Niesamowite jest w niej to, że nieszczególna z niej aktorka a ma takie cholerne szczęście do filmów, które nawet pomimo jej gry i tak są dobre. Chociaż z drugiej strony, może gdyby te role grały bardziej utalentowane i mniej zmanierowane aktorki - filmy byłyby jeszcze lepsze ;) Dla mnie w sumie jest ok, chociaż nadal bywa, że mnie denerwują jej "tiki". No i wszędzie jest taka sama. Nie mówie, że bez wyrazu, no ale ile można...
Zgadzam sie w 1000000% :) Keira jest nawet w porządku aktorką,napewno nie jest świetna,ale nie jest też taka zła jak wiele osób sądzi. Ale przyznam że każda jej rola jest taka sama. "Elizabeth Swann" którą gra w każdym filmie jest coraz lepsza z roku na rok:P ale jednak nie powinno byc tak,ze aktorka dopracowuje jedną postac przez całą swą kariere. Fajnie byłoby,gdyby Keira zagrała kiedys tak,że niedałoby rady rozpoznac w niej tą Elizabeth...bo jak narazie jest w kazdym filmie taka sama. I te jej "tiki"...:P eehh Keira Keira:P pozdrawiam
Tych "tików" chyba się nie oduczy... no ale, co tam, chyba każdy ma jakieś słabostki i "pięty achillesowe" :D ;pp
Faktycznie, Keira często wychodzi podobnie, ale - jak dla mnie, na pewno nie jest zawsze taka sama. Dla przykładu powiem - oglądałam ostatnio trailer 'The Edge of Love" i tak doszłam do wniosku, że Vera i Elizabeth Swann aka Turner to dwie zupełnie inne osoby!
pzdr.
*Lucia*
mi tam sie podoba jej gra, jest ok. szkoda tylko ze cały czas gra w filmach kostiumowych albo historycznych bądź wojennych, to sie zaczyna robic nudne, poza tym jest ok:))
pzdr:***
Nie trzeba śledzić jej kariery, żeby to zobaczyć, wystarczy obejrzeć kilka filmów z nią i przyjrzeć się uważnie ;) Nie umiem tego dokładnie wytłumaczyć, ale chodzi o specyficzną mimikę twarzy, ruch ust i oczu.
Ot chociażby dumne wysunięcie podbródka do przodu i podniesienie głowy - jest urocze, ale ileż można. I te wiecznie wpółotwarte usta. Nie neguję jej urody, jest piękna nawet mimo tej dramatycznej chudości, ale prawie wszędzie taka sama.
No może w "Domino" pokazała, że potrafi coś więcej niż przybrać omdlewający wyraz twarzy.
Ojej to nie tik:P Keira ma taką budowę szczęki, jej podbródek będzie zawsze wysunięty!;) Podobnie usta, sama się przyznała kiedyś w jakiejś gazecie, że powiększyła sobie górną wargę, no i pewnie teraz jej się nie zamykają dobrze przez to:P (mówię poważnie;) to nie jest tik, nawet na nieruchomych najróżniejszych zdjęciach można to zaobserwować))