Już nawet butów zapomina założyc http://keira.fanfilled.com/gallery/thumbnails.php?album=739 [keira.fanfilled.com/gal...]
Cóż, zawsze ma być odpicowana jak na bal noworoczny? Czy Ty jak wychodzisz na ulice to zawsze wyglądasz nieskazitelnie? Włosy jak od fryzjera i pełny makijarz? Ona tez jest człowiekiem.
zgadzam się, przecież została złapana normalnie na mieście - ma się robic na bostwo przy kazdym wyjsciu na ulice?
Dziwi mnie tylko ze postanowila sobie solidnie pobrudzic stopy :D
No, odwyku to sie nie czepiajmy :P Jak sie dziewczyna maluje z każym filmie inaczej to ma juz dość, nie? na jej miejscu też bym se tak połaziła :) Ale buty to już bym założyła. Jak chciała czuć się swobodnie, to juz chociaż kapciuszki mogła wziąść :P
jak dla mnie to nie wygląda wcale źle pomimo braku makijażu :) wręcz przeciwnie...
ciekawe tylko czy wygodnie się tak po mieście na boso spaceruje ;)
o matko... nie chodzi mi o makijaz ani o inne rzeczy, tylko o to jak ona sie prezentuje... Wychodzona jak kij od szczotki, odrosty zamiast wlosow (nie chodzi mi o fryz tylko o gestosc itd) no i te okulary...
wedlug mnie nie wyglada tak zle. jedyne co mnie kuje w oczy to troche te okulary ale poza tym to wg mnie jest ok. zaloze sie ze wiele osob z checia tez by sobie pochodzilo tak jak ona-bez butow, ale u nas w polsce jest to raczej nie mozliwe...skonczyloby sie to chyba amputacja nogi ;p;p;p
Odpicowana jak na bal byc nie musi, ale zeby bucikow zapomiec? ;) Komu zdarzylo sie chodzic boso po miescie, lapka do gory?
Jeju czy ty flexia musisz tak na nią najeżdżac???? Poprostu dziewczyna sie nie umalowała, zresztą nie wygląda tak źle. Nie pomyślałaś że w Ameryce czy tam w Anglii jest inna moda??? Może jej sie podobają te okulary.
a czy ja mówię że miała się umalować? A jeśli jej się podobają takie okulary to niech nosi, ale wygląda w nich strasznie. Wogóle MOIM zdaniem wygląda jak alkocholiczka na odwyku, ale to tylko moje zdanie i nikomu go nie narzucam więc mi też nic nie narzucajcie ok?
Do alkocholiczki na odwyku to wg mnie jej daleko. Ona ma swój luźny styl. Poza tym wyszla tylko na miasto, a nie na bal, wiec stroj jaki zalozy zalezy od niej. Zas o butach bym nie zapomniala, poniewaza, balabym sie, ze mi szklo w noge wejdzie xD.
Wygląda normalnie, widac że jej nie znasz bo ona zawsze się ubiera w takim stylu (przynajmniej bardzo czesto) a to że nie ma butów to może specjalnie??? Aby podkreślić swój styl??? Mi tam to nie przeszkadza!
no to nasze łapki w górę, bo my sobie chodziłyśmy boso po Paryżu. Zdjęłyśmy butki w autokarze bo już nas bolały nóżki i stwierdziłyśmy, że nie mamy ochoty zakładać z powrotem:)
chyba nie widziałaś wielu alkoholiczek na odwyku...
Prawie robi dużą różnice. Zresztą w g mnie wygląda świetnie jak zwykle, ślicznie i cudownie. Fryzurkę ma genialną, a okulary jeszcze lepsze, bo nie wszystkim w takich okularach jest dobrze. Co do tego, że jest chuda to nie jej wina! Zobacz jakie ma nogi, jakie ręce umięśnione, po prostu schudła podczas kręcenia paru filmów, pewnie nie miała czasu na porządny posiłek, zmiana miejsca pracy itd. zrobiły swoje. Zresztą wolę ją taką jaka jest nie wstydzi się swojego ciała, a to że ma małe piersi, jednym się podoba, innym nie, ale to akurat nie jest wina i może nie ma ochoty nosić stanika push-up-up-up jak niekóre gwiazdki.
Jak dla mnie Keira jest dosyć naturalną dziewczyną... ma taką figure jak ma, nic na chama ze soba nie zmienia (chodzi mi o operacje plastyczne), akceptuje siebie! Może na tym zdjęciu miała gorszy dzień! nie wszyscy wyglądają cudownie przez cały rok na okragło!
