Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

i co jej to dało, że sobie zrobiła operację plastyczną ust jak i tak nadal ma beznadziejne?? heh, uśmiechu za ładnego to ona nie ma a ta fota to juz w ogóle strasznie to podkreśla. Jak jesteście takimi ukochanymi fanami Keiry to zmieńcie heh bo zły przykład dajecie heh

slicznotka969

Ale się uśmiałam ,hahaha!!!Po co taki temat założyłeś,nie rozumiem co do rzeczy ma jej wygląd(chociaż też mi się podoba)...Najważniejsza jest gra aktorska,u Keiry przeciętna!

_Tanya_

no wlasnie, niektóre aktorki może nie mają nadzwyczajnego talentu ale zawsze nadrabiają urodą :) heh

slicznotka969

Jak np. Hilary Duff, no nie?

Stacy

Zgadzam się z Chanel. Nie uroda jest najważniejsza, tylko umiejętności. Według mnie Keira jest i utalentowana, i śliczna. A tym swoim "heh", "heh", "heh" to, ślicznotko, mnie powaliło na kolana.

Elie_i_Keira_13

Ona miała operację? Czy możesz podać źródło?

Mala_Mi_28

Ja pamiętam, że coś takiego parę lat temu pojawiło się w Bravo (żeby nie było, nie kupuję tego szmatławca- wtedy go kupiłam, bo Keira była na okładce). Wiesz, jak ktoś się wychowuje na tych inteligentnych gazetach, to wiesz co później z takich dzieci wyrasta... ;) Nie sugeruję, że Ślicznotka czytał/a to w Bravo, ale często właśnie stąd biorą się osądy lub fałszywe plotki...

Elie_i_Keira_13

Jestem ciekawa ponieważ ja oglądałam ją w filmie "Podkręć ja Beckham" (czy jakoś tak;) i wtedy też takie miała (usta). A była wtedy zaledwie osiemnastolatką więc raczej nie miała operacji...

Ehh... i tak powstają głupie plotki...:/

użytkownik usunięty
slicznotka969

Ślicznotko...jaki śmieszny ten temat, jakie forum śmieszne...hahaha...
Weźcie ludzie zejdźcie na ziemię.;/
Jak ci się zdjęcie nie podoba, to sama je zmień.
Nie mogę zrozumieć, dlaczego jest tyle pretensji do fanów Keiry.
Co my złego zrobiliśmy??
I mówicie jeszcze, że to my się na was rzucamy, jak piszecie jakieś beznadziejne tematy.;/
To jest prowokacja. Jak tylko wchodzę na forum o Keirze, widzę:
"Beznadziejna. Okropna. Koścista. Obrzydliwa. Fani Keiry- nie zjedzcie mnie"
Po co tak pisać??
Ja to przejrzałam.Anty fanom tylko o to chodzi, żeby wywołać u fanów gniew.;/
Dlaczego takich tematów nie ma na forum Paris Hilton, albo Hilary Duff i Zacusia Efronusia??
Wszyscy atakują Keirę. Zresztą, bez powodu.;/

użytkownik usunięty
slicznotka969

Och...chciałam jeszcze dodać, że absolutnie nie chcę konfliktu i sporów, tylko mam dosyć tej całej afery, która się tu rozprzestrzenia.;P

slicznotka969

nie wiem czy sobie zoperowała ale dalej ma rozdziawioną japę. W sumie taka jej uroda...