Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

i wątpię, by miała nam cokolwiek do zaoferowania jako aktorka. Gra przeciętnie, wygląda przeciętnie (nie uważam, że jestem bardzo ładna), a wszędzie się rozpisują, jaka to ona zdolna, utalentowana, ładna, itd. Ludzie, przejrzyjcie na oczy!
I wcale jej nie zazdroszczę ;]

bee_5

Przejrzałem na oczy i... widzę to co widziałem, czyli bardzo ładną dziewczynę. O zdolnościach aktorskich się nie wypowiadam, może faktycznie nie jest specjalnie utalentowana - i dlatego nie zamierzam oglądać filmów tylko dlatego, że ona tam występuje; ale z urody (nie figury) jest po prostu cudna, myślę, że taka jest opinia większości, a (bez urazy) pisanie, że jest brzydka itp. (podkreślam, że mam na myśli tylko urodę) to dla mnie zwykłe prowokacje.

Tak, wiem, męski punkt widzenia :P...

bee_5

Ja osobisce nie mam nic do Keiry. Moim zdaniem jest spoko. Neiwiem czemu wszyscy poniżają ją w taki sposób że jest brzydka i nie umie grac .... ludzie przeciez taki pitt czy cruise tez na poczatku nie umieli grac a co z nich wyroslo !!!!

Cheyennee

Ja tam tez za nia nie przepadam i moim zdaniem(to moja subiektywna opinia)nie jest za ladna

_Mia_

a według mnie Keira bardzo dobrze gra i jest bardzo ładna

Hermioneczka

Keira gra srednio.Raz lepiej raz gorzej.Ale z twarzy jest przesliczna!

nomiczek

aktorka jest przecietna ale ze zagrala w piratach filmie ktory odniósł sukces kasowy to niby od razu jest gwiazda a tak nie jeste!!!

parker

Jakby na to nie patrzeć, aktorzy i aktorki grający w kasowych filmach stają się gwiazdami :>