Myślą że są najlepszymy aktorkami a tak naprawdę to Hilary Duff, Amanda Bynes, Haylie Duff i inne są lepsze od tych aktoreczek. Nie wiem tamte mają wady:
Witherspoon: myśli że jak dostała oskara to najlepsza...
Knightley: prawdziwa anoreksja
Johansson: świnka pigi, czyli gruba
Portman: po co ona wogle gra?? jak sie nie nadaje??
zgadzam się. lubie filmy z hilary, ale nie porównujcie jej do Keira Knightley bo zabije. duffki nie dorastają jej do pięt i pacząc na inne komentarze, pod ktorymi sie tez podpisuje to naprawde jestes popierdolona, chora i lepiej zglos sie na ochotnika do psychiatryka:-)))))))))))
lubie filmy z hilary, ale nie porównujcie jej do Keira Knightley bo zabije. duffki nie dorastają jej do pięt i pacząc na inne komentarze, pod ktorymi sie tez podpisuje to naprawde jestes popierdolona, chora i lepiej zglos sie na ochotnika do psychiatryka:-)))))))))))
A ty Jess149 nie wyzywaj w każdym poście innych ludzi od pop******onych. Trochę kultury by Ci się przydało
Rany, albo dziewczyna ma bardzo kontrowersyjny gust (i to jest w 100% jej sprawa) albo jest prowokatorką. Ja nie rozumiem fanów Knightley, na tym forum jest więcej tematów o obrażaniu czy obrażających czy tematów o jej warsztacie aktorskim, ludzie co z wami, wy tu wchodzicie po to by się kłóciuć czy by podyskutować o jej rolach?
Ojejku. Dorothy to tylko żałosna trzynastolatka, która nie rozumie, że Duff to śmieć a Portman, Knightley i reszta to nadzieja kina. Dorośnie to zrozumie, że Bynes i Duff'ówny to zwykłe idiotki, które się pchają do Hollywood, a nie umieją zagrać nawet w komedii. To nie prowokacja tylko rozum trzynastoletniej gówniary...
TYlko że ja też mam 13 lat i kompletnie nie zgadzam się z Dorothy Duff. Filmy z Hilary są fajne na babski wieczór itp. ale nic w nich nie ma nadzwyczajnego. Każdy taki sam i Hilary też taka sama. A Keira, Natalie, Reese i Scarlett mają spory talent i jakoś się wyróżniają. Mam nadzieję, że jeszcze z tego wyrośniesz :)
Oczywiście Krewetko, nie obraź się bo nie miałam na myśli Ciebie ;-)
Niektóre trzynastolatki są po prostu głupie i tyle a niektóre mądre i rozsądne. Ja też w końcu miałam kiedyś 13 lat ;)
Chcecie głupiej 13-latki??? Wejdźcie na forum Zaca Efrona i znajdźcie użytkowniczkę Zawshe Zakuś. Zapewniam, że Dorothy Duff to przy niej geniusz! ;)
popieram Winonę też widziałam to forum i aż nie do pomyślenia jets fakt że autorka tematu na uwaga 15 lat!
no nieźle jakaś słodziutka nastolatka będzie się spierać, która aktorka jest lepsza. Cóż kochanie gdyby hilary czy ta amanda były lepsze,to reżyserzy braliby je do lepszych filmów, a jak widać tak nie jest. Osoby,które ustalają kto dostanie oskara nie są takimi dzieciakami jak ty tylko profesjonalistami. Co do tego po co lubić Audrey Hepburn,odpowiadam bo ona miała talent i ludzie zapamiętają ją przez wiele wiele lat,a tej słodkiej hilary niewiele osób nawet słyszało.