Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
70 475 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Ona została uznana za najseksowniejszą kobietę świata? Jest wychudła, ma kwadratową szczękę, zero dupy, zero cycków, same kości jest wręcz aseksualna.

BlueLips

pokaż siebie!
ale ma niezaprzeczalnie piękna twarz!
a zresztą tu nie powinno sie oceniać urody,tylko gre aktorów.co to jakis casting?
a szczękę to ma pies!

Sol1987

Ajć, jak dla mnie szkoda sie kłócić o takie pierdoły, każdy ma swoje zdanie.

BlueLips

Nie masz racji ona jest Wręsz SSexowna , a mężczyźni tylko cycki i gołe dupy by chcieli oglądać!

BlueLips

Nie wiem kim ty jesteś czy zazdrosną nastolatką, czy facetem po przejściach vel nastolatkiem który lubi głaskać łysego ale przemawia przez ciebie zazdrość, zawiść, tępota i pustka.
I jeśli tylko te rzeczy u ciebie się liczą to jesteś kompletną padaką człowieku.
Po tym twoim wypocinowym poscie można się spodziewać że jesteś facetem który uznaje tylko i wyłącznie kobiety które mają duże cycki, wielkie poślady i okrągłą szczękę a resztę kobiet które takowych cech nie posiadają zapewne uważasz za pasztety.
Cóż żal mi ciebie człowieczku i chwała Bogu że takich ludzisków jest mało na świecie, a co najważniejsze że są na świecie mężczyźni którzy znają się na kobiecej urodzie a takową posiada Keira !!!.

tomucho77

Trudno się z Tobą nie zgodzić.. (: Jedyna, która mogła by rywalizować z Keirą to Portman :p