No błagam... To dziecko jest rozwydrzone, żałosne i brzydkie. Po za tym co mnie obchodzi jakaś tam filmografia, skoro ona grać nie umie! LUDZIE! ona nie umie ruszać twarzą(podejrzewam wstrzyknęty detoks), wogule nie robi min, zero radości z gry. wygląda jakby ktoś ją do tego zmuszal. a po za tym słaba aktoreczka. 1/10. beztalencie i do tego brzydka .......
Uh,..........
Niech ona już nigdy nie będzie na pierwszych stronach moich ulubionych gazet(Bravo, popcorn, funclub) BŁAGAM!!!!!!!!!
POZDRAWIAM KLAUDIA
wiesz co twoja glupota doszla do tekigo stopnia ze zal mi ciebie i wlasnie koncze z taba dyskutowac.
po pierwsze żałosna jesteś ty autorko postu.twoja wypowiedź sięga dna.jak nie lubisz tej aktorki i uważasz że jest brzydka itp. to po co wypisujesz takie bzdety? widziałam Kristen Stewart już w wielu filmach i uważam że świetnie gra. co do urody to wcale ona nie jest jakaś koszmarna, naprawdę widziałam wstrętniejsze osoby(chodzi o wygląd).przynajmniej Kristen nie wygląda jak plastikowa lala z silikonowyjm biustem i nie wywołuje skandali na każdym kroku.takie jest moje zdanie, jak ktoś sie nie zgadza to trudno.
szanowna założycielko tego tematu...
albo jesteś osobą, która chorobliwie potrzebuje by w centrum uwagi i założyłaś temat aby ją na sobie skupić, albo po prostu jesteś złośliwa i jak ci ktoś nie przypadnie do gustu z powodu niejasnych pobudek to musisz to od razu wykrzykiwać na cały świat.
otóż, piszesz że jest brzydka. To pojęcie w 100% względne. Gusta są różne i i jednym mogą się podobać plastikowe alki z silikonami w całym ciele i toną tapety na twarzy, a innym osoby, które mają naturalną, delikatną urodę i to jest zupełnie bez sensu żeby decydować czy ktoś jest dobrym aktorem czy nie biorąc pod uwagę jego wygląd.
po drugie- rozwydrzona. A niby skąd to wiesz? spotkałaś ją w szkole? a może to twoja sąsiadka? Raczej nie. Więc...
po trzecie: skoro piszesz,że nie umie grać, to może łaskawie powiesz na jakiej podstawie to stwierdzasz? Bo napisać można wszystko, a podać argumenty na swoje zdanie jest już nie łaska?
i ostatnie: skoro już zaspokoiłaś swoje pragnienie zdobycia uwagi leć szybko do sklepu po nowe numery swoich ukochanych gazetek, a nie krytykujesz Bogu Ducha winną dziewczynę.
POZDRAWIAM SERDECZNIE!
wasze komentarze już mi się tak znudziły, że jak tylko zaczynam czytać to nie kończe. Dla mnie ona jest żalosna, bo oglądając wywiady z nią po prostu żal mi dziecka, które co chwile zerka na scenariusz, a wyraz jej twarzy przypomina "CHolera, co miałam teraz powiedzieć", ona nie jest słodka, biedna i przestraszona jak to ktoś napisał, tylko po prostu wjednym słowie ŻAŁOSNA!!!
POZDRAWIAM SERDECZNIE JEJ FANÓW BO MYŚLĘ< ŻE JUŻ MI SIĘ Z NUDZIŁO TO KŁÓCENIE>
WY JĄ LUBICIE_JA NIE!
WIĘCEJ NIE BĘDĘ PISAĆ< BO NIE CHCE MI SIĘ KŁÓCIĆ Z SETKĄ OSÓB PISZAcYCH JEDNO I TO SAMO:)
POZDRO WAM!
DUSIA
ej no sorry ale zakładając ten temat powinnaś być przygotowana na tekiego typu dyskusje :/
Głupota - niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.
Termin używany jest w stosunku do osób o niższym, bądź niewystarczającym ilorazie inteligencji.
Rodzaje głupoty [edytuj]
Głupota teoretyczna to przekonanie o posiadaniu wiedzy, której w rzeczywistości się nie posiada.
