Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Tak się zastanawiam czemu nie lubicie Keiry? Wprawdzie o gustach się nie dyskutuje, ale nie wiem na jakiej podstawie tak obrażacie tę aktorkę. Nie znacie jej osobiście, to nie powinniście jej oceniać. Ja nie mam jej nic do zarzucenia. Co do aktorstwa, to uważam że jest bardzo dobrą aktorką, może nie jakąś wybitnie uzdolnioną, ale za to bardzo zdolną. Udowodniła to rolą np. w ,,Doktorze Żywago'', ,,Królu Arturze'' czy w najnowszym filmie - ,,Pokucie'', a przecież za rolę Lizzie Bennet w ,,Dumie i Uprzedzeniu'' była nominowana do Oscara za najlepszą rolę kobiecą. Co do ,,Piratów'' to sądzę że postać Elizabeth mogła zdecydowanie lepiej zagrać, ale i tak uważam że dobrze wypadła. I jeszcze ostatnia sprawa która chcę poruszyć ---> wygląd. Każdy ma inne zdanie na ten temat, i rozumiem, bo może mieć.
Może i nie ma budowy modelki, ale czy każda aktorka musi ją mieć??? Keira sama przyznaje że nie podobają sie jej u niej nogi i mały biust, a usta poprawiła operacją plastyczną. Ja uważam że jest bardzo ładna, a innemu może wydawać się że jest wręcz straszna. Każdy ma inny gust, ale czy na tym świecie jest ktoś idealny? Np. modelka Kate Moss. Są różni ludzie na świecie, i trzeba się z tym liczyć.

paula308

podpisuje sie na dole :P zgadzam sie w 100% jest na dobrej drodze do kariery xD
Pozdro

paula308

'nie wiem na jakiej podstawie tak obrażacie tę aktorkę. Nie znacie jej osobiście' bleeee takie teksty są już nudne. jeśli ktoś jest popularny i udziela się publicznie to można go ocenić chociaz w 30% (mało, ale ejdnak coś) ja nie przepadam za nią, bo nie przekonują mnie jej role i nie podobają mi sie jej wypowiedzi, w każdym razie jeszcze niczego mądrego od niej nie uslyszalam

paula308

'nie wiem na jakiej podstawie tak obrażacie tę aktorkę. Nie znacie jej osobiście' bleeee takie teksty są już nudne. jeśli ktoś jest popularny i udziela się publicznie to można go ocenić chociaz w 30% (mało, ale ejdnak coś) ja nie przepadam za nią, bo nie przekonują mnie jej role i nie podobają mi sie jej wypowiedzi, w każdym razie jeszcze niczego mądrego od niej nie uslyszalam

grace_4

Here we go again...czasem wydaje mi się, że zakładanie takich tematów to element terapii psychologicznej dla reszty świata nie zachwyconej boską Keirą.