Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Ona i 42. miejsce? Za co? Za absolutny brak zdolności aktorskich? Za bieganie z łukiem w "Królu Arturze" czy ciągłe wpadanie w tarapaty w "Piratach z Karaibów"? Za realistyczne udawanie deski (lub nawet wieszaka) w sukience? Niech ktoś mi wytłumaczy co ta "aktorka" robi na miejscu 42. bo nie mogę tego zrozumieć.

Goku

Żałosne... Ten temat był zakładany tyle razy,że rzygać się chce. W " Królu Arturze" nie biegała z łukiem, bo z pewnością trudno by jej było z niego strzelać, w " piratach..." to raczej Jack Sparrow wpadał w kłopoty, a to że jest wieszakiem, to nie jej wina. Pewnie jak by sobie zrobiła cycki to byście pisali, że jest sylikonowa... Gdyby nie miała zdolności aktorskich to by nie dostała kilku świetnych ról np. w "pokucie", " dumie i uprzedzeniu", czy " doktorze Żywago", nie byłaby nominowana do Oscara i Złotego Globu( dwukrotnie). Ale co może wiedzieć Akademia... Ty pewnie wiesz lepiej...

Bisexidryna

"Ale co może wiedzieć Akademia..."

Pomijając kwestię tego czy KK jest czy też może nie jest dobrą aktorką,
ocenianie czyjegoś talentu aktorskiego poprzez pryzmat Oscary, Globy i
im podobne jest nieco... chociaż nie, jest CAŁKOWICIE debilne.

Nie rozumiem doprawdy dlaczego ludzie uważają tego typy wyróżnienia za
czynnik nobilitujący, skoro powszechnie wiadomo, że takie Oscary to pic
na wodę, a ludzie którzy głosują (przynajmniej część z nich) często
nawet nie oglądają tych filmów (a do tego publicznie się do tego
przyznają)
-_-'

Arcanus

*...pryzmat nagród typu Oscary, Globy i im podobnych...

Arcanus

Mrok... Nie oceniam jej talentu poprzez to czy, była czy nie była nominowana do Oscara. Widziałam z nią wystarczająco dużo filmów by móc wyrobić sobie zdanie o niej, jako aktorce, a to że była nominowana do Oskara to tylko argument jakim się posłużyłam. Według mnie to czy ktoś był nominowany do Oskara jest potwierdzeniem talentu, a nie jego wyznacznikiem.

Goku

O Boże! Doprawdy, hańba! Tak, to faktycznie straszne! To chyba największy szok twojego życia, no nie?
Wypij sobie herbatkę i się uspokój... No, chyba że gapienie się w ten ranking to sens twojego życia.

L_M

Ja w top100 widzę dużo gorszych od niej... nie widzę sensu w zakładaniu tego tematu..

Goku

Tez się zastanawiam, ale odpowiedź jest prosta --> Piraci z Karaibów.
Tyle było na forum tematów i wątków - spekulacji na temat zwiastunów, czy Elizabeth będzie ze Sparrowem, Davym Jonesem czy jeszcze innym, cholerstwem, co by było gdyby i wiele, wiele innych.

__luthien__

Jest obecnie jedną z najlepszych aktorek i jeszcze długo będzie:)
http://www.stars.info.pl/?p=13

dave84

jesteście żałośni

jest znakomitą aktorką..........i co to ,że nie ma piersi jak pamela anderson to jej wada............hmmmmm po twojej wypowiedzi nie mogę nie użyć sloważe to prymitywne i chamskie i że nie ocenia się ludzi po kształtach ale w tym rankingu po grze aktorskiej.............naprawde to żałosne, że aktorka która nie ma biustu jest uważana przez facetów za niegodną miana 42 w rankinguu....ciekawa jestem kogo byś wybral? zresztą co do nominacij..........na filmweb oceniają zwykli ludzie i to ich reakcja sa ważne,ale czemu dostała tak wiele prestizowych ról jak nie jest dobrą aktorką??????

eff03

czepiasz się ..
moim zdaniem jest świetną aktorką .. w piratach i obłędzie zagrała świetnie .. chce jeszcze więcej z nią filmów obejrzeć ..

Misery_

polecam dume i uprzedzeniqa-jak dla mnie jej najlepszy film..............i podobno bo nie byłam dobra jest Księżna co teraz leci w kinach

Goku

Och, to ja Ci wytłumaczę.
Bo na tym świecie są osoby, które potrafią ją docenić.
I jest ich znacznie więcej niż tych, które mają takie zdanie jak Ty.