Głupota praktyczna to nieumiejętność odpowiedniego postępowania i zachowania.
Głupota społeczna to brak samodzielnego myślenia i działania grup społecznych mogąca być przyczyną powstawania fanatyzmu i łatwości ulegania manipulacji.
Głupota kojarzona jest często z brakiem inteligencji kognitywnej.
Głupota salonowa – termin zaproponowany przez Hochego wobec osób określanych debilami, którzy na tyle opanowali trudną terminologię, że niektórzy mogliby ich uważać za osoby inteligentne. Określenie tego typu głupoty jako salonowej oznacza, że mogli oni "przebywać na salonach".
Nietolerancja i zabobon zawsze były własnością głupich między pospólstwem i nigdy jak mniemam, z gruntu wykorzenione nie będą, bo równie wieczne są, jak sama głupota. Tam gdzie dziś piętrzą się góry, będą kiedyś morza, tam gdzie dziś pełnią się morza, będą kiedyś pustynie. A głupota pozostanie głupotą.
Dziewczyny, jesteście genialne!!! W pozytywnym tego słowa znaczeniu, naprawdę. W życiu się tak nie śmiałam! Dziękuję wam za to;)
Może moja wypowiedź nic nie wnosi do tematu ale powiem tylko tyle, że Kristen jest sexowna ładna i wogóle zajebistta... chciałbym mieć taką dziewczyne :P :)
<hmm... zastanawiam sie ile osób teraz na mnie naskoczy> he he
Przeczytałam wszystkie Twoje komentarze i doszłam do wniosku, że jesteś po prostu pustą dziewczyną, która interesuje się wyłącznie plotami o gwiazdach- o czym śwadczą czasopisma czytane przez Ciebie (Bravo. Popcorn- najgorzsze magazyny młodzieżowe, w których są zamieszczane durne artykuły pozbawione jakiegokolwiek sensu). Przez Ciebie przemawia tylko zazdrość. Mówisz, że Kristen jest brzydka? Nie lubię takich dziewczyn, które same są przeciętne a komentują urodę innych.
Ale muszę się z Tobą zgodzić, że Kristen nie pokazała swojego talentu aktorskiego w "Zmierzchu". W ogóle, ten film był drętwy i pozbawiony akcji (bo niby jak na podstawie słabej książki można zrobić dobry film?).
Naprawdę jeszcze nikt tego nie dojrzał? Wstrzyknięty detoks? O kurczę! Nieźle! Gdyby detoks można byłoby
wstrzykiwać byłoby to zbawieniem dla licznych nieprzynoszących skutków terapii. Właśnie tego typu
spustoszenie w mózgu powoduje czytanie ww. "literatury". Jednym słowem beka! Abstrahując już od poziomu
wypowiedzi...Dla mnie nie ma dyskusji bez podania argumentacji! Gusta są różne, ale nawiązywanie dialogu
polega na umiejętnym przedstawieniu argumentów z jednej strony, z drugiej zaś na trzymaniu poziomu, byciu
zdystansowanym wobec siebie, na odejściu od napastliwości i kulturze osobistej! W przeciwnym razie nie ma
sensu w ogóle się wysilać. Moim zdaiem Stewart nie jest dobrą aktorką, ale ma już całkiem duży dorobek
filmowy, jest młodziutka i ma jeszcze czas, żeby się rozwinąć. Mimo zastrzeżeń do jej gry aktorskiej mam do
niej jakiś sentyment i liczę na to, że za parę/parenaście lat pozytywnie nas zaskoczy!Reszta mnie nie
interesuje, ani jej życie osobiste, ani jej wykreowany przez media wizerunek, ani jej wypowiedzi w prasie,
także przecież zredagowane!
ale w czym KOCHANIE???
BO nie bardzo kapuje - w tej głupocie?
A tak ja również się z tobą zgadzam NIUNUSIA OPISAŁA PERFEKCYJNIE SWOJĄ GŁUPOTĘ:)
POZDRO CI
A ja się zgadzam z Dusia15 tylko nie obchodzą mnie te pisemka
Według mnie ona jest taka bezosobowa i niezbyt dobrze gra..
