Jestem Jej wielkim fanem, jej gry aktorskiej, urody... i w ogóle.
Proszę o kontakt wszystkich fanów! pozdrawiam
Ja jestem jej przewielka fanka kocham ja oczywisce jej gre zeby nie bylo :) drugiego famna juz masz :P Pozdrawiam cieplutko i zapraszam do mnei pa :*
To scena z Bunkru o ile dobrze pamiętam. Nie dowodzi tego, że Keira jest dziwką, ale że jest świetną aktorką. Nie mam pojęcia dlaczego w okół niej tyle kontrowersji. Może jej zazdrościcie, że nie dość, że młoda i ładna to jeszcze bogata i ma talent. Dajcie już wszyscy spokój. Komentarze w stylu ale z niej dziwka czy wredna suka i tak nic nie dadzą.
Tak na marginesie też lubię Keirę.
wiesz ja znam aktorki które tak sie nie zachowują np jessica alba i czy to był jej jakis normalny film bo wiem ze sa aktorki które kreca takie dupstewka by sie wygłupic ale jesli to pelnometrazowy film to przepraszam najmocniej wszystkich fanow keiry.
do Laura16: Ona nie jest dziwka bo zrobila to w filmie, gdybys miala patrzec na rozbierane role to 90% aktorek byloby dziwkami wedlug Ciebie. Jesli chodzi o Keire to jestem jej wielkim fanem. Jest jedna z najładniejszych aktorek jakie widzialem, a jako aktorka jest rownie dobra co piekna. Pozdro dla wszystkich fanow Keiry.
To urywek z filmu "Bunkier" . . .
Nawet fajny filmik, widziałem większość głośniejszych i znaczących filmów z jej udziałem . . .
Przyznac musze że jej gra aktorska jest dosc ciekawa i niczego sobie =)
a uroda hmm . . . ma w sobie to coś =)
Wpisuje się do FanClubu
Zapraszam do mnie, pozdrowienia !
masz racje wczesniej po prostu nie spojrzalam na jej filmografie tylko pomyslalam ze to taki filmik zrobiony dla kaprysu, wiesz niektóre aktorki tak próbuja zwrócić na siebie uwage. Wszystkim, których ten tekst wkurzył obraził lub cokolwiek innego, mowie przepraszam. Nie bede pisac niepotwierdzonych tez, a ta jest obalona.
W internecie roi się od fanlistingów na jej temat, może lepiej było tam poszukać jej wielbicieli, choć tutaj też zapewne i tacy są.
Keira nie jest moją ulubioną aktorką, ale ją lubię. Gra całkiem nieźle, no i urodę też ma - trzeba to przyznać ;).
Jest piękna...najpiękniejsza aktorka na świecie.
Ma wspaniały brytyjski akcent, no i gra aktorska też niczego sobie.
Lubi szokować ludzi ((chodzenie boso po Londynie)) co też czyni ją oryginalną. Jestem jej wielkim fanem.
ja tam za nia nie przepadam ... nie nie dlatego ze calowala sie z Johnnym Deppem a ja nie ani nie dlatego ze blagala na kolanach o pocalunek i jej za to nie lubie ... nie o to chodzi ja tez bym blagala gdybym miala taka szanse ... poprostu za nia nie przepadam ... jak czytam o niej to nie jest dla mnie taka super hiper extra rulezzz tylko troche dziwna szanuje rownierz jej fanow ... :))