Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Co w Keirze jest takiego? Co czyni ją ładną i dlaczego wszyscy się nią zachwycają?
Dziewczyna jest płaska jak deska, ma dziwny kształt nosa (sama mam podobny i nad tym ubolewam), krzywy uśmiech, nienaturalnie napompowane usta, wysuniętą szczekę i denerwujący głos. Jedyne, co mi się w niej podoba, to kolor oczu.
Co do talentu - może ma, ale do tej pory jakoś go nie wykorzystała. Nie zadziwiła mnie swoją grą. Ot, zwykła aktoreczka. Może jeszcze coś z niej będzie. Za parę lat (chodzi mi o aktorstwo).
Był czas, kiedy Keirę lubiłam, ale to było dawno temu, byłam młoda i głupia.
A teraz pozwolę sobie zapytać:
Co wy w niej widzicie? Dlaczego uważacie, że jest tak wyjątkowa, zjawiskowa, nieziemsko ładna i piękniejsza od tych najpiękniejszych? Może ja jestem ślepa, ale po prostu nic w niej takiego nie widzę. Chciałabym was zrozumieć, zwłaszcza w kwestii tej jej urody.

Aimee

Może to, że ona naprawdę jest wyjątkowa, zjawiskowa, nieziemsko ładna i piękniejsza od najpiękniejszych? Dziwne? Dla mnie nie.

Shalafi

Wyglada zajebiscie. Ale filmy ma słabe...

Motorcycle_Boy

Tak tak jasne...Filmy po prostu taak slabe ze normalnie szkoda ogladac! To po co w zasadzie to robicie ? Jak widzicie ze gra jakies brzydactwo to po co zostawiacie i ogladacie ? Wysunieta szczeka tak ? Ten opis to chyba pisalas jak spogladalas sama na siebie w lustro:/ A tak po za tym przepraszam bardzo jak jestesci tacy madrzy to prosze bardzo jedzicie do tego calego Los Angeles i zagrajcie jakas role. Porozmawiam jak beda was angazowac najlepsi rezyserzy i scenarzysci no i oczywiscie jak dostaniecie Oscara( w co szczerze watpie:|). Bo wyobrazcie sobie ze Keira Knightley Ta niby brzydula byla nominowana do Oscara i Zlotego Globu(Najwazniejszych nagrod Kina). No ale co tamm, wy wiecie lepiej:| Rada: Jesli sie nie znacie na kinie to lepiej sie nie wypowiadajcie bo tylko sobie wioche w swiecie robicie :|

Anetta

Och, ja nie mówię, że jestem ładna ani że świetnie gram (w przedstawieniach, rzecz jasna), bo tak nie jest. Nie pojadę do tego całego Los Angeles i nie zagram żadnej roli, bo się do tego nie nadaję. Ale co, że niby sama grać nie umiem, to nie mogę innych krytykować?
A zresztą, zaznaczałam, że MNIE nie zadziwiła swoją grą aktorską.
Poza tym, to, że nie doceniam panny Knightley oznacza, że nie znam się na kinie? (nie mówiłam nigdy, że się znam, ale TY WIESZ LEPIEJ).

Aimee

Ach, no tak, przepraszam za tą poprzednią wypowiedź... Nie znam się, to nie będę sobie wiochy robić. Dzięki za radę xP

użytkownik usunięty
Aimee

posłuchaj Aimee, dziewczyna jest płaska jak deska??- przesadzasz, dziwny kształt nosa?- co masz na myśli pisząc dziwny? dla mnie zupełnie normalny, reszta? - też przesadzasz, zresztą nie o to chodzi, to wszystko pierdoły za przeproszeniem, nikt nie zwraca na to uwagi, chodzi o to że ma talent, (bo ma), potrafi dobrze grać, owszem nie zadziwia, ale "zwykła aktoreczka" to za mało, ma potencjał i ,cholera, to coś co powoduje że bardzo się podoba facetom, nie jesteś ślepa ale z oczywistych przyczyn (jesteś dziewczyną) nie zobaczysz tego co my (faceci) widzimy....:) pozdro

A ja zgadzam sie z Aimee,tez za Keira nie przepadam.Chyba kazdy ma aktorki,ktore lubi i uwaza,ze sa ladne badz brzydkie.To samo tyczy sie talentu.Dla jednych bedzie najlepsza,a dla innych marna aktorka.A nos faktycznie ma dziwny..Przynajmniej dla mnie

