Idealne miejsce by móc pisać jaką jest wspaniałą Aktorką . Nie tylko że jest piękna i mądra ale jak rewelacyjnie zagrała rolę Elizabeth w 1 i 2 części Piraci z Karaibów... PISZCIE Ludziska :D:D:D:D.
Pozdro
Ja cenię ją choćby za to, że nie powiększyła sobie biustu, tak trzymaj Keira! A ogólnie uważam, że jest piękną kobietą, utalentowaną aktorką i ciekawa osobowością, ma fajne poczucie humoru i dystans do swojej popularności. No i wymiatała w "Bend it lie Beckham" :)
hejka dzięki za docenienie jej aktorstwa no dalej więcej takich wspaniałych wypowiedzi dla Keiry.
Pozdro
Keira jest naprawdę świetna ;] Ma dopiero 21 lat a zagrała już w bardzo ambitnym filmie " Duma i Uprzedzenie" oraz u boku Johnnego Deppa w "Piraci z Karaibów"
Pozdrawiam ;]
co tu duzo mowic. jest piekna, nie jest sztuczna i jest bardzo dobra aktorka i do tego mloda. keira is THE BEST!!!!!!
Wg mnie, oczywiście jest śliczna i młoda, ale niespecjalnie podbiła moje serce. Mimo to, bardzo ją cenię, bo jak na swoje pokolenie jest bardzo dobrą aktorką:) A poza tym u boku Johnny'ego Depp'a chyba nie "postawiliby" jakiejś nędznej aktoreczki serialowej, więc to już chyba coś znaczy:)
Hehe.. ale temat..
K.K. bardzo lubię i bardzo cenię. Ktoś kiedyś napisał:
"Nie skończyła szkół aktorskich ani renomowanych kursów, a jednak osiągnęła wielki sukces. Bo Keira Knightley ma klasę, której nie można się nigdzie nauczyć ani kupić za żadne pieniądze."
Podoba mi się także wypowiedź jednej z reprezentantek Chanel:
"Keira jest idealną kobietą, uwodzicielską i ponętną. Ma w sobie piękno i elegancję. Jest wyjątkowa."
A moje zdanie..?? Keira na pewno nie jest kolejną pospolitą aktoreczką... Ma w sobie coś wyjątkowego i jestem pewna, że osiągnie wiele.
Tak bardzo dobrze taka Aktorkę jak Keira Trzeba opisać w paru zdaniach zgadzam się z wami taka młoda a jaka wspaniała nie to co NP:Paris Hilton KEIRA RZĄDZIIIIIIIII.
Pozdrawiam i czekam na więcej
Zgadzam się.Keira jest świetną aktorką choć jest tak młoda.Wogóle ją lubię.I jest bardzo ładna ale powiedzcie mi po co tak schudła??Teraz wygląda o wiele gorzej.Te wystające rzebra.Okropność...
Czytałam gdzieś chyba w Fakcie że podobno Keira jest w letkiej anoreksji ale bedzie chyba dobrze mam nadzieję że to tylko plotki .
Pozdrawiam i Thx Klaudia za wpisaka i Julia
ja ją pierwszy raz zobaczylam w piratach z karaibów, w sumie widzialam tez domino, podręć jak beckham, duma i uprzedzenie, to właśnie miłość i król artur. Myśle że gra bardzo dobrze :) ale jest za chuda. I co z tego ze jest płaska, lepiej byc plaskim niz miec takei wielkie arbuzy. A ci co jej nie lubia to niech spadaja na bambus :)
Lubię ją! Nawet bardzo! Ale nie tylko w "Piratach" zagrała rewelacyjnie, ale we wszystkich filmach jakie z nią dotychczas widziałam. No i jest bardzo ładna:-)
W poprzednim temacie ( chyba w poprzednim nie jestem pewna) ktos napisał że jest plastikowa i niczym sie nie różni od Paris Hilton. Strasznie mnie to wkurzyło bo jak można tak świetną aktorkę jak Keira porównywac z czymś tak bezwartościowym i tępym jak Paris?!! Keira jest super ;D
BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOO TAK DALEJ DLA KEIRYYYYYYYYYYYY . ONA NIE JEST TAKA JAK PARIS KEIRA JEST PRAWDZIWAAAAAAAAAA .
pOZDRO
BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOO TAK DALEJ DLA KEIRYYYYYYYYYYYY . ONA NIE JEST TAKA JAK PARIS KEIRA JEST PRAWDZIWAAAAAAAAAA .
pOZDRO
zgadzam sie z wiekrzoscia wypowiedzi, choc wole kobietyw duzym biustem. Ale ona jest miniaturkowa, za to naprawde sliczna, elegancka. Ma w sobie to cos, co u tak młodych aktorek zadko jest spotykane. Jest zdolna, dla mnie ogladanie jej rol jest wielka przyjemnoscia
ja widzałam kilka filmów z jej udziałem i ostatnio natknęłam się na wywiad z nią w tygodniku "To i owo". Po przeczytaniu tego wywiadu stwierdziłąm, że jest nie tylko piękna (w każdym makijażu, w każdym kolorze włosów i w każdym ciuchu jest jej łądnie, chociaż teraz wygląda najładniej), utalentowana i zdolna (potrafi zagrać subtelną damę np. w Dumie i Uprzdzeniu, ale także waleczną Elizabeth z "Piratów") to do tego wszystkiego jest jeszcze napradwę, naprawdę mądra. I nie odwala jej sodówa pomimo tego, że jest młoda! :)
Ja ją uwielbiam. Najbardziej podobała mi sie w Piratach z karaibów. Jest moją ulubioną aktorka. A wy co myślicie o niej??
