Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

wszystkie sukcesy moze przypisac swoim rodzicom któży "O DZIWO!!??" są filmowcami.

ajkiumilion

obiektywnie przyznam, że bardzo podobała mi się jej kreacja w "Księżnej" i "Dumie i uprzedzeniu".
ale tylko do takich ról się nadaje, bo musi wyrazić najwyżej dwie emocje- radość i smutek.
ładna dziewczyna, ale taka strasznie... drętwa! i mogłaby trochę przytyć ;))

ooojaaa

ja więc obiektywnie przyznam, że rola w "Księżnej" wyjątkowo pasowała do jej zachowania i charakteru zimnej s. twierdze ze w kazdym filmie jest strasznie sztuczną sobą. czy ona potrafi grać jedynie w kostiumowych filmach? zawsze oglądając film kostiumowy z tą oto jeakże nieciekawą aktorką odnoszę wrażenie deja vu, to jakby kontynuacja poprzedniego. wszystko przez tą antypatyczną postać, jednostajnie trwającą przy swojej konwencji gry. w sumie moze najlepiej realizuje sie w dziełach gdzie jezyk, często staroangielski wiernie odwzorowywuje jej osobowość. zaiste nieciekawą, naciąganą scenariuszem. poza tym jej gra niejednokrotnie radość mą wywoływała. (ha ha) najlepszą kostiumową parodią z Keirą Knightley w roli drugoplanowej jest film "Jedwab". istna komiczna masakra ! "polecam". film zero.

ajkiumilion

Polecam Keire w "Królu Arturze". Nie zgadzam się z wami zupełnie. Dla mnie to jest bardzo dobrze zapowiadająca się aktorka. Jest jeszcze młoda, więc wiele nowych i pouczających wyzwań przed nią. Ale mimo wieku, ma na swoim koncie bardzo poważne role w wartościowych filmach. Może jej na wyraz rozwinięta dojrzałość, którą widać przy doborze przez nią ról, faktycznie zawdzięcza wychowaniu, ale nie sądzę żeby w przypadku aktorstwa nepotyzm funkcjonował w parze z barkiem talentu. Tak się może wydawać, ale zastanówcie się, czy widza obchodzi to że córka jakieś słynnego aktora gra w filmie, za który płaci? raczej nie bardzo. Czy w takim razie na dłuższa metę takie beztalencie utrzymałoby się w tym biznesie? Żaden producent nie działa charytatywnie.

ajkiumilion

jest spoko aktorką a w dodatku piekna a co do kariery to moze rodzice pomogli jej troche jednak gdyby byla kiepska aktorka to nawet i to by jej nie pomoglo...