Serio, zauważcie, że dziś nawet jak aktor jest powiedzmy "ciachem", twardzielem itd. To
mimo wszystko nie są tacy jak on. Kurcze, chciałbym zobaczyć z nim coś co mogło by
wydobyć jego potencjał, a nie jakieś małe rólki jak w Poznaj moich spartan, czy tamtym
badziewiu z Dannym i kolesiu czyszczącym baseny... No i oczywiście po raz setny to nie jest
byle aktor, to Herkules jak byłem mały to nie oglądało się nic innego w porach nadawania...
w gruncie rzeczy to chyba skombinuje sobie go na nowo :D
Ja właśnie oglądam po raz kolejny i muszę przyznać, że mimo pewnych dziwnych, niezamierzenie śmiesznych scen, serial bije na głowę wiele współczesnych. Przywróćmy Herkulesa na antenę!
Ja mam sentyment do tego serialu, w swoich czasach był naprawdę wciągający :)
Mimo wielu błędów itp. miał swój urok :)
święta racja! To był serial mojego dzieciństwa. Z tatą razem zasiadaliśmy przed telewizorem i czekaliśmy na ,,Herkulesa". Piękne czasy :) Szkoda, że już nie wrócą.
I MacGyver był super! co do Sorbo to co to za film z nim jest tu fotka, co siedzi w łodzi z shotgunem?
Jezeli chodzi ci o to ze to nie tylko nastepny pieknis to absolutnie sie z toba zgadzam, ma ogromny potencjal i osobowosc do aktorstwa
Facet jest zbieraniną sprzeczności wszelakich. Opalony mięśniak, blada szczapa, zdrowy jak koń, chory na serce, wyszczekany showman i porządny chrześcijanin, świetny aktor dramatyczny z dobrym głosem i tandeciarz do bólu. Potrafił zagrać sceny rodzinne w 'Herkulesie' tak, że ciary chodziły, i ten maksymalnie komercyjny klip reklamujący whiskey. Jedno, co wiem, to to, że jeszcze długo nie będę wiedzieć, co do ### siedzi w tym gościu. Kameleon.