zgodzę się z Tobą i powiem jeszcze, wbrew ogólnie panującej opinii, że Keira swój talent aktorski najmniej pokazała właśnie w "Piratach...". I niesmaczne jest to, że ludzie potrafią oceniać aktorkę/aktora zaledwie po zagraniu w jednym filmie. Do przeciwników Keiry :
obejrzyjcie sobie : "Dumę i Uprzedzenie", "Domino" lub też "Bunkier" i wtedy pogadamy...na poważnie...
Pozdrawiam ! :)
Może będę musiał;) Bo rzeczywiście- w Piratach, a szczególnie w drugiej części Kiera oprócz pięknej buźkim pokazała niewiele;)
nie powiem całkiem ładna z niej kobieta...
ale aktorką to wyśmienitą nie jest, choć złą również. Ot jest po prostu dobra, a urok osobisty jej dodatkowo pomaga :)
Kurczę, a ja się nie mogę zgodzić ani z talentem, ani z urodą... :/ Gra moim zdaniem sztucznie i przypomina bardzo gwiazdki typu Paris Hilton czy panią Lohan. Co do urody, nie jest brzydka, ale jest naprawdę multum piękniejszych aktorek, o kobietach spoza kina już nie wspominając... ;)
Nie podoba mi się jak ona gra, irytuje mnie strasznie;/ Ale ładna to ona jest, i to bardzo;) Pozdrawiam:D
to powiedz dlaczego cie irytuje i powiedz tez np. dlaczego zachwyca cie Charlize Theron ? Keira jest piekna i utalentowana aktorka i jesli twierdzisz ze jest plastikowa albo gra plastikowo to obejrz sobie film typu "wredne dziewczyny" tam sa plastki doslownie i w przenosni , a poza tym gdyby keira byla slaba aktorka to nie dostawala by roli w Dumie i Uprzedzenie albo innych dobrych filmach w ktorych zagrala i trzeba zaznaczyc ze jak na taki wiek to keira jest po prostu zajeb*sta aktorka
Charlize Theron mnie nie zachwyca. Nie twierdze też że Keira jest plastikowa, irytuje mnie jej gra aktorska poprostu. Widze że ją bardzo lubisz, ale mnie ona nie zachwyca. Tu zależy o guście, a o tym się nie dyskutuje.
Bardzo ja lubie i uwazam ze jest sliczna dziewczyna. Jedyny problem to jej akcent - bardzo wyrazny. Przez ten jej charakterystyczny sposob wypowiedzi w kazdym filmie widze nie Elizabeth, Jackie(ha a tu specjalnie uczyla sie mowic a amerykanskim akcentem ale troszko jaby nie do konca to wyszlo) czy Domino ale wlasnie Keire... Poza tym sposob w jaki zagrala w drugiej czesci piratow....sztucznie, malo przekonujaco.... Duzo bardziej podobala mi sie w pierwszej czesci. Jest mloda i mysle ze podszlifuje jeszcze warsztat i bedzie lepiej.