wygląda jak 14-letni chłopczyk... jak ona wam się może w ogóle podobać? ehh faceci nie mają gustu ;p
wyluzujcie...
to moja ulubiona aktorka aktorka i według mnie jest piękna, ale każdy ma swoje zdanie, jednak po co zakładać takie tematy po to żeby miały duże wzięcie ?! jeśli tak to ci się konwaliowa_2 wywołałaś prawdziwą burzę ale skoro jest taka brzydka i tak jej nie lubisz to po co do cholery takie tematy tworzysz i wchodzisz na jej profil ?!
A według mnie jest bardzo ładną i zgrabną dziewczyną. Każdy ma swój gust i nie ma co się o to rzucać - jednemu podoba się to, drugiemu co innego. Trudno, żeby wszyscy mieli ją za seksbombę.
wedlug mnie, jest śliczna.
uwielbiam ją jako osobę i aktorkę. zdecydowanie wyglądała najlepiej w 2010 roku w długich, ciemnych włosach.
w filmie Never Let Me Go zakochałam się w niej na nowo ;)
chyba tak skoro nie robi nic innego i pisze jaka to brzydka jest Keira ja nie wchodze na Justina Biebera bo GO NIE ZNOSZE WYGLĄDA JAK BY MU KTOŚ GU...NO WETARŁ W TWARZ nie mogę na niego patrzeć i na niego nie wchodzę proste ale skoro sprawia ci przyjemność tworzenia tematów które muwią o tym jaka ona czy on jest brzydki to proszę nie znoszę takich ludzi !!!
Hmm... jestem kobietą i uważam Keirę za naprawdę śliczną dziewczynę (żeby już nie powtarzać "kobietę" :-P). Jednak to nie jest kwestia gustu facetów.
Nie chodzi o sam wygląd, czasami chodzi o "to coś", którego niektóre dziewczyny nie mają, a inne mają ;)
Mi poza jej urodą (nie uważam, że jest najpiękniejsza, ale bardzo ładna jest) podoba się mimika i akcent (ach, piękny ma akcent).
P.S. Co do piersi to macie racje, jeszcze nie wszystko stracone, mi na przykład podobają się dziewczyny szczuplejsze, z mniejszym biustem. Wielu się dziwi (przeważnie dziewczyny...), ale tak właśnie jest. Ogólnie zależy to od proporcjonalności całego ciała, ale raczej nie podobają mi się dziewczyny, które mają D, czy nawet C.
P.S.2 Sam jestem szczupły (nie chudy) i dziewczyny o podobnej budowie mi się po prostu podobają.
P.S.3 Na swoją urodę raczej też nie narzekam, gdyż powodzenie u płci przeciwnej jakoś zawsze miałem i raczej u tej "ładniejszej" części.
Mnie zastanawia dlaczego większość opini jakie czytał na jej temat w gazetach (jeśli w ogóle poświęcają jej uwagę) są dość podobne - ładnie wygląda i to by było na tyle - więc dyskusja o jej "talencie" nie wychodzą tylko od szarych widzek zazdroszczących jej urody, ale także krytycy filmowi mają podobne zdanie o jej umiejętnościach aktorskich...
Jak dla mnie zawsze gra podobne role ślicznej złośnicy, która nie umie utrzymać języka za zębami - obejrzałam jakieś 6 filmów z jej udziałem
Opinie które czytasz w gazetach świadczą głównie o tych gazetach - skoro nie poświęcają miejsca na jej grę a skupiają się mówiąc kolokwialnie na jej dupie. Podobnie sprawa tyczy się owych "krytyków" wypisujących swoje bzdury w gazetach. Uroda rzecz gustu, również ocena aktorstwa - dla mnie oba na szkolną piątkę. Poza tym ma bardzo seksowny głos i mówi z brytyjskim akcentem.
Gdyby tak wyglądali faceci to zostałbym z marszu gejem albo od razu pedofilem - i nie tylko ja.
Z drugiej strony to ze krytycy filmowi nie widza nic poza jej wyglądem poniekąd tez świadczy o niej same jako o aktorce - zrozumialabym zdanie jednego dwóch krytyków, ale spotkałam sie z kilkoma podobnymi opiniami (nie tylko polskich krytyków) ...
Bardziej łopatologicznie: Facetowi podoba się twój tyłek i nie zwraca uwagi na resztę - czy to poniekąd świadczy o tobie? Moim zdaniem nie. Poza tym. w świecie w którym jedynym kryterium doboru - jestem krytykiem filmowym czy nie - świadczy to czy ktoś mnie "drukuje" to proszę cię.... polscy krytycy? Tomasz Raczek?
krytykami mogą być także kobiety, w każdym razie z brytyjskich aktorek młodego pokolenia wole Emily Blunt, rozmiem rzecz gustu, ale Kiera mnie w filmach trochę denerwuje wrażeniem, że kolejna rola jest kopią kreacji w wcześniejszego filmu - nie wiem może to przez warsztat aktorskia albo po prostu ją zaszuflatkowali - dopóki wyglądasz jak nastolatka to będziesz grać podobnego typu postacie... czasami tak się zdarze
Obok Natalie Portman,Michelle Pfeiffer i Marilyn Monroe jedna z najpiękniejszych aktorek jakie dane było oglądać na ekranie.
14 letni? Dla mnie bardziej wygląda jak mężczyzna ^^ Ale tylko czasem, a na niektórych zdjęciach jest bardzo podobna do Natalie Portman.
śliczna bo oryginalna... ta żuchwa wzbudza we mnie... pewien fetysz :). uwielbiam po prostu.
