w TV z KK? Ja widzialam i szczerze Wam powiem, że bardzo mi się spodobała ;-) O dziwo. Pomysł - i wiadomo jak to u CC wszystko olśniewająco lśni i błyszczy. Lustra sprawiają dodatkowe wrażenie i reszta bajerów... Wybaczcie, że piszę jak po głębszym, ale nie umiem dobrze uporządkować myśli, bo właśnie wróciłam z ,,Sierocińca" ale to inna bajka :P
Mi też się bardzo podoba :) Nie tylko reklama, ale i zapach. Keira też wygląda b.ładnie ;)ona (reklama)leci już od jakiegoś Grudnia...tak mi się zdaje.
Kurde - ja to się zawsze ośmieszę :F
Hm, szczerze powiedziawszy to pierwszy raz ją widzę - no ale ja oglądam TV średnio raz, dwa razy w miesiącu, więc nie ma się co dziwić.
W każdym razie... Wolę klasyczny zapach - No.5 niż Mademoiselle ;-)
Ale ta reklama tylko przez kilka dni była wcześniej, a teraz nadają ją znowu, więc aż tak się nie ośmieszyłaś ;)) Mi się ona bardzo podoba (szczególnie suknia Keiry oraz muzyka); co do perfum to nie wiem ;p
pzdr.
*Lucia*
Muzyka jest świetna, prawda? Lubię Joss Stone jedynie dzięki tej piosence :) W ogóle sam pomysł jest bardzo
fajny. Ja również wolę klasyczny zapach Chanel. A reklamę to ja dawno widziałam na YouTube, ale wczoraj
pierwszy raz w telewizji :P
a ja dopiero kilka minut temu pierwszy raz zobaczyłam tę reklamę.
jak to że wyszła w grudniu.? często oglądam TV i jakoś jej nie widziałam ;p
Keira oczywiście ładna .