Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Nie jestem jakąś przeciwniczką Keiry, wręcz przeciwnie.Ale (nie chcę jej obrazić), moim zdaniem, nie umie się dziewczyna ubrać. Nie dotyczy to oczywiście wszystkich jej strojów, ale w tych, w których ją widziałam, w większości nie wygląda najlepiej. Na przykład, tutaj:
http://www.getlippy.com/starstyle/keiraknightley/herstyle/?galPg=1&galIx=3
obejrzyjcie wszystkie zdjęcia tam zamieszczone. Nie mam racji? Czekam na komentarze. Pzdr.

Izu17

na 1,4 i 10 zdjęciu ma prześliczne kreacje, wygląda świetnie.

na 6 zdjęciu wszystko ze sobą komponuje, kozaki ma dobrane odpowiednio przed kolano, co przy jej długich nogach, nie powoduje efektu 'żyrafy' a w połączeniu z długim sweterkiem, charmonizuje sylwetkę i pozwala skupić się na jej kształtach.

zdjęć takich jak 8 widziałam więcej, ma powalający makijaż, idealnie podkreślone oczy, które w zasadzie przyciągają najwięcej uwagi. czerwona suknia osłania ramiona, keira przy swojej wadze ma je dość 'kościste' więc umiejętnie okryła je czarnym bolerkiem, co dodatkowo wyrównało proporcjonalność od głowy-do pasa i od pasa- w dół. w zamian za to z pewnością poświęciła dodatek- torebkę, która przesyciłaby całą kompozycję.

na 2 zdjęciu brakuje mi tylko bardziej efektownej fryzury, proponowałabym mocniej skręcone włosy, lub styl 'mokrej włoszki'

do kreacji ze zdjęcia 6 dołożyłabym jednak drugie ramiączko i preferowałabym rozpuszczenie włosów z pozostawieniem naturalnych lekkich skrętów

na 7 zdjęciu wygląda zdecydowanie nieciekawie. zbyt poszerzone barki- zbyt uwypuklony obojczyk- figura typowo pływacka. pozatym- biały z pewnością nie jest jej kolorem

zdjęcie 9 pochodzi z galerii gali Oscarowej. wygląda świetnie i adekwatnie do całokształtu imprezy- po pierwsze oryginalność, po drugie- mocny akcent. drugim bezapelacyjnie mainuję naszyjnik.

na koniec zdjęcie 3. tylko jedno 'ale'- istnie prosty krój sukienki, bez szans dla bioder. skutek- efekt nieco balonowy.

ogólnie moim zdaniem: adekwatnie do swojego wieku, oryginalnie, ale nie tandetnie, zdecydowane NIE kompleksom i wadom figury, umiejętne połączenia, ciekawe dodatki.
to wszystko + uroda= efekt murowany.

a kilka niedociągnięć- jak to w showbiznesie.. muszą mieć o czym gadać.. ;)

pozdrawiam

a_woman_in_flash

w kazdym stroju wyglada slicznie...no moze oprocz zdjecia numer 3;P 10 za to jest fenomenalne..:) sliczna sukienka;P

Hermioneczka

Mi tam się podoba kreacja numer 10, 1 i 9:) W ogóle na każdym zdjęciu wyszła ładnie:) Tylko właśnie na zdjęciu numer 3 jakoś tak trochę dziwnie ale ogólnie to super:) Pozdrawiam.

Sylwka

Wcale nie uważam że jej stroje są nieładne czy w złym stylu. W moim odczuciu one po prostu źle leża na Keirze. Nie powinna nosić sukienek bez ramiączek, do tego trzeba jednak mieć biust. No i nie za dobrze wygląda w workowatych topach. Te stroje mogłyby fajnie wyglądać na kimś innym, ale niektóre z nich uwydatniają niedoskonałości figury Keiry podczas gdy Knightley powinna strojem podkreślać walory sylwetki nie jej wady.

Izu17

Czy ktoś się ze mną zgadza? Nie zostawiajcie mnie samej... Choć trochę troszeczkę obiektywizmu...
Oczywiście z całym szacunkiem dla Tych którzy się ze mną nie zgadzają.

Izu17

Ja się zgadzam, Keira nie wygląda za dobrze, jest za szczupła.

Izu17

Nie przesadzajcie, nie wygląda za szupło, ma idealną sylwetkę! :)
Nie za bardzo wiem, czego tu sie w niej czepiać...
Z kreacji jakie są na stronie nie podoba mi się tylko 3 i 7, 7 jest zbyt obcisła, a 3 jakaś taka babciowa :P
Poza tym wygląda genialnie! :)

Izu17

No cóź... Każda gwaizda może ubierać się tak jak lubi. Keira z pewnością ma swój całkiem oryginalny styl; ponadto dobrze prezentuje sie w swoich kreacjach. Wśród zdjęć, które zamieściłaś nieporozumieniem jest 7, gdzie wygląda po prostu fatalnie w tej białej sukience, no i 2, gdzie wcisnęła się w to czarne coś. Reszta jest do przyjęcia, a na zdjęciach 1,5 i 10 wygląda naprawdę rewelacyjnie.

Lady_C

eee tam kazdy ma swoj styl na paru fotkach wygląda tragicznie np 3 i 6 ale
na fotce nr 10 i 8 wyglada pieknie.

SLukasz

no właśnie, ona się dobrze ubiera i tyle, kropka, koniec pieśni, pozdrów krewnych

Freak_On_A_Leash

no cóż, jak tematy się kończą!! O czym tu gadac??

Izu17

Nie macie o czym gadac tylko jak kto sie ubiera?!

Izu17

O co chodzi przeciez nie jest tak źle! Moze Tobie sie te kreacje nie podobają ale jakos na niej ładnie lezą i do twarzy jej w nich. Nie mam nic do tych zdjęc.