wygląda jak 14-letni chłopczyk... jak ona wam się może w ogóle podobać? ehh faceci nie mają gustu ;p
uwielbiam te wypowiedzi zazdrosnych babek... Ty napewno jesteś 100 razy ładniejsza.
http://rookery2.worth1000.com/storagev12/817000/817055_b4b0_625x1000.jpg
PROSZĘ. Keira bez makijażu. Nadal uważacie ją za piękność ?
Kwestia gustu. Ale mi się ona nie podoba. Nie twierdzę, że jest brzydka.... tylko hm.... może to przez te brwi.
Tobie się nie podoba, a komuś innemu tak. Dlaczego od razu przylepiać komuś łatkę "piękności" / "brzydactwa" kiedy to tylko zależy od wewnętrznych uczuć obserwatorów - każdy powie coś innego, jeśli zacznie myśleć swoim "ja". (Nie mówię tu o masowym myśleniu, które jest smutne i żałosne)
ja jestem kobieta i mimo to uwazam ze keira jest piekna nie wiem po co dziewczyny sie wypowiadaja ze faceci nie maja gustu w koncu to ich kreci plec przeciwna i to oni ja oceniaja..;) poza tym nie tyle nie maja co maja inny niz wy ;) dodam ze skoro podoba im sie mimo malego biustu to zamiast narzekac na to lepiej zaczac sie cieszyc ze nie wszystko stracone ze faceci jednak nie leca tylko na cycki czyż nie? ;D
Skąd od razu te teksty o zazdrości? Może ta dziewczyna ma po prostu inne poczucie estetyki niż Wy i podobają jej się inne aktorki, ale nie ta. Ja osobiście uważam, że Keira jest przepiękna, ale nie oskarżam kogoś, kto tak nie uważa od razu o zazdrość. Skąd mam wiedzieć, co tej lasce w głowie siedzi? Może wcale nie jest zazdrosna...
Chyba właśnie po to powstało forum, aby wyrażać swoje opinie. Jej jest taka, a wasza inna. Czy to powód, żeby ją oskarżać i 'wyzmyślać' ? Sama też nie uważam, że jest piękna, jednak jak 14-letni chłopczyk też nie wygląda. Ma po prostu bardzo oryginalny typ urody, który jednym się podoba, drugim nie.
Hej, można nie lubić Keiry i nie być zazdrosnym. Mi, kiedy byłam młodsza,
nie podobał się jej wygląd wcale - i to nie kwestia mojej urody i jej
ewentualnych braków - wręcz przeciwnie, współczułam jej, że jedna z moich
ulubionych aktorek jest taka brzydka.
No cóż, a teraz mi powoli przechodzi... ;)
"jak ona wam się może w ogóle podobać? ehh faceci nie mają gustu ;p "
Wedlug mnie taki tekst jednak swiadczy o zazdrosci. Jesli nie mialaby ona tu miejsca, to autorka mialaby gdzies to, czy innym sie podoba, czy nie :))) i nie obchodzilyby jej gusta niektorych mezczyzn :))
nie wydaje mi się żeby konwaliowa była zazdrosna- mi się podoba Theron, ale Fox już nie. To znaczy, że jestem zazdrosna czy nie? Ludzie są strasznie ograniczeni...
żeby wyzywac od (jak cofnięty 15 latek)pasztetów?
ps. dla mnie keira jest b. ładna- i do tego jeszcze ta fajna figura, swoją drogą konwaliowa penie myśli, że tylko cycate i dupiaste mogą się podobac...
:D hehehe. Uwielbiam Twą wypowiedź o "cycatych i dupiatych"
Dokładnie Cristine ma racje, gustów tyle co chłopów.
Cha, cha. Nie ma to, jak podtrzymywać poziom forum, rzucając tekstami
niedorozwiniętych gimnazjalistów.
gdyby jej się nie podobała to by napisała porpstu że nie przepada za jej typem urody a ta ją wyzywa wręcz. Na dodatek oczerniając mężczyzn :)
mi się ona bardzo podoba jako aktorka i gra wyśmienicie swoje role
Wiadomo, gusta są różne.
Keira jest piękną osobą, ale nie wszystkim musi się podobać. Jednak porównywanie jej do 14 letniego chłopca to zbytnie naciągnięcie. Nie wydaje mi się czy cokolwiek jest w niej podobnego do płci przeciwnej.
Pozdrawiam
Ten kto zapodał ten temat jest albo pedałem, albo kompletna brzydulą, albo jakimś cholernym transwestytą. Ta aktorka wygląda bardziej kobieco niż niejedna jej kolezanka "po fachu"
Bardzo ładna kobieta...i Fajna aktorka,dobrze się ogląda filmy z jej udziałem,bo wiadomo,że są najlesze ;)
Zgadzam się z autorką . Jest wiele piękniejszych aktorek ,których się niestety nie docenia. Ta cała Keira jest zakochana w sobie(widać po jej wypowiedziach w mediach itd)
Tez odniosłam wrażenie ,że przypomina faceta a szczegółnie gdy się uśmiecha ,bardzo męska uroda.
Po co od razu najeżdzacie na autorkę tematu ,przecież każdy ma prawo wyrazić swoja opinie i nie zawsze ta opinia musi być przez was akceptowana.
Ja osobiście zgadzam się z autorem naprawdę Keira mi się nie podoba i nie rozumiałam nigdy zachwytu na nią. Za to moja mama uważa że K jest najpiękniejszą aktorką. Zamiast się obrażać spróbujcie zaakceptować czyjeś zdanie. Gusta są różne mi osobiście podoba się bardzo Cate Blanchett.
