Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

W imieniu sporej części użytkowników portalu Filmweb.pl, zwracam się z prośbą o zmianę zdjęcia Keiry Knightley. Uważamy, że obecne zdjęcie jest - co tu dużo mówić - brzydkie. Aby nie stawiać Was w trudnej sytuacji, postanowiliśmy sami wybrać nowe zdjęcie. I tak, prosimy o zmianę zdjęcia na podane poniżej:
http://www.keiraknightley.net/gallery/data/1162/medium/keiraknightley-dot-net_ma gazines-glamouruk-september2008-0004.jpg
Powyższa fotografia jest jedną z najnowszych zdjęć tejże aktorki, co jest jak wiadomo dużym plusem.
Mamy nadzieję, że pozytywnie rozpatrzycie naszą prośbę. Z góry dziękujemy.

W tym temacie znajdują się podpisy użytkowników, którzy zgadzają się na zmianę zdjęcia:
http://www.filmweb.pl/topic/883196/Nie+wytrzymam%21.html

L_M

Nie chce Was martwić (Was czyli tych co walczą o to zdjęcie), ale czytałam kiedyś, że zdjęć nie zmienia się od tak- bez powodu. Podobno np.: kiedy dana gwiazda ma urodziny i jej fota jest nie najnowsza to decydują się zmienić na coś korzystniejszego. Oczywiście mogę się mylić, ale radze też zgłosić ta sprawę do moderatora bezpośrednio, bo nie sądzę, żeby oni sobie tak sprawdzali codziennie te tysiące for i czytali tematy. A telepatią tez ich tu nie sprowadzicie ;).

Lady_From_Burton_World

No właśnie, zwróćmy się z tym bezpośrednio do moderatorów, może na maila, obojętnie co ale ,żeby jak najszybciej zmienić to okropne zdjęcie;/, co wy na to?

LadyPiratQQa

Ok, ale jeszcze wcześniej ta ostatnia możliwość ściągnięcia ich tutaj, jaką jest zgłoszenie tematu do usunięcia ;)

L_M

DZIĘKUJEMY DZIĘKUJEMY I JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY WAM BARDZO!!!!!!!!!!!!

L_M

NO WRESZCIE ZMIENILI TO ZDJĘCIE :)

femles_CS

KOCHAM WAS WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!! :D
Dziękuję, Lucia :*

Elie_i_Keira_13

O, gratuluję :). Osiągnęliście swój cel, zdjęcie bardzo ładne ;).

L_M

Juhuuuu!! Wkońcu się doczekaliśmy!!! Teraz to aż miło wejść na tą podstronę:D

L_M

jeśli było jakieś brzydkie tzn. tylko jedno, że nie jest taką ładną, bo każdej można zrobić tapetę, podretuszować w fotoshopie i wrzucić takie foto

deamon82

Och, nie rozśmieszaj mnie. To, że na jednym zdjęciu nie wyszła zbyt korzystnie, nie znaczy, iż nie jest ładna. Nie ma osoby, która na każdym foto wygląda pięknie.

Miss_Swann

wow, tak bo na jednym i akurat te jedno spośród milionów zdjęć tej dechy filmweb wybrał i tu wrzucił, nie rozśmieszaj mnie

deamon82

Ale o czym wy teraz mówicie...?

L_M

Na tym zdjeciu jest podobnbiejsza do siebie. tamto było jak nie jej.

L_M

tamto zdjęcie było do kitu, ponieważ było "pudelkowe" ;) teraz jest takie zdjęcie jak na filmweb przystało! gratuluję :)