Chryste Panie, co to za temat?
Nie stać Cię było na nic oryginalnego?;)
Keira jest do dupy;p
Pozdrawiam serdecznie,
Veronica Hasse!
"Nie stać Cię było na nic oryginalnego?". twoj temat niezbyt sie rozni od tego, wiec taki koment jest z deka nie na miejscu. a to "Keira jest do dupy" to jest tylko twoje zdanie. spotykalem sie z tym ze ktos uwaza ja za slabo aktorke ale nikt jej nie obrazal. sa ludzie co umieja skrytykowac spokojnie, a nie obrazajac. a to ze mowisz ze jest do *upy czy ze jest cienka jakos do mnie nie trafia, to swiadczy tylko o tobie. mowisz ze jest do *upy, dlaczego?? z tego co widzialem nie podalas zadnego konkretnego powodu.
Tu jest tylko kto ją lubi a tu weszła sobie jakaś DziWna :D pani i sobie Hu* wie co piszę kto ci wogóle pozwolił ja chyba nie pozwoliłam DZIW*
pozdro dzięki za wpisy NORMALNYCH Ludzi
"Tu jest tylko kto ją lubi a tu weszła sobie jakaś DziWna :D pani i sobie Hu* wie co piszę kto ci wogóle pozwolił ja chyba nie pozwoliłam DZIW* "
Jestes tak slepo zapatrzona w jej osobe ze jakiekolwiek proby uswiadomienia ci, ze Keira nie jest idealna zostana odparte bezpodstawnie i poparte argumentami typu "nie masz racji, Ona jest rewelacyjna itd(...)" Z wami nie da sie dyskutowac na poziomie, bo do was powazne argumenty za nic nie trafiaja wymieniacie sie zdaniami typu "jaka ona piekna itd..."
Pozdrawiam
Prawda. Całkowita prawda. I trzeba przyznać, że do twarzy jej w pirackim kapeluszu :) Jest jedną z zmoich ulubionych aktorek :)I jest też romantyczką ... jak ja :P Lubię ją, ponieważ ma klasę, a nie jest jaką pierwszą lepszą modelką z serialu "XXX"...I jestem przekonana, że w trzeciej części "piratów z Karaibów" zagra równie świetnie .... Dziwne jest tylko to, iż zajmuje dopiero dwieście osiemdziesiąte któreś miejsce na liście "Top 100 ludzie"....głosujcie !! Pozdro ;] I piszcie :PP
Jest prawdziwą księżniczką wśród aktorek. Łączy urok niewinności z poczuciem humoru i dystansem do siebie. „Rasowa i dystyngowana nawet wtedy, gdy przeklina, pali albo objada się frytkami. Tego nie można się nauczyć ani kupić za żadne pieniądze”, przekonują reżyserzy.
- Przedewszystkim podzielam zdanie ów rerzyserów co do aspektu poczucia humoru i dystansu do siebie. Za to najbardziej Keirę lubię. Jestem dziewczyną- więc nad jej uroda rozwodzić sie nie będę- wolę to robić oceniając aktorów i w ogóle osoby przeciwnej płci :), powiem tylko, że nie należy do osób które "nie grzeszą urodą"
Ktoś tu napisał, że szkoły aktorskiej nie ukończyła i kursów jakiś też nie- ale był w błędzie. Myślę, że i bez tych szkół i szlifów w aktorstwie nadrabiała by talętem, ale dzięki nim jest jeszcze lepsza.
Zauważyłam ze Keira ma znacznie wiecej fanek niz fanów.To tak na marginesie.A moja opinia na temat panny Knightley jest następująca-jest niezłą aktorka, należy wziac pod uwagę jej młody wiek.Jako 22-latka zagrała w wielu filmach i pokazała, ze ma talent.Jednakże nie uważam jej za wybitna aktorkę i ma u mnie jak na razie 7/10.A pozatym nie wzbudza jakos mojej sympatii.
Zgadzam się z Tobą Miraqe. Żeby ktoś nie pomyślał, że ja uważam Keirę Knightley z aktorkę, którą można określić jako wybitną. Raczej jako dobrą. Przyznam, że kiedyś też zabardzo mojej sympatii nie wzbudzała, ale jakoś się do niej przekonałam i teraz ją lubię.
