Ona jest o wiele za wysoko. Filmografia to żenada. Chyba głosujecie na nią jedynie za "Piratów". Nie pokazała mi w żadnym filmie swojego talentu.
Absolutnie nie jest za wysoko. Na swoja pozycje zasluzyla, bo jest jedna z najlepszych aktorek mlodego pokolenia.
Keira bardzo dobrze zagrala w "Dumie i Uprzedzeniu" (za ktora dostala nominacje do Oskara), Swietnie pokazała sie w "Bunkrze" , "Doktorze Zywago" w "Jedwabiu" i ostatniej "Pokucie" za ktora, jak sadze, zostanie nominowana do Oskara, z tym, ze tym razem ma duzo wieksze szanse na wygraną.
Jezeli wg Ciebie, jak na 22 letnia, mlodziutka wiec aktorke, to jest mało, to nie wiem co ona powinna zrobic, zeby zostac wyroznioną w Twoim mniemaniu. Keira rozwija sie i gra coraz lepiej. Początki (czyt. Piraci) byly bardzo przecietne, ale teraz jest juz tylko lepiej.
Nie przesadzajmy wiec w swoich osadach :)
A pomyśl o tych wszystkich dużo lepszych aktorach starego pokolenia, którzy są daleko za nią... Pomyśl o nich, zanim napiszesz, że Keira zasłużyła na swoje miejsce. A o tej "Pokucie" to chyba w kazdym temacie piszesz i to tak samo prawie xD Troche mnie to juz bawi xD Bo ciągle o tym że świetnie zagrala i Oscara dostanie xD heh xD
Jesli ci to przeszkadza, to nie czytaj. Pisze to, bo takie jest moje zdanie. Nie sadzilas chyba, ze w kazdym temacie bede pisac cos innego, skoro mam jedno zdanie na temat jej gry aktorskiej?
A mnie z kolei bawi Twoj calkowity brak argumentow w rozmowie ze mna na jej temat i to, ze w kazdym temacie piszesz jaka to Keira jest zla aktorka i ilu lepszych aktorow jest od niej.
Nie przeszkadza, poprostu to jest zabawne, że w jaki temat sie nie wejdzie to jest napisane ""Pokucie" za ktora, jak sadze, zostanie nominowana do Oskara, z tym, ze tym razem ma duzo wieksze szanse na wygraną." albo coś w ten deseń.
Nie pisze ci argumentów? No jak to nie. Widocznie ty ich nie rozumiesz. A więc napisze jeszcze raz.
W Piratach była beznadziejna, z jej mimiką było coś nie tak (coś to mało powiedziane), była sztuczna, tak jakby nie radziła sobie z postacią którą grała.
Nad Dumą też nie ma się co zachwycać. Prawie przez cały czas miała jedną minę mówiącą "pff ==". Ok, miała być Duma i Uprzedzona, ale ona stworzyła postać nad wyraz przemądrzałą, której mimika mówiła "jestem lepsza niż wy wszystkie razem wzięte". Nie miała w sobie tej pogody ducha i nie umiała sprawić, żeby obdarzyć ją sympatią... Poprostu nie podobało mi się i tyle.
Ilu jest lepszych aktorów od niej? Mam wymienić? Proszę bardzo. I to wymienie tylko tych, którzy są za nią w rankingu.
Kevin Costner, Ingrid Bergman, Christian Bale, Gregory Peck, Tommy Lee Jones, John Cusack, John Wayne, Joe Pesci, Paul Newman, Jeremy Irons, Cate Blanchett, Matt Damon, Helena Bonham Carter, Steve Buscemi, Gerard Depardieu, Charlize Theron, Liam Neeson, Tim Roth, Daniel Day-Lewis.
Wybralam tylko z Top 100 ;-)
Pozdrawiam