Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Nie mam pojęcia dlaczego znajduje się tak wysoko na liście

spirit_crusher

Nie tylko Ty...

Bunt69

i tak niedługo spadnie, ale złą aktorką nie jest.

alexxandra

Obawiam się, że swoimi 19 tysiącami głosów już na dobre zadomowiła się w TOP10.

spirit_crusher

Uuuuu Keire lubie, ale żeby w zestawieniu aktorek była tak wysoko to lekka przesada.

spirit_crusher

Bo użytkownicy dają jej wysokie oceny.

risatta

Widziałam ją tylko w piratach, ale wątpie by była aż tak dobrą aktorką..

ToFFik_xD

ojojojojojoj, zaraz zlecą się wszyscy co widzieli ją tylko w "piratach", ocenią na 1 (bo każda część tego filmu na tyle zasługuje) i pójdą. Proponuję obejrzeć "obłęd" "domino" oraz "dumę i uprzedzenie".

gsfdfdsa

Oglądałem wszystkie (wszystkie przynajmniej warte oglądnięcia!)i faktycznie zagrała w nich dobrze, ale nie oszukujmy się w zestawieniu najlepszych aktorek w historii kina z całą pewnością nie powinna zajmować tak wysokiej pozycji. Ma jeszcze trochę lat przed sobą i czasu żeby udowodnić, że stać ją na jeszcze więcej.

spirit_crusher

kiepska z niej aktorka;/ widziałam o niebo lepsze. odemnie ma pałe bo nie wiem dla czego nie mogę na nią patrzeć;/

Magnolia21

nie przesadzajmy. są oczywiście lepsze aktorki (streep, foster, winslet, panie hepburn itd) ale są też gorsze ;) (na przykład taka Bullock czy.. Olivia Wilde której nazwisko widzę pierwszy raz a jest na miejscu 21) Osobiście obejrzałem z keirą 11 filmów a 5 chcę obejrzeć. Większość filmów oceniłem na 8-10. Keira ma po prostu w sobie to coś co sprawia że żaden film z nią w obsadzie nie może być kiepski :> A to że jest tak wysoko w top100 znaczy że nie tylko ja mam takie odczucia :>

gsfdfdsa

W Piratach nie zrobiła na mnie wrażenia jedynie wyróżniała się między tym szkaradziejstwem swoim wyglądem. Nie dali jej tam szansy jako aktorce, ale kiedy obejrzałem jej grę i dynamikę w Dumie i Uprzedzeniu . Od tej pory wyszukuję jej wszystkie filmy i odkrywam ją na nowo. Uważam ,że jest bardzo naturalna i zaangażowana w to co robi.

spirit_crusher

Na pewno jeszcze ugruntuje swoją pozycję ;) Jest młodą aktorką i jak na swój wiek naprawdę ma duże doświadczenie, zwłaszcza że nie grywała w nudnych filmach (z tych co ja widziałam) ;)

Mam zamiar obejrzeć kilka pozycji których nie widziałam z Keirą :) I bardzo możliwe że kiedyś będzie zaliczała się do tej najwyższej półki ;) Tego jej życzę bo ma zdecydowanie to "coś" :)

LOL

spirit_crusher

ja tez tego nie rozumiem... nie jest zbyt wybitna, podobala mi sie tylko w The Edge of love. Jak ktos taki moze byc wyzej niz Cate Blanchett? Nie rozumiem...

madame_butterfly

to jakaś żenująca pomyłka.. jej umiejętności nie równają się z umiejętnościami aktorek z 2 dziesiątki tego "rankingu". Co ludzie oceniają grę aktorską czy jej ładną buzię? żenada.

ann_mayen92

Masz rację. To wszystko jest żenujące! Z taką ładną buzią Keira Knigley powinna się bardziej starać, aby dostać się tak wysoko. Część aktorek z nią na czele powinien być przeniesiony do drugiej dziesiątki (najwyżej), a te, które wypadają z drugiej powinny być cofnięte, ewentualnie wskoczyć na miejsca puste w pierwszej. Natomiast te , które ubyły powinny być przeanalizowane i być wetknięte gdzie między 30, a 50. Przy okazji warto też tak od ręki wyżej wrzucić te brzydsze,ale z talentem (np Tilda Swinton), bo mają trudniej. Jeśli byłby jakiś dylemat, to dalej przesunąć aktorki grające w serialach oraz filmach komercyjnych.

5IN

Ale czemu wy z tego robicie taką wielką aferę nie macie dość zmartwień w swoim życiu, przecież i tak niedługo spadnie więc o co chodzi.
Może zasługuje na wysoki miejsce a może nie ale wystawianie jej specjalnie niższych ocen świadczy o was że jesteście tak samo dziecinni jak ci którzy wystawiają jej wysoką ocenę za to że fajna z niej laska.

jetli22

Bardzo się cieszę,że ktoś ucina tą falę zazdrości i krytykanctwa za wszelką cenę. Domyślam się że Keira ma także własne radości i problemy. Jest aktorką młodą z rodzinnymi tradycjami aktorskimi. Stara się wykonywać swój zawód jak najlepiej i jej to wychodzi,a że jest ładna no niestety nie każdemu się to trafia w parze z wykonywanym zawodem. Proszę poczytajcie sobie jej wypowiedzi, są skromne i niewydumane . Zastanawiam się tylko czy Keira Knightley udźwignie tak duże oczekiwania ze strony widzów i wytwórni filmowych życzę jej jak najlepiej bo jest tego warta.

trekser

ona zostala taka zajebista aktorka po piratach z karaibow (pierwsze wpisy na jej forum), a wczesniej to o jej istnieniu malo kto wiedzial, wiec chyba nie jest taka dobra aktorka i co ona robi w pierwszej 20??

domagam sie zmiany w ocenianiu aktorow bo nie moze byc tak ze taka nedzna aktorka jest wyzej od innych bardziej utalentowanych aktorek.

pzdr0

Scheinwerfer

Nie każdemu aktorowi trafia się taki wyjątkowy film. Ważne że mówi się o nim ( filmie)i sztuką jest właśnie być zaangażowanym do takiego filmu. Właśnie role w takich produkcjach dźwigają większość aktorów na szczyt. Jeżeli aktor jest naprawdę dobry to się utrzyma jeżeli nie to i tak żaden ranking mu nie pomoże. Zastanówmy się ilu jest wogóle aktorów na świecie, a o ilu się mówi i pisze - to jest los wygrany nawet pierwsza setka.

trekser

trekser

mnie dziwi tak wysoka ocena! wiem wiem kazdemu podoba sie cos innego, ale ta Pani ma TYLKO wyglad a szkoda...