No ale cóż nikt nie jest doskonały... Mimo to jej nie lubię
kaoin
czy jakoś tak
Słonko drogie!
Ja nieznoszę PATTINSONA, więc mi tu o psycho fankach nie gadaj, jasne?
On jeszcze gorszy niż STEWART!!!
I nie rzucaj się tak kotku, bo naprawdę nie trzeba i jak to napisałaś "OPANUJ SIĘ"
POZDRAWIAM
Dusia15... jesteś chora. xd ( wiem, że napiszesz to samo do mnie, ale co mnie to ) <lol>
a więc
Ludzie, że Dusia15 nie lubi Kristen i Pattinsona, to jej sprawa.
Zakładając nowe posty na tym forum które ona założyła tylko się kompromitujecie. Chce być w centrum uwagi, ponieważ wie, że jest mnóstwo fanek Zmierzchu i każda będzie chciałą coś napisać na ten temat i tyle. ;p
No to jest moje zdanie, ale jak chcecie. ;] xd
kami mia,
SŁONKO KOCHANE!!!
dziekuje jestem, jestem, przeźiębiłam się niestety niedawno;)
A kochanie ty moje skoro twierdzisz że zakładając nowe posty ludzie się kompromitują to po co go założyłaś???
Bo twoja jakże "filozoficzna" wypowiedź mam nadzieje załagodzi to, bo ja już przeprosiłam w innym komentarzu za ten komento na temat KRISTEN STEWART!!!
I kwiatuszku mój drogi jeszcze jedno ja wcale nie chce być w centrum uwagii mi zwisają wasze "mądre" wypowiedzi. Chce wam się pisać to piszcie te bzdety. Tam mnie to wzrusza kotku drogi, że naprawde aż mi się śmiać chce, że muszę takimi śmiesznymi postami was przymykać;)
POZDRAWIAM CIĘ ZŁOTKO!!!xd
Właśnie widzę, że jesteś chora... tylko wiesz co, nie jestem pewna czy da się to wyleczyć, na świńską grypę chyba jeszcze nie wymyślili lekarstwa.
Pytasz się mnie po co założyłam ten post? -- > Ano dlatego, aby dać znać innym, że marnują tu swój czas... jak inaczej mogłabym dać im o tym znać? Zastanów się zanim coś napiszesz...
A tak wogóle to nie nazywaj mnie złotko, kotku, kochanie, ponieważ nie jestem lesbą... odwrotnie niż ty.
Jeszcze jedno. Przeprosiny przyjęte. ;p
W takim razie SORRY- Nie chce mi się już jakoś kłócić;)
Cieszę się, bo z mojej strony też przyjętę!!!
A jeśli chodzi o HOMOSEKSUALIZM to owszem normalna to ja nie jestem, ale nie aż lezba! xd
WYLUZJ_ bo ty mi się nie podobasz!!!!!
LOL ALE TY MNIE ROZBAWIASZ NAPRAWDĘ!
A i słońce ty moje jeszcze jedno: Świńska grypa a przeźiębienie to co innego, ale jak się gnije w podstawówce od 10 lat to pewnie jeszcze te info do CB nie dotarło;)
POZDRAWIAM
to ty wyluzuj... wiesz chociaż co to jest sarkazm???
chyba nie. to że jesteś lesbą itp, to były zdania typowo sarkastyczne, ale widzę, że tego nie wiesz. ;p
może i masz rację, że świńska grypa to nie jest przeziębienie... lecz pisząc to kierowałam się tym iż świńska grypa ma objawy takie jak przeziębienie. Aczkolwiek wiele osób uważa tą chorobę za przeziębienie.
Z mojej strony to tyle i radzę wykorzystać resztę wakacji na poczytaniu ciekawych lektur... to powinno dobrze wpłynąć na twoją średnią w nadchodzącym nowym roku... xd
3 maj się... ;p
ależ o moją średnią się nie martw zawsze mam pasek!!!(NA DUPIE:))
i wiem, że te pyt. były, żeby mnie rozdrażnić, wkurzyć, ale wiesz czasami to się miga z prawdą, więc po kiego ściemniać;)>?????????????
