Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Ostatnio przeczytałam w FILMIE, że w nowej wersji My Fair Lady ma ostatecznie zagrać gwiazda "Była sobie dziewczyna" - nie twierdze, że aktorka jest zła, tylko moim zdaniem Keira jest jedyną współczesną aktorką, która nadaje się idealnie do tej roli. Myślę,że większość osób, która zna ten film z udziałem Audrey Hepburn z lat 60 - tych, przyzna mi racje. Jak producenci mogli się tak pomylić??????????? Nie ma lepszej osoby do tej partii.

Keira na Elize!!!!!!!!!!!!!!

goslawa25

Widziała film z Audrey, ale mi Keira wogóle nie pasuje do tej roli. Nie przepadam za nią, uważam że ciągle ma minę jakby chciała komś przywalić, ale to tylko moje zdanie. Chociaż aktorka z niej dobra, zwłaszcza w filmach kostiumowych, tylko tutaj przydałby się ktoś o milszej aparycji. Ta aktorka z "Była sobie dziewczyna" też mi nie pasuje, jak dla mnie mogliby wogóle tego nie kręcić, bo i tak nie ma szans na przebicie orginału.

goslawa25

A po czym wnosisz, że Elize powinien zagrać ktoś o milszej aparycji? Absolutnie się tutaj z Tobą nie zgodzę. Eliza powinna być zadziorna, żywa, temperamentna. Właśnie dlatego Keira jest najlepszą kandydatką. Uważam,że remarke jest dobrym pomysłem, a Knightley jest jedyną, która miałby szanse się w tej roli sprawdzić.

użytkownik usunięty
goslawa25

Keira! Nie znam oryginału tego filmu, ale moja kochana Keira poradzi sobie ze wszystkim, nie wątpijcie w nią! Przecież ma na koncie nominację do Oskara za Dumę i jeszcze te świetne role w Pokucie i The edge of love

W sumie to jestem rozdarta, bo ubóstwiam i Carey Mulligan, i Keirę i to ciężki orzech do zgryzienia :D Ja czytałam jednak, że aktorki, które już dwukrotnie spotkały się na planie i utrzymują ze sobą przyjazne stosunki, wciąż walczą o tą rolę.. O obawach Carey można przeczytać tu:
http://www.carey-mulligan.net/ (póki co to pierwszy news od góry).
Echh... Chyba jednak Keira ;)

Vivasco

Ja do tej Carey nic nie mam, żeby nie było. Widziałam ją w kilku filmach i uważam, że wszystko przed nią. Ale na Elize po prostu nie pasuje, zwłaszcza jak się ją porówna pod kątem tej roli z Keirą. Knightley to jest pierwsza aktorka jaka przyszła mi do głowy po obejrzeniu My Fair Lady z Audrey Hepburn po raz pierwszy - pomyślałam sobie, kurcze ale by było zajebiście jakby zrobili remarke i obsadzili Keire, Ona się tak nadaje jak nikt - oprócz Audrey oczywiście....

goslawa25

Ja uwielbiam Keire i chcę żeby to ona zagrala w tym filmie...