W internecie czytałam, że miała wystąpić, bo bardzo spodobała się S.Spielbergowi. czy to prawda? Film ma wyjść podobno w 2008...
nie spsuje a zepsuje:) i może podasz mi konkrteny argument, dlaczego niby zepsuje ten film, pozatym to jeszcze nie jest pewne. Osobiście to nic nie mam przeciwko, żeby Keira w nim zagrała, jest dobrą aktorką i musi rozwijac
swój talent.
Och, ja również mam nadzieję, że nie wystąpi w filmie Spielberga...
a czemu by zepsuła cały fil? to proste: swoją gra aktorską.
Krótko prosto i dosadnie
Ten film nie może być niczym dobrym bez względu na to, czy wystąpi w nim Keira czy nie. Już w 2 części Spielberg pokazał, że nie potrafi nakręcić ciekawego sequela - wyszła mu typowa komercyjna produkcja zrobiona na bazie sukcesu świetnej części pierwszej. 3 nie widziałem, ale Steven chyba niewiele miał z nią wspólnego; i raczej nie słyszałem o niej pozytywnych opinii. Czego więc można oczekiwać od 4 raz odgrzewanego tego samego kotleta? Na pewno niczego dobrego...
obojętnie, czy wystąpi w nim Keira, czy nie. Park Jurajski 4 to już totalna przesada! Kiedy powstał 1 Park Jurajski, wtedy efekty były świetne ( tak, byłam malutka i bałam się dinozaurów xD), ale teraz raczej by nie zrobiły takie wrażenia...
"a czemu by zepsuła cały fil? to proste: swoją gra aktorską.
Krótko prosto i dosadnie"
O właśnie dla tego. SSSSSpsuje...
No i ta Ania Komarek... co zes ty za człowiek ??? Jak ty cielaku oceny przydzielasz ??? Hostel 1 i 2 dała 10 !!!!!!!!!!!!! Popierdoliło cie zupełnie ???? No i Keirze 1 i Albie 1 ???!!! To juz przesada !!! Idz stad bo innych wkurwisz jeszcze bardziej niz mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wystawiłam Albie i Keirze takie oceny bo patrzę na to jak grają a nie na ich wygląd ok.? Nie jestem lesba wiec nie oceniam ich wyglądu.
Alba nawet w Fantastycznej 4 nie umiała nic zagrać, a pani Keira dała swój `popis` w serii Piratów. Więc w moim odczuciu obie mają 1. Nie wystawiam pośrednich ocen. A jak to ci się nie podoba to twój problem M8.
Nieee no, dobre ;) Więc tylko lesbijki powinny oceniać kobiety po wyglądzie? Śmiech na sali po prostu _ _ _
Czyli Keira aniu Komarek grała tylko w piratach, nie występowała w innych produkcjach? popatrz się na jej filmografie, chociażby np " obłęd", wg mnie świetny film, nie tylko piraci się liczą.
Ale jak mozna Hostelom dawac 10 ???? ZA CO ?????????? CO JEST W NICH TAKIEGO ZE SA LEPSZE OD NIE WIEM MOZE SZEREGOWCA RYANA ALBO BRAVEHEART ???