Wspaniałą aktorka jeszcze nie jest, jest naprawdę dobrą, może nawet bardzo dobrą. Mimo młodego wieku zagrała w ciekawych produkcjach, dzięki którym stała się znana na świecie, było nominowana do Oscara. Mimo tych wszystkich sukcesów nie zachowuje się jak wielka gwiazda, nie stara się kreować swojego wizerunku jako tej idealnej. Jest bardzo ładna, może nawet śliczna, pięknie się uśmiecha, owszem starciło ostatnio na wadze, ale myślę, żę było to związane z tym, że przez około 5 lat nieprzerwanie pracowała przemieszczają się między Europą, a USA. Tak częste zmienianie straf czasowych wp
Bardzo fajna aktorka! Podobała mi się jej gra w "Obłędzie" , " Piratach z Karaibów" , "Królu Arturze" , "Dumie i Uprzedzeniu" i jeszcze w niektórch filmach. Niedawno o niej myślałam inaczej ale zmieniłam zdanie! Pozdrawiam wszystkich fanów Keiry K.
Keira jest świetna !! :D zobaczyłam ją w 1 części piratów i odrazu wedziałąm że będzie moją ulubioną aktorką
Ten oto post postanowiłam założyc nie poto aby dogryśćtamtej oto SUK* Veronicki czy jakoś tam sie wabi tylko po to aby ludzie wpisywali i opisywali swoje argumęty dlaczego ja podziwiaja , Wiadomo iż keira niejest żadna tam jakąś Aktorzyna tylko normalna aktorką są dobre i beznadziejne aktorki keira zalicza się do tych dobrych jeżeli komuś się to niepodoba to proszę założyć 2 tenat że niby ona jest do DUP* i takie tam bezsensowne wyrażenia .
Pozdrawiam i OSTRZEGAM TYCH KTÓRZY BĘDĄ PISAĆ ŻE ONA JEST DO DUP* LUB ŻE JEST DZIWK* .
!!!!!!!
Pozdro i ostrzeżenie dla Veronici ta to ma nasrane pożądnie w głowie żeby jeszcze pisała do mnie na gadu i obrażała no poprostu coś nieludzkiego pisała żebym niepisała głupot na temat Keiry i żebym skasowała tą notke i jeszcze przeklinała mi na GG no popprostu brak szacunku a w szczególności nigdy jej niewierzyć.
Pozdrawiam normanle osoby
Lubię Keirę i też myślę tak, jak wy - to nie to, co Paris Hilton. Bez porównania. Ale też nie bez przesady. Są lepsze aktorki.
Ja również lubię Keirę jest świetnie zapowiadającą sie aktorką oby tak dalej .. Przykładem jej świetnej gry aktorskiej jest rola Elizabeth Swann w Piratach z Karaibów.. Pozdro
Bez dwoch zdan, jedyna i niepowtarzalna, pierwsza i ostatnia w swoim rodzaju :)
Rozkochala mnie swoja rola w Dumie i uprzedzeniu...naturalna, slodka, zabawna, niespotykanej wrecz urody... pozatym ogladac z nia film, chodzby najgorszej klasy(a w takich nie wystepuje:p) to czysta przyjemnosc :)
Aktorką jest wgł. mnie po prostu dobrą, no, niech będzie- dobrą z bardzo dużym plusem, ale to, co od razu zwróciło moją uwagę w pierwszej części "Piratów z Karaibów" to jej oryginalne, wyraziste rysy twarzy. Przyznam szczerze, że już mi się znudziły klasyczne piękności w stylu Charlize Theron (jakkolwiek uważam ją za wspaniałą aktorkę i wyjątkowo piękną kobietę), Keira ma w sobie to coś, coś zadziornego, co dostrzegam właściwie chyba tylko w Christinie Ricci, Jennifer Connelly i Kate Moss- właśnie ten niezwykły wyraz twarzy, pewną wulgarność, a jednocześnie szlachetność rysów. Nie wiem, może tylko mi się tak wydaje;)
Pozdrawiam fanów i fanki PzK!
Lubię ją ale nie aż tak że bym sie zabiła o plakat z nią, po prostu nic do niej nie mam...uwazam tylko że jest narazie dobra i moze wiele osiągnąć i stać sie naprawde wielką gwiazdą . Tylko musi to wykorzystac, "to" oznacza ze te dwa bardzo dobre filmt: " Duma i uprzedzenie" i "Piraci z Karaibów:, rzadko sie zdarza ze tak mloda aktorka i jescz enie doswiadczona gra w takich filmach.W sumie jak na 17 lat i takie zagranie w 1 czesci Piratów to nie bylo źle jest duzo komentarzy że była sztuczna ale to normalne , ja widzialam u niej sztucznoscale taką lekką tylk ow 1 momencie gdy byla 1 raz na pokladzie Czarne Perły i była wśrod pirató - kościotrupów, wtedy byłmoment że ciągle piszczała wsumie co siew dziwic i troszke sztucznie piszala ale to male nie dopracowanie .:):) POzdRawIAm :):)