Uwielbiam Keirę, jest naprawdę świetna w tym co robi i do tego bardzo piękna. Kiedy oglądałam "Pokutę", o mało co się nie poryczałam(a ja ckliwa nie jestem). Śmiało mogę powiedzieć, że Keira to moja ulubiona aktorka;)))
Mi też się wydaje przepiękna :) Spodobała mi się, gdy tylko ją zobaczyłam w Czarnej Perle - aż mi dech zaparło.
Oj, uwielbiam takie 'piękności', jak ty. Pewnie jesteś o wiele ładniejsza, taa. Tak to jest, jak kobieta zazdrości innej urody i talentu. Mężczyźni nie mają gustu? Rozumiem, że z nikim się nie związałaś. Phi, pewnie jesteś za ładna... Keira jest śliczna i naturalna. Każdy ci to powie. No, może z wyjątkiem takich zazdrośnic(najpiękniejszych pod słońcem), do których się zaliczasz -.-
Pozdrawiam wszystkie zazdrosne 'piękności'.
Wygląda na to ,że jesteś ładniejsza i fajniejsza od Keira Knightley i dobrze ,czym więcej takich dup to lepiej.
fakt Keira ma specyficzną urodę! Ale za to bardzo mi się podoba hehe ;D w filmie bunkier to po prostu mistrzostwo świata ;D w innych zresztą też bardzo ładnie :)
haha zazdrosna jesteś i tak mówisz, ahh
a co do " http://rookery2.worth1000.com/storagev12/817000/817055_b4b0_.. "
to gołym okiem widać, że to fake...
Z tymi zdjęciami to przesadziliście;) chyba każda kobieta rano wygląda jak
nieszczęście,ja jak wstaje i patrze w lustro to nie wiem, czy się roześmiać
czy może rozpłakać:D nie uważam Keiry za ślicznotkę (może odrobinkę
zazdroszczę figury ;) )ale nie można jej odmówić jednego - ma dziewczyna
talent,nie tylko aktorski,ale także do dobierania ról. A to,że jakaś
kobieta nie podoba się innej kobiecie nie świadczy od razu o zazdrości
panowie;p
Jak dla mnie Keira jest jedną z najpiękniejszych aktorek. Ma ładny nos i czekoladowe oczy. Na prawdę jest piękna. Jednak nie uroda jest najważniejsza tylko gra aktorska, a ona i jest ładna, i dobrze gra.
A jak dla mnie nie do końca.:) Możecie mnie wyzywac od zazdrosnych itp, ale ja w tym wypadku jestem bezstronna i nie obchodzi mnie wasze zdanie.
Przyznam, że Keira ma bardzo ciekawą twarz - niepospolitą, mogę nawet nazwac ją ładną, chociaż jestem zdania, że kiedy była młodsza jej twarz mi się bardziej podobała niż teraz.
Jeśli chodzi o figurę to kompletnie się nie zgadzam (podkreślam, że to tylko moje zdanie). http://www.celebrity-gossips.net/wp-content/uploads//2008/10/keira-knightley-1.j pg - spójrzecie na to. Czyż jest to wg was kobiecy wizerunek? Wg mnie nie. Fajnie, że jest chuda - to też mi się u niektórych kobiet podoba, ale Keria po pierwsze nie ma piersi. Przyznam, że podobają mi się jej ramiona - smukłe, szczupłe, jednak dziwnie kontrastują z jej udami, które są w porównaniu do ramion masywne (nie wiem dlaczego, skoro jest tak chuda).
Każdy chyba widział okładnę Vanity Fair, z Kerią i Scarlett. Nie wiem jak waszym zdaniem, ale moim o niebo lepiej wygląda ciało Scarlett.
Ale podkreślam - to tylko moje zdanie, a każdy z nas ma prawo do wyrażenia własnego.
Pozdrawiam:)
Faktycznie, jest po prostu nieźle umięśniona jak na kobietę, dlatego tak wygląda, a z tą zazdrością to nie chodzi o to że jeśli ktoś uważa że Keira jest brzydka to od razu zazdrośnica, tylko o fakt założenia takiego tematu żeby kogoś obrażać mówi sam za siebie.
Nie rozumiem tego zachwytu nad nia.
Ok twarz ma nawet ładną nie powiem ale jej ciało kompletnie nie w moim guscie.
Brak piersi i gdy dziewczyna ma lepszy kaloryfer ode mnie to cos jest nie w pożądku
Czy naprawdę, żeby być atrakcyjnym kobieta musi mieć duży biust? Really? To takie masowe myślenie jest... Skoro ktoś się nią zachwyca, to uważasz, że coś jest z nim nie w porządku?
Tak btw pisze się "nie w porządku" ;)
Bo nie ma dużego biustu? Czy, żeby być atrakcyjnym i ładnym trzeba mieć gigantyczny biust? Wyobraź sobie, że nie każdego natura tak wyposaża...ona czuje się piękna w swoim ciele, więc inni też ją tak postrzegają...zacznij leczyć swoje kompleksy, bo ona z tym nie ma problemu!
PIĘKNA! PIĘKNA I JESZCZE RAZ PIĘKNA!! BARDZO CHCIAŁA BYM BYĆ TAKA PIĘKNA JAK ONA!! A DO TEGO TEJ JEJ BOSKI AKCENT!!!! AHHHHHH....!!!
Jestem gejem i uważam, że jest prześliczna. Hmm. Może coś jednak jest w niej z czternastoletniego chłopca?
Ma bardzo ładną twarz, prosty nos, śliczne oczy i usta. Jednak jest stanowczo za chuda. Oglądałam z nią filmy, gdy była okrąglejsza, wyglądała kobieco i znacznie lepiej. Ale jako aktorkę ją bardzo lubię. Czasem ma jednak dziwną manierę wydymania ust, ot, nieco drażniący trik.