Kevin Sorbo

Kevin David Sorbo

7,1
3 083 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kevin Sorbo

Serio, zauważcie, że dziś nawet jak aktor jest powiedzmy "ciachem", twardzielem itd. To
mimo wszystko nie są tacy jak on. Kurcze, chciałbym zobaczyć z nim coś co mogło by
wydobyć jego potencjał, a nie jakieś małe rólki jak w Poznaj moich spartan, czy tamtym
badziewiu z Dannym i kolesiu czyszczącym baseny... No i oczywiście po raz setny to nie jest
byle aktor, to Herkules jak byłem mały to nie oglądało się nic innego w porach nadawania...
w gruncie rzeczy to chyba skombinuje sobie go na nowo :D

użytkownik usunięty
DziaBaL

Ja właśnie oglądam po raz kolejny i muszę przyznać, że mimo pewnych dziwnych, niezamierzenie śmiesznych scen, serial bije na głowę wiele współczesnych. Przywróćmy Herkulesa na antenę!

Ja mam sentyment do tego serialu, w swoich czasach był naprawdę wciągający :)
Mimo wielu błędów itp. miał swój urok :)

attra

święta racja! To był serial mojego dzieciństwa. Z tatą razem zasiadaliśmy przed telewizorem i czekaliśmy na ,,Herkulesa". Piękne czasy :) Szkoda, że już nie wrócą.

kaja0082

I MacGyver był super! co do Sorbo to co to za film z nim jest tu fotka, co siedzi w łodzi z shotgunem?

2008einstein2009

To serial - Psych (Świry).

DziaBaL

Jezeli chodzi ci o to ze to nie tylko nastepny pieknis to absolutnie sie z toba zgadzam, ma ogromny potencjal i osobowosc do aktorstwa

DziaBaL

Facet jest zbieraniną sprzeczności wszelakich. Opalony mięśniak, blada szczapa, zdrowy jak koń, chory na serce, wyszczekany showman i porządny chrześcijanin, świetny aktor dramatyczny z dobrym głosem i tandeciarz do bólu. Potrafił zagrać sceny rodzinne w 'Herkulesie' tak, że ciary chodziły, i ten maksymalnie komercyjny klip reklamujący whiskey. Jedno, co wiem, to to, że jeszcze długo nie będę wiedzieć, co do ### siedzi w tym gościu. Kameleon.