Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

rozumiem, ze mozecie jej nie lubić i uważac za kompletne beztalencie, ale nie przesadzajcie z tą krytyką i obrazaniem jej bo juz troche przeginacie!!!

Malwa_4

myślę że rozpoczynanie tego tematu po raz setny nie ma sensu, bo każdy ma inny gust ja np. nie znoszę Kasi Cichopek i to się nie zmieni nawet jak tłum fanów Kasi będzie mnie do niej przekonywał, może porozmawiajmy o talencie Keiry a nie o tym jaka ona biedna bo wszyscy ją atakują, nie tylko Keira ma antyfanów. Pozdr! Fanka Keiry ;-)

_Marilyn_

Masz sporo racji ale mysle, ze nie we wszystkim. Ja też wielu aktorów nie lubie i nikt mnie do nich nie przekona, ale nie obrazam tych osob tylko dlatego, że nie przypadli mi do gustu. Nie twierdze, że Keira jest jakas bardzo biedna bo ją krytykują, tylko jezeli ktos juz przegina to mysle, ze mam prawo sie wypowiedziec. Uważam za zupełnie normalną rzecz, jezeli drażnią mnie niektore bezsensowne komentarze na jej temat. Pozdrawiam

Malwa_4

Oczywiście, że takie komentarze mogą Cię drażnić, zresztą tak jak mnie bo bardzo lubię Keirę ale twoja wypowiedź raczej dużo nie da, niestety. Pozdr!

_Marilyn_

Wiem, ze nic nie da ale powstrzymac sie nie moglam;)
Pozdro;*