przyznać Ci rację - rzeczywiście DNO. Takie posty jak Twój gdzie wartość aktora /i w ogóle człowieka/ocenia się po wielkości biustu.To wg Ciebie najlepszą aktorką jest Pamela.Nie ma nadziei,że Keira Cię kiedykolwiek zachwyci, biust jej już nie urośnie.

antosia

jej dno nie polega na tym, iż ma małe cycki xD napisałam beztalęcie to chyba powinnaś wiedzieć, że chodzi o brak talentu ! W każdym filmie jest taka sama... BEZNADZIEJA !!

Kinuska

Protekcjonalny ton, przekonanie o własnej wyższości,używanie takich określeń jak "dno", "beznadzieja", "beztalencie" /tak sie to pisze/ świadczy tylko o Tobie.Nie piszę tego po to by bronić Keiry, ona znakomicie broni się sama, choćby przez liczne nominacje do wielu prestiżowych nagród aktorskich.Szkoda tylko, że ten portal przez takie posty zbliża się do poziomu portali plotkarskich.

antosia

A może jej po prostu zazdrościsz i te pierdoły wypisujesz?

quentintarantinofan

Głupi tok myślenia:/ Np czego moge jej zazdrościć? Kasy?? Jest wiele aktorek, które mają wiecej od niej pieniędzy. Urody? Są piękniejsze. A może talentu, którego nie ma...

Kinuska

antosia,dobrze powiedziane,a co do zazdrości, to czy ja wiem,może buziaków na planie,z Johnny'm i James'em? ;-)

fenix

jestem za stara by zazdrościć tak dziecinnych rzeczy... A co ona jedna się z nimi całowała? Nie, z McAvoyem i Deppem zagrała również Christina Ricci i jej nie atakuje bo jest to świetna aktorka. Keira nie dostała by sie do Hollywood gdyby nie jej tatuś.

Kinuska

Zgadzam się założycielką tematu!Sama podobny założyłam!!!Pozdrawiam

_Tanya_

Jej biust mi nie przeszkadza,zapomniałam dopisać,aha i akcent moim zdaniem,ma brytyjski,nie niemiecki!!!Ale zgadzam się,że jest sztuczna i beztalentu!

_Tanya_

Do Olga117

Jeśli Christina Ricci jest świetną aktorką a Keira beztalenciem to ja pękam ze śmiechu.
Dodam jeszcze tylko, że tatuś razej nie mógł jej zaprotegować w Hollywood, bo po 1.gdyby miał takie możliwości to sam zrobiłby karierę, a po 2.jest aktorem teatralnym, a po 3.mieszka i pracuje w Londynie. Keira wiele razy mówiła w wywiadach, że kiedy jej ojciec nie miał pracy w teatrze,pracował jako taksówkarz.
Czasem dobrze jest wiedzieć o czym się pisze.

Kinuska

"Wiem,że tylko chwila po pojawieniu się mojego tematu zaatakuje mnie rzesza oddanych fanów i fanek keiry" bez urazy, ale nie trzeba być "oddanym fanem/ oddana fanka" żeby negatywnie zareagować na tak sformułowany post.
"Dno" jest pojęciem względnym. Co do akcentu: .... tak to skomentuję. Co do wyglądu: Keira na prawdę nie ma ciała?? :D brak biustu? No właśnie, ykyhm.
Pozdrawiam.