http://www.worth1000.com/entries/92500/92709diKH_w.jpg
ludzka głupota jest nieuleczalna, wiem.
szczerze?
pieprzyć to!! debilizm! XXI wiek rozwoju ludzkiego, a świat zmuszony jest w dalszym ciągu chodować debilizm!!
po pierwsze na pierwszy rzut oka widać, że to jest fotomontarz, po drugie, co to zdjęcie (i inne na tej stronie) wnosi do postaci Keiry Knightley? kogo to rozwija; kogo doskonali..
mimo najszczerszych starań, nie ma w moim słowniku takich słów, które mogły określić takie pomysły..
Boże, niektórzy ludzie są naprawdę okropni. Ludzie specjalnie robią takie fotomontaże, żeby potem wybuchały kłótnie między fanami i anty-fanami Keiry Knightley. Pozdrawiam:*
Obrzydliwość. Zarówno zdjęcie, jak i pomysł. Żeby to chociaż było zabawne, to nie miałbym nic przeciwko. Ale to wykluczone, bo po obejrzeniu tego zdjęcia zrobiło mi się przykro. Raz na sam widok, a dwa - na myśl o idiocie, który to wymyślił.
Okropne! Jak można w ogóle robić coś takiego. Przecież na to nawet patrzeć się nie da, a co dopiero to tworzyć... Nie będę już komentować, chyba nie warto.
Zazdrośc nie zna granic. A to zdjęcie jest tego najlepszym przykładem.
Przykre.
Mam wrażenie, że ludzie stają sie coraz głupsi... (nie obrażając tych mądrych - nie potrzebujących dowartościowywać się w ten sposób:)
Mam nadzieje, ze tylko mi się zdaje. :(
zgadzam się z każdym słowem.
to,co prezentują sobą ludzie pokroju tych, którzy stworzyli takie zdjęcia, jest żenujące, głupie i tak niskie, że noramlnym ludziom poprostu brakuje słów.. .
ludzie hollywood to nie małpy!!
oni tworzą dla nas sztukę; inną rzeczywistość, odrywają nas chodź na chwilę od codzienności..
i taka ich za to spotyka nagroda?!
A ja powiem, fotomontaz dobry! Udalo sie komus stworzyc z Keiry potwora- martwego! Ale to zenujace! i takie nieprawdziwe! Niedobrze mi sie zrobilo na sam widok! Blee. Uwielbiam Keire i traktuje ja naprawde powaznie. A to byla juz przesada! Katastrofa!
...hmm... ...czy wy myślicie że keira, że która kolwiek aktorka w filmiach to nie jest fotomontaż?, oczywiscie ze jest, "makijażo" i "oświetleniomontaż" plus filtry na profesionalnych zdjęciach, komputerowe retusze, czy to nie podpada pod fotomontaż... ...zastanówcie sie co nazywacie debilizmem...
jak keira wygląda naprawde wiedzą tylko ci którzy widzieli ją w rzeczywistości nie na zdjęciu
Nawet w Starozynej Grecji był makijaż, i to jaki(!) A w filmie istaniał on pewnie od zawsze. I to jest akurat oczywiste, ze aktor na ekranie musi jakoś wyglądać, bo przyznajmy to szczerze, filmów z brzydkimi ludźmi nie chcielibyśmy oglądać, wolimy patrzeć na piękne twarze. Dlatego właśnie aktor w filmie podlega retuszowi poprzez makijaż, ale nie przesadzaj odrazu, że całą twarz upiększają mu komputerowo, bo to nieprawda! Dzieje się tak tylko w wymuszonych przypdkach. A to co widzimy na tym zdjęciu, to świństwo pewnie zrobione przez zazdrosną nastolatkę... i własnie to nazywam(y) debilizmem!
Pozdrawiam:)
"ale nie przesadzaj odrazu, że całą twarz upiększają mu komputerowo"
wystarczy zmienić pół twarzy nie trzeba "całej" i już cała twarz wygląda inaczej
Nie no dobra, wiadomo, że Keira ma nakładany jaiś makijaż i w ogóle. I każdy o tym wie, każdy aktor (nawet mężczyźni) mają nakładane do filmu pudry itp. Ale Keira bez makijażu napewno nie wygląda tak jak na tym zdjęciu! Widziałam parę zdjęć Keiry bez makijażu i wygląda na nich normalnie a tu ktoś poprostu zrobił sobie głupi kawal:) Pozdrawiam.
'bonus' dla mnie to zdjęcie jest dziełem bezmózga. i nie zawacham się po raz kolejny nazwać tego debilizmem. obejrzyj wszystkie zdjęcia na tej stronie i napisz czy zmieniłeś zdanie.
komputerowy retusz służy dobremu. to co widać na tym zdjęciu to kpina.
cały czas działa. pojawia się strona z małym okienkiem 'obrazek'. prawym na to i 'otwórz obrazek'- u mnie działa, spróbujcie proszę.
http://www.worth1000.com/entries/92500/92709diKH_w.jpg
macie rację. nie zobaczenie tego (nie wiem jak to nazwać), jest nawet zdrowsze. dzięki za wszystkie komentarze.
Hmmm... w sumie nie wiem jak to opisać :PP
"Zmasakrowana" twarz Keiry, ktoś się poznęcał nad zdjęciem i dodał wiele niedoskonałości, ale wyglądało to na zrobione tak profesjonalnie, że możnabyło na poczatku mieć złudzenie, ze to jej prawdziwa twarz. W sumie po prostu durny kawał, ale taki przykry troszkę ;/
w firefox nie dziala ale za to dziala w internet explorer ale nie ma na co patrzec bo to ewidentny fotomonataz..
ja mam firefoxa i znalazłem. Jezuuu, jak znajdę tego kto to zrobił to sprawię, że przestanie czuć cokolwiek między nogami(do obu płci)!!
Jestem zły!!
OMG... otworzyłam sobie w innej przeglądarce... Masakra, wiem że to fotomontarz i uważam to za "trochę" chamskie ze strony osoby która to zrobiła. Nie jestem fanką Keiry jednak nic do niej nie mam, ale żeby robić takie coś to już przesada...
dokładnie.. ja nie mam słów żeby opisać motyw twórców tej strony.. może i zazdroszczą Aktorom sławy i pieniędzy,ale bezczelność dochodząca do tego stopnia, żeby ich na siłę próbować ośmieszać (próbować!), jest dla mnie nie pojęta..
ja wiem swoje i tak, bo znam wygląd keiry,a przede wszystkim jej talent Aktorski.
takie 'atrakcje' są chyba dla zrozpaczonych nastolatek, które marzą o tym, by być 'ładniejszą niż..'
nie mam pytań.