Wielu z was twierdzi że Keira nie jest kobieca, płaska, wychudzona. Właściwie bardziej mówicie o tym niż o jej grze aktorskiej. Chciałam wam tylko uzmysłowić że Keira mimo tego że jest chuda to nie jest anorektyczką, bo ma zdrowe, ciało ,skórę,włosy itp, taka jej poprostu natura że ma małe piersi i jest chuda. Powinniście docenić to że potrafi zaakceptować siebie, jest normalną dziewczyną, bez kompleksów. Teraz po niej jedziecie za to że jest za chuda i wygląda jak anorektyczka ale gdyby zrobiła sobie sylikonowe cycki to już byście gadali ze nie potrafi akceptowAC wlasnego ciala, jest sztuczna itp. Więc się opamiętajcie. Ja osobiscie cenie ją za to że jest normalną,inteligentną dziewczyną której podoba się to jaka jest. Dla mnie itak jest piękna. Skupcie się więc na jej grze aktorskiej a nie na jej ciele.
;)
Również uważam Keirę za piękną kobietę i szanuję ją za to, że nie powiększyła sobie biustu pod wpływem presji otoczenia. Dziewczyna jest idealna.
Mnie nie się nie podoba jak gra... ostatnio podobała mi się w "To właśnie miłość..." potem zabrakło jej tego uroku...
"Duchness": film podobał mi się , ale nie za sprawa Keiry...choć wyglądała przepięknie.
Mnie nie się nie podoba jak gra... ostatnio podobała mi się w "To właśnie miłość..." potem zabrakło jej tego uroku...
"Duchess" : film podobał mi się , ale nie za sprawa Keiry...choć wyglądała przepięknie.
Hmm każdy ma oczywiście ma swoje zdanie, jednak ja osobiście uważam że Keira z każda rolą jest lepszą aktorką. Na początku nie była zbyt wybitna ale z czasem dużo się nauczyła. Dowodem jest własnie ,Księżna, w której zagrała bardzo dobrze ;)
Ja mam takie wymiary jak Keira i ani jej ani siebie za anorektyczkę nie
uważam. Po prostu jest chuda sama w sobie, niektórzy tak mają i trzeba
się z tym pogodzić, a nie niestworzone rzeczy opowiadać.
Jest ładna, zadbana i wygląda zdrowo. Czego się tu czepiać?
http://www.destinationcreation.com/informatives/wp-content/uploads/2007/10/keira _knightley_d.jpg
:P
Żałosny fotomontaż.Keira bynajmniej nie przypomina anorektyczki, o czym świadczy to, że wygląda zdrowo-ma ładną cerę, włosy i gładką skórę, co dla mnie osobiście w połączeniu z tym, iż od lat dziewczyna się nie zmienia i jest przeważnie uśmiechnięta oraz niestrudzenie pracuje stanowi wystarczający dowód. Ale oczywiście ludzie każdą szczupłą gwiazdę podejrzewają o jadłowstręt, co w sumie jest dosyć dziwne i wynika chyba w pewnym stopniu z zazdrości i ukrywanych frustracji.Co do figury panny Knightley to jest ona niezaprzeczalnie szczupła, a rzuca się to w oczy z powodu zupełnego braku biustu, ale ma naprawdę masywne nogi oraz uda i szerokie ramiona i każdy to widzi, kto chce obiektywnie spojrzeć. Jeśli zaś ktoś uważa Keirę za chorą i wychudzoną mimo to, że w żadnym wypadku nie pretenduje do miana anorektyczki , to tak woli uważać albo ma pewien problem odnośnie właściwego postrzegania rzeczy.Radzę zająć się swoimi sprawami, a nie rozmyślać bez sensu o stanie psychicznym i fizycznym Keiry. Czy jak urośnie jej biust komukolwiek w Polsce przyniesie to zmiany na lepsze?
Dla porównania...
http://www.enjoyfrance.com/images/stories/world/entertainment/Keira-Knightley-bi kini-photo.jpg
Po dłuższym przyglądaniu się zdjeciu ktore wstawiła Mauve stwierdzam że gdyby Keira miała większe cycki wcale nie byłaby uważana za anorektyczke :P
A co do gry aktorskiej.. fakt początkowo cała kariery Keiry polegała jedynie na byciu w filmie , ładny nawet piękny dodatek .. w filmie ''Księżna '' to jednak ulega zmianie ( chociaz w sumie nie widziałem 2 podobno dobrych filmów ''Duma i Uprzedzenie'' i ''Pokuta'' ). Zagrała świetnie , doskonale wczula się w postać Georgiany , warto zwrócic uwage na dojrzewanie Georgiany pod wpływem ciężkich dla niej sytuacji które Knightkey tak jak napisałem świetnie ukazała.