A i ciekawych lektur to ja w wakacje nie będę czytac, bo to typowe dla kujonów(CIEBIE NP>).
POZDRAWIAM CIĘ PO RAZ OSTATNI;)
Ależ wcale nie musisz mnie pozdrawiać, nie wiem czemu to robisz.
Może z grzeczności? ( lecz to tylko takie domysły )
NIE chcesz czytać lektur to nie. Tylko zaproponowałam.
Jeśli myślisz, że jestem kujonem, to też się mylisz.
Przykro mi z tego powodu, że rodzice cię biją, jeśli masz te paski na d***e. xd
Pozatym aforyzm ( czy coś innego ) " migać się z prawdą nie istnieje " , istnieje natomiast " mijać się z prawdą " ;p
dobrze. możemy już skończyć?;)
PRZYJMIJ PRZEPROSINY I ROZEJM i będzie dobrze;-).
TERAZ szczerze:
POZDRAWIAM;)
po pierwsze to gratuluję gazet, jakie czytasz ;]] wybitnie inteligentne. Radzę Ci, jeśli nie chcesz już oglądać jej japy, to zmień gazety, bo w NORMALNYCH nie piszą o niej ;)
a po drugie, to też jej nie lubię :D
może nie jest brzydka i ogólnie pasuje do roli, którą grała w Zmierzchu. Ale po prostu mnie denerwuje, tak jak i piękny, cudowny i przystojny Robercik Pattison, pfff ;////
Sczczerze to też czytam takie gazety typu " Fun Club ", " Popcorn ", " Bravo ", bo co innego nam zostaje? Victor Gimnazjalista? ;p
wiem, ale wiesz tutaj ludzie piszą jacy oni to są dorośli, bo nie czytają BRAVO;)
A ty nawet ok jesteś:-)
po za tym widzę, że lubisz child wild i miley cyrus;)))
ja też lubie emme roberts i child wild też było odjazd:-)
A miley cyrus lubię tak se, bo głownie to cenię ją za muzykę i tyle cuudnych płyt jakie nagrała!!!:)
W filmach których zagrała Kristen wymagały być poważna, rozważną itp.
Zagrała w kilku naprawdę dobrych filmach które skłaniają do refleksji ..
Pewnie gdyby została taka HM ko byś ją lubiła a tak że nie pokazują ją na Disney Chanel jest beznadziejne ..
`Sczczerze to też czytam takie gazety typu " Fun Club ", " Popcorn ", " Bravo ", bo co innego nam zostaje? Victor Gimnazjalista? ;p`
co znam zostaje? o.O
a zostają nam przede wszystkim książki, ew. Focus, Newsweek czy chociażby National Geographic.
ale skoro wolicie być tumanieni przez popkorny, fan kluby i inne brawa, no to nic nie zostaje jak bić brawo.
Sama jesteś brzydka. Ja ją widziałem w Twilight i w Adventureland i obie role mi się podobały. Nie zgodzę się, że nie potrafi grać. Jest na swój sposób wyjątkowa i to mnie w niej urzekło. Czytaj sobie gazetki, wyrywaj z nich plakaty i wieszaj na ścianie wzdychając do nich. Pewnie wciąż na plakatach króluje The Kelly Family. Pamiętam że to była ulubiona grupa umieszczana na rozkładówce ;P
te gazety i to, że twoim ulubionym serialem jest RBD mówi samo za siebie :) czytając to nieźle się uśmiałam ..
ale szczerze mówiąc szkoda mi nieraz takich ludzi którzy nigdy nie przejrzą na oczy co naprawdę jest dobre :)
misery!
Serial to REBELDE a zespół to RBD a tak w ogóle REBELDE o telenowela;)
JAk mam być dokładna;)
A i Kristen już mi pasi więc nie prowokuj;-)
STEWART jest OK!!!
PZDRO<<>>
aha(będę pamiętać)... ok a te plakaty to wiesz... zaczęłam wyrywać plakaty z KRISTEN więc już zjeć i odpuść sobie- tak jak ja;)
Ta dzieczyna mi spasiła jest całkiem WPORZĄDKu;)))
Jesteś denna jak okładka Bravo bez Kristen. Detoksu do twarzy się nie