Nie ukończyła nawet szkoły. To po 1. Po 2 ma beznadziejną figura, uśmiech i kształt twarzy.... No coż dam jej 3 za rolę w "Dumie i Uprzedzeniu"
Ojej, ale łaskę jej zrobiłaś! Daj jej nawet 1, ona ma to gdzieś. Co ci do tego, że szkoły nie ukończyła???? Wiele aktorek (OSKAROWYCH) jej nie miało, więc co się zdzierasz. Ładna jest, zgrabna, a ty szukasz powodów, aby się jej czepić.
Nie no co Ty, nie o to chodzi :) Po prostu nie lubię jej. Ma brzydki uśmiech. Ma ładne oczy i to wszystko :) Nie pisałam przecież że gra do dupy bo tak nie jest. Bo dobrze odgrywa swoje role, ale wdzięk też sie liczy w aktorstwie ;D
Nie rozumiem niektórych wypowiedzi "...ma beznadziejną figura, uśmiech i kształt twarzy..."
Jeżeli NA PEWNO tak jest to co???
ma skończyć grac w filmach bo według ciebie jest brzydka?
Nie chcę się kłócić, ale jeżeli nie lubisz Keiry i masz pisać takie beznadziejne tematy, których i tak jest już dużo i są niepotrzebne to nie pisz ich w ogóle, albo PRZYNAJMNIEJ ujmij swoje wypowiedzi w argumenty.
Trzeba sie pogodzić, że nie każda aktorka to grecka bogini i każdy ma inną urodę, figurę i...KSZTAŁT TWARZY...
pozdrawiam.:)
To byłoby okropne, gdyby każda aktorka była piękna. Uważam, że wogóle młode aktorki o wiele gorzej grają od mężczyzn w tym samym wieku i gdyby były jeszcze super-piękne to już zupełnie spadłaby wiarygodność granych przez nie bohaterek. Keira - pod względem urody stoi bardzo daleko za moim ideałem.
Niebezpieczny Groszku ja właśnie sądze inaczej. A jesli chodzi o Was- po to zakładam ten temat żeby wyrazić swoją opinię o Niej. Zresztą mówię tylko o urodzie, i to sie bardzo liczy w aktorstwie... Ale jak tam sobie chcecie. ja po prostu Jej nie cierpię, jak wiele innych osób :) Na pewno nie nalezy do takich jak Vanessa(...) :D Jest lepsza od tej młodej nieutalentowanej dziewczyny :D
Ni próbujmy się przekonywać do własnych zdań. Jeżeli ktoś uważa, że jest piękna i świetnie gra to niełatwo zmieni zdanie, choćby druga stawała na głowie, żeby ją obrzydzić.
Najlepiej by było gdyby osoby, które nie lubią jakiejś aktorki lub aktora po prostu się nie wypowiadały na ten temat. Nie tworzyłoby to złych emocji na forum :-)
po 1,gdyby w filmach grali tylko ci którzy ukończyli szkołe,to ponad połowa aktorów by wypadła,wśród nich wielu którzy uchodą za najlepszych aktorów w dziejach kinematografii,
po 2,gdyby grli tylko ładni(ładne) zostałoby ich może 10-20 osób ;-)
Euhenio, dlaczego odbierasz osobą nielubiącym danego aktora prawo do głosu? Jeśli osoby które lubią taką osobę przestaną się wypowiadać, też nie będzie złych emocji na forum bo skoncentrujemy się na obgadaniu ;-)
Panna Knightley jest moim zdaniem dobrą, może nawet bardzo dobrą aktorką. Oczywiście, że nie idealną, ale stwierdzenie "ona nie umie grać" jest moim zdaniem zupełnie bez pokrycia. Keira Knightley wykreowała czarującą postać Elizabeth Bennet w "Dumie i uprzedzeniu", za co była nominowana do Oscara (chyba w 2006 r.). Genialnie zagrała Cee w "Pokucie", za co otrzymała nominację do brytyjskiej nagrody BAFTA. Te dwie nominacje potwierdzają, że ta młoda aktorka skutecznie doskonali swój warsztat aktorski.
Nie ukończyła szkoły.. Nie sprawdzam tej informacji, a jeśli tak jest to co z tego? Jej zawodem jest aktorstwo, powinniśmy oglądać/ oceniać ją jako aktorkę, bo tylko w tym aspekcie możemy rozpatrywać jej wady i zalety. No, chyba, że ktoś zna ją osobiście:]
Beznadziejna figura? Kwestia gustu. Uśmiech? Mnie wydaje się być bardzo miłym. Kształt twarzy? Moim zdaniem Keira ma oryginalną urodę.
Chociaż sądząc po nicku założycielki tematu, jest idealną kobietą/dziewczyną/dziewczynką, więc można zrozumieć jej punkt widzenia:]
Pozdrawiam:)