Hm, może spróbuję ją polubić. Przecież to nie jej wina, że się nią wszyscy zachwycają xD

Aimee

Co do urody to się nie będe wypowiadać bo to kwestia gustu. Ale mi osobiście Keira bardzo się podoba. Wg mnie jest piękna. A co do talentu to powiem tak na pewno go posiada. Popatrzcie np. na teakiego aktora jak Clive Owen. Nie zawsze był dobrym znanym aktorem. Jego talent eksplodował w wieku 40 lat, a Keira ma ich dopiero 21. O Owenie wiele osób(może nawet niektórzy z was) kiedyś mówili, że nie ma talentu i nie powinien się pchać do aktorstwa, a teraz może być waszym ulubionym aktorem (bądź jednym z ulubionych). Identycznie jest np. ze skokami narciarskimi, kto by powiedział, że Andreas Keutell zawodnik który skacze już około 7 lat z najlepszymi, po tak słabych poprzednich sezonach (gdzie na ogół ledwo łapał się do czołowej 50), będzie teraz wygrywał konkursy. To jest identyczna sytuacja jak z Keirą. Można powiedzieć, że w danym momencie nie jest ona wybitną aktorką, ale nie można mówić, że nie ma talentu. A poza tym to ona właściwie dopiero zaczyna, a nawet najwybitniejsi aktorzy jakoś zaczynali i nie byli od razu gwiazdami ekranu.

Bloodmaster

Jesli chodzi o urode Keiry to ma ona bardzo charakterystyczne rysy.Piekne duze brazowe oczy,ladne kosci policzkow i maly nos.Do tego pelne usta o(wedlug mnie)ciekawym ksztalcie.Jej figura nie jest zbyt powalajaca.Jest zwyczajna szczupla laska w tym wzgledzie;)Keira ladnie wyglada w kazdym kolorze wlosow.Co do gry aktorskiej to wypada roznie.Sa role lepsze i gorsze.Nie jest idealna(czasem mnie wkurza swoja gra;))Ale mysle ze posiada jakas iskre, ktora przyciaga do niej ludzi i sprawia, ze milo sie ja oglada:)

Aimee

ej tam nie przesadzajcie wcale nie jest brzydka fajna z niej dziewczyna może kiedyś będzie miała super role

Aimee

Mnie się nie podoba.... Nie wiem czemu, ale wydaje mi się niesympatyczna i taka dumna zawsze:)

Paris_Hilton

A niby czemu dumna? Bo co grała w "DUMIE i uprzedzeniu" <lol>
Bez urazy, ale nie wiem jak można być wielbicielką Paris...

tanczaca_elizabeth

nie wiesz i nie zalezy mi na tym zebys wiedziala:) a co ma to, ze jestem wielbicielką paris do owego tematu na forum?? <lol> pozdrowienia

Aimee

Mam wrażenie że wielu z was nie zrozumiało pytanie autorki tego tematu - Aimee nie prosi was o krytykowanie lub przytakiwanie jej opinii tylko o oto byście odpowiedzieli na pytanie, co w niej widzicie. A nie jak widzicie to co ona widzi. Nauczmy się czytać potem piszmy. Nie na odwrót.

Aimee

Keira jest fajną aktorką... jej role może nie zachwycały ale są dobre(lubię oglądać z nią filmy) a co do tego że jest płaska jak decha.... to chyba dobrze że nie robi sobie setek operacji plastycznych(chodzi mi o powiększenie biustu) tylko akceptuje siebie i swój wygląd... i tez akceptują to reżyserowie...=)
miło mi było wyrazić swoje zdanie=)

Aimee

w mojej opinii jest bardzo ładna. 10/10, a kojarze ja od filmu To właśnie miłość ( całkiem fajnego) z którego najlepiej zapamiętałem właśnie ją

Aimee

A ja ją lubie. Pierwszy raz ją zobaczyłam w filmie 'Bunkier' i odrazu przypadła mi do gustu... niewiele późńiej zorientowałam sie ze to ona własnie gra w filmie 'Piraci z Karaibów klątwa czarnej Perły'! Polubiłam ją i do tej pory lubie ;) xD :)
Pzdr