Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

drewniana keira

użytkownik usunięty

kiedyś byłem nią zafascynowany, ale teraz patrząc na jej katorstwo jakoś mi przeszło. Gra sztywnie i sztuczno, a piękna wcale nie jest aż taka, a w dodatku jest metalówą :P

sztywna to może ty jesteś a pozatym gdyby była sztywna i nie umiała grać to by nie dostawała najleprzych ról na całym świecie a jak ona jest brzydka to ty jesteś nie wiem jak to kroeślić jest jak bagno i sie od niej odwal

no i co z tego że jest metalówą?
rewelacyjna aktorka, pokazała klase już w wileu filmach,
jest najlepsza <3

Co znaczy że jest metalówą? Słucha metalu? Ubiera się jak fanka metalu?
Choć muszę przyznać, że z ciemnym makijażem wygląda oszałamiająco (patrz: The Jacket) :).

marwy

też jestem ciekawa co znaczy dla Ciebie, że jest metalówą? Moim zdaniem świetnie się spisała w 3 części Piratów. Grała świetnie. Widziałam parę filmów z nią i jestem na tak ; )

Metalówą???hmmm to całkiem dobrze ;) ;) ;) Keira jest znakomitą aktorką,a czy jest matalówą czy nie to chyba nie ma nic wspólnego z jej grą aktorska :D (Haha),Szata nie zdobi człowieka jeśli chodzi Ci o obiór i nie odzwierciedla gry aktorskiej :P,a jeśli słucha muzyki metalowej to tylko pogratulować,mało osób na Świecie potrafi słuchać i rozumieć METAL,trzeba mieć łeb do tej muzyki tak jak Keira ;) :) Pozdrawiam...

RockerGirL

Ubiór**** :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

RockerGirL

Darujmy sobie jakieś dywagacje na temat gustów muzycznych, jeśli łaska. Każdy rodzaj muzyki ma swoje zalety i swoich fanów. Nie poczuwałabym się do zaliczania swojej osoby do "elity tych, którzy potrafią słuchać i rozumieć metal" bo lubię akurat ten gatunek...

Zgadzam się absolutnie co do drewnianego aktorstwa K. Knightley. Nie wyobrażam jej sobie np.: jako wrzeszczącą, zapłakaną histerycznę, albo ogarniętą szaloną wściekłością kobietę. Nigdy nie potrafiłaby zagrać trudnych ról jak Salma Hayek we "Fridzie", Sigourney Weaver w "Obcym", czy Angelina Jolie w "Przerwanej lekcji muzyki". W porównaniu do tych przykładów wyrazistego, mocnego i emocjonalnego aktorstwa Keira jest blada, sztuczna i nijaka. Niestety.

A ja się z założycielem tematu i moim poprzednikiem nie zgodzę - Keira jest wspaniała. W serii "Piratów z Karaibów", "Księżnej", itp. była świetna, poza tym już jako siedemnastolatka pokazała, że ma talent w filmie "Podkręć jak Beckham".
Pozdrawiam.