Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Myślą że są najlepszymy aktorkami a tak naprawdę to Hilary Duff, Amanda Bynes, Haylie Duff i inne są lepsze od tych aktoreczek. Nie wiem tamte mają wady:
Witherspoon: myśli że jak dostała oskara to najlepsza...
Knightley: prawdziwa anoreksja
Johansson: świnka pigi, czyli gruba
Portman: po co ona wogle gra?? jak sie nie nadaje??

Dorothy_Duff

zgadzam się. lubie filmy z hilary, ale nie porównujcie jej do Keira Knightley bo zabije. duffki nie dorastają jej do pięt i pacząc na inne komentarze, pod ktorymi sie tez podpisuje to naprawde jestes popierdolona, chora i lepiej zglos sie na ochotnika do psychiatryka:-)))))))))))

Dorothy_Duff

lubie filmy z hilary, ale nie porównujcie jej do Keira Knightley bo zabije. duffki nie dorastają jej do pięt i pacząc na inne komentarze, pod ktorymi sie tez podpisuje to naprawde jestes popierdolona, chora i lepiej zglos sie na ochotnika do psychiatryka:-)))))))))))

jess149

A ty Jess149 nie wyzywaj w każdym poście innych ludzi od pop******onych. Trochę kultury by Ci się przydało

Lady_From_Burton_World

Rany, albo dziewczyna ma bardzo kontrowersyjny gust (i to jest w 100% jej sprawa) albo jest prowokatorką. Ja nie rozumiem fanów Knightley, na tym forum jest więcej tematów o obrażaniu czy obrażających czy tematów o jej warsztacie aktorskim, ludzie co z wami, wy tu wchodzicie po to by się kłóciuć czy by podyskutować o jej rolach?

Dorothy_Duff

jestes smieszna..........hahah.............................

1enka

nie czaicie ze to prowokacja byla? <za krotki>

arsenallfan

Ojejku. Dorothy to tylko żałosna trzynastolatka, która nie rozumie, że Duff to śmieć a Portman, Knightley i reszta to nadzieja kina. Dorośnie to zrozumie, że Bynes i Duff'ówny to zwykłe idiotki, które się pchają do Hollywood, a nie umieją zagrać nawet w komedii. To nie prowokacja tylko rozum trzynastoletniej gówniary...

Stacy

TYlko że ja też mam 13 lat i kompletnie nie zgadzam się z Dorothy Duff. Filmy z Hilary są fajne na babski wieczór itp. ale nic w nich nie ma nadzwyczajnego. Każdy taki sam i Hilary też taka sama. A Keira, Natalie, Reese i Scarlett mają spory talent i jakoś się wyróżniają. Mam nadzieję, że jeszcze z tego wyrośniesz :)

rose_3

Oczywiście Krewetko, nie obraź się bo nie miałam na myśli Ciebie ;-)
Niektóre trzynastolatki są po prostu głupie i tyle a niektóre mądre i rozsądne. Ja też w końcu miałam kiedyś 13 lat ;)

Stacy

Chcecie głupiej 13-latki??? Wejdźcie na forum Zaca Efrona i znajdźcie użytkowniczkę Zawshe Zakuś. Zapewniam, że Dorothy Duff to przy niej geniusz! ;)

Lady_From_Burton_World

popieram Winonę też widziałam to forum i aż nie do pomyślenia jets fakt że autorka tematu na uwaga 15 lat!

_Holly_

hahahaha świetnie sie ubawiłam czytając te posty :D nie ma jak to poprawic sobie humor :D

S_R_Corpse

no nieźle jakaś słodziutka nastolatka będzie się spierać, która aktorka jest lepsza. Cóż kochanie gdyby hilary czy ta amanda były lepsze,to reżyserzy braliby je do lepszych filmów, a jak widać tak nie jest. Osoby,które ustalają kto dostanie oskara nie są takimi dzieciakami jak ty tylko profesjonalistami. Co do tego po co lubić Audrey Hepburn,odpowiadam bo ona miała talent i ludzie zapamiętają ją przez wiele wiele lat,a tej słodkiej hilary niewiele osób nawet słyszało.