Masakra! Może i nie ma klasycznej urody ale moim zdaniem jest naprawdę piękna i mimo tego że nie ma kobiecych kształtów to jest w niej coś takiego pociągającego:) Żałosna jest ta polska mentalność "nic a nikt mi się nie podoba". Naprawdę nie jestem w stanie pojąć tego dlaczego w ludziach jest tyle nieżyczliwości wobec drugiej osoby?
NIE-ZNO-SZĘ JEJ!!!! jest wiele filmów których przez nią nie obejrzałam.Wygląda jak kościotrup i ten jej c.i.ą.g.l.e. powtarzający się wyraz twarzy ściągnięte nozdrza i wydęte usta.Do tego głos,sposób mówienia..a jak się uśmiecha to już masakra http://www.dlisted.com/files/wenn1758880.jpg Nie ma chyba drugiej aktorki której bym tak nie znosiła..a,jest.
Po co w tobie tyle nienawiści, to ja nie rozumiem. Każdy jest taki jaki jest. Keira nie jest żadnym kościotrupem (chyba nigdy nie widziałaś naprawdę chudej osoby), jest szczupła, ale ma normalną budowę ciała. Poza tym współczuje ci, że nie oglądasz filmów jakie chcesz, tylko dlatego, że występuje tam Keira. Oceniasz ją, a nie oglądasz z nią filmów?
Jakiej nienawiści coś Ty! nawet nie użyłam takiego słowa.I nie napisałam że nie oglądałam żadnego filmu z jej udziałem.Owszem oglądałam ale ona mi psuje cały odbiór,nie mogę na nią patrzeć i jej słuchać.Nigdy nie miałaś nikogo takiego wśród aktorów/rek? to zazdroszczę.Poza tym oceniam tylko jej wygląd,grę,sposób poruszania a nie to jakim jest człowiekiem bo jej po prostu nie znam.Tyle.
Ja widzę różnicę między słowem/uczuciem nie znosić i nienawidzić.
Niech Pan tak nie galopuje lepiej.. a raczej się nie zagalopowywuje.
Mam takie same odczucia. Coś ma ze szczęką, za dużo zębów w jamie ustnej. Przy tym tak się okropnie wykrzywia jak mówi i nie daj Boże jak płacze! Działa mi na nerwy i tyle. A do tego jeszcze beznadziejnie gra i wielka szkoda, że we wcale niezłych filmach.
Jako kobieta nie będę bronić jej wspaniałej urody, bo nie wiem co myślą mężczyźni, ale dobra aktorka nie musi być piękna, dobra aktora potrafi zagrać piękną.
brak gustu ciekawe sformułowanie oksymoroniczne od samego początku . . bo jakże zinterpretować daleko idące twierdzenie że przejaw jakiegoś gustu jest przejawem jego braku..
ekg
O, kolega się pochwalił trudnym słownictwem i wywodem głęboko filozoficznym ;) ale tam powyżej zrobił błąd w pisowni..piszemy ''nie znoszenie''.
Kompleksy leczyć to gdzie indziej proszę, a po tekście "co za żal" można wywnioskować ze sama masz pewnie kolo 14 lat ( no teraz 15 w końcu post sprzed roku)
Nie tylko facetom się ona podoba istnieją również kobiety, które potrafią powiedzieć że jest ładna, a nie obrzucać ją jakimiś wymyślnymi wadami tylko po to żeby coś napisać jeżeli ci się nie podoba to napisz, że WEDŁUG CIEBIE jest brzydka zamiast "jak ona wam się może w ogóle podobać? ehh faceci nie mają gustu ;p" w każdym jest coś pięknego i każdy odbiera to inaczej. Jak dla mnie Keira jest ładną kobietą, wysportowaną i dbającą o siebie.
Jest takie pewne zdanie o gustach sie nie dyskutuje. Chyba slyszalas o tym?? No wiec jednym moze sie podobac ona a innym nie. Wiec nie wiem skad sie wzielo twoje pytanie jak moze sie komus podobac?? A widzisz moze, to wielu osobą. Gdyz kazdy jest inny, innaczej odbiera to co nas otacza. Dobrze jest jak rozne gusta maja faceci. Facetą podobają sie maly biust. Sama mam maly i jakos faceci zwracają na mnie uwage. A to ze tylko duze to nie jest prawdą. Roznie to wyglada. Ta wypowiedz wyglada jak prowokacja.Wiesz wyrazic swoją opinie moglas w nieco inny sposob. Tobie sie nie podoba a nie naskakujac na innych jak innym sie moze podobac Keira. Maja do tego najzupelniejsze prawo. Wedlug mnie jest bardzo piekna. :)
A jeszcze jedno nie ocenia sie aktorki po wygladzie tylko po talencie aktorski. Keira napewno nie gra na jeden.
napewno jesteś pięknością jakich mało,cała silikonowa,czy nie tak?i to ma być piękno?
Keira przynajmniej 100% naturalna,lepiej mniejszy biust,jak silikon.
Powinna sobie wszczepić implanty i wstrzyknąć cement w twarz ,żeby upodobnić się do większości aktorek.
Dla mnie właśnie (o prócz wizualnych efektów ;P) piękne w niej jest właśnie to ,że pomimo krytyki nie próbuje się na siłe uatrakcyjnić.
W tym biznesie jest dużo miejsca- i dla cycatych seksbomb i dla eterycznych piękności jak Keira
Podoba sie bo ma piękną twarz. Cycki nie są najważniejsze. Co z tego ,że babka będzie mieć cycki rozmiaru D jak będzie mieć brzydką twarz ? Fakt, faktem ,że malutkie piersi nie są tak rozchwytywane jak te duże no i duży cyc mimo wszystko lepiej wygląda no ale chyba nie tylko to sie liczy :) Pozdrawiam.
Nie ma to jak oceniać aktorkę po wyglądzie... żenada. Idź się zabić, bo na Twoje kompleksy nie ma innej rady.