Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Ja juz nie moge sie doczekac Piratów 3 :)) I Keiry w roli Elizabeth :)) Ciekawe czy stala sie bardziej piracaka :P i czy sparrow jej w tym pomógł jako jej chłopka zamiast turnera :) Jak myslicie :P

Cheyennee

Popieram twoje zdanie a piratem stała sie juz w 2 części jak Sparrow jej powiedział jak go przykuła :) pozdrawiam i zapraszam do mnie na bloga :D

Bombelek_15

Tak zgadzam się z moją poprzedniczką już w 2 części stała się piratem, a w 3 to ponoć ma być większym piratem od Jack'a i Will'a :D
Jeśli chodzi o to z kim powinna być mi się wydaje że będzie z Jack'iem :P A will niech wraca do domu :D:D:D

FFGirl

No tak Jack i Elizabeth pasują do siebie ale jak już to pisałam na wielu forach napewno nie będą razem :( No cuż mówi sie trudno, ale poczekamy zobaczymy:) Chciałam was jeszcze zaprosic na mojego bloga teraz znajdziecie na nim (już,aż) 31 zdięc z Piratów 3 części. Pozdrawiam i zapraszam do mnuie :*

FFGirl

No tak Jack i Elizabeth pasują do siebie ale jak już to pisałam na wielu forach napewno nie będą razem :( No cuż mówi sie trudno, ale poczekamy zobaczymy:) Chciałam was jeszcze zaprosic na mojego bloga teraz znajdziecie na nim (już,aż) 31 zdięc z Piratów 3 części. Pozdrawiam i zapraszam do mnuie :*