Zobacznie jak inne młode GWIAZDKI się, że tak powiem prowadzą... przepuscmy lindsay Lohan, wystarczy porówanać ja z wyrzej wymienioną... prae filmików nakręciła, kase dostała i już se biust powieksza... phi...
Dobrze, że Keira jest swbodna i nie zwraca na gadania innych i oby tak postepowała do końca, bo wydaje mi się ok!
Może stwierdziła, że brak butów pasuje do jej sukienki... nie weim, czuła się swobodniejsza...??
Ja uważam że na tych zdjęciach też wygląda pięknie. Tylko troszeńke za chuda jest jak dla mnie. A brak butów? No cóż zbrodni nie popełniła więc nie wiem o co się czepiać.
Ona ciągle musi ćwiczyć i ćwiczyć, aby przygotować się do ról w filmach, no i chudnie, przy czym nabiera takiej chłopięcej sylwetki, ale chyba niedługo przestanie grać takie role twardej kobietki.
Ona nie chudnie specjalnie do rol, zawsze taka była.
A co do butów, to podobno teraz taka moda w Ameryce wsród gwiazd... :)
tak.. ona jest brunetką...
a co do stroju... cóż... jakby inna dziewczyna się tak ubrała to wyglądałaby o wiele gorzej ;P..
tylko te bose stopy mi tu nie pasują... czy ona nie wie że po ulicy różne śmieci i eksrementy się walają?.. iki iki iki
ja chodzilem na bosaka po miescie ... i nic .fajnie. w parówki pakują gorsze rzeczy niż np. eksrementy... i co ? nic ludzie je wpieprzają
a moze 1 raz buty załozyła i jej sie odciski porobiyły ja tez tak raz miałam ze na bosaka do domu wrociłam bo sie chciałam w nowych bucikach zaprezentowac :/
Nie noormalnie załamują mnie tu wszyscy, Ja czasem jak jestem na mieście mam wielką ochotę zdjąć buty. Jednak jak by to wyglądało? Podoba mi się w Keirze to ,że ma w dupie co pomyślą inni i chodzi boso po Londynie. Dlatego bardzo ją lubie i szanuje. :)
okulary ma genialne i wygląda normalnie, a co do bosych stóp, to ja sama często mam ochote połazić boso, niestety to raczej niemożliwe. a tak na marginesie widziałam, że coraz więcej ludzi chodzi na bosaka, wiadomo, że nie w Polsce, ale na świecie. Więc nie czepiać sie :P
TO PRZECIEŻ JASNE, ŻE NIE W POLSCE - U NAS ZA DUŻO ŚMIECI I NA KAŻDYM KROKU GROZI WBICIE SOBIE POTŁUCZONEGO SZKŁA W STOPĘ. ALE KIERA MOGŁA JEDNAK WŁOŻYĆ BUTY, CHOCIAŻBY SANDAŁY. A TAK POPSUŁA CAŁY EFEKT, BO WYGLĄDA NAPRAWDĘ NIEŹLE.
Hehe szczera prawda, ale może Keira byłaby na tyle hardcorowa żeby i w Polsce łazic na boso po ulicach XD
Keira z makijażem, w odlotowej kreacji, i w światłach jupiterów; czy Keira na codzień, lekko zaniedbana - ona i tak zawsze będzie dla mnie nieziemsko piękna. Ideał urody. A to że boso sobie postanowiła pochodzić- może lubi, może chce coś zademonstrować ;) może jej facet ją o to poprosił - cholera wie. Nie ma obowiązku chodzenia w butach; a stópki, jak całą resztę, ma bardzo seksowne i nie ma czego ukrywać. Aha, jeszcze w temacie małych piersi - to DOBRZE, że ma małe, małe też mają swój urok, a jakby miała za przeproszeniem balony, toby ludzie tylko na nie zwracali uwagę, jak u każdej pseudourodziwej gwiazdeczki showbiznesu. A Keira taka nie jest.
Oj ludzie dajcie spokój przeciez wygląda tam normalnie moze to kwestia tego ze jest szary obraz albo ta jej głupia koszula którą musiała włozyc w jakims szoku :P
Moim zdaniem wygląda bardzo ładnie na tych zdjęciach, ma inną fryzurę i tyle. A co do tych niby-zapomnianych butów:
1. To może być fotomontaż.
2. Mogła zrobić to specjalnie, dla checy. Paparazzi może ją wkurzali? Niektórzy sławni posuwają się do tego, że pokazują paparazzim TYŁKI.
3. A CO WAS TO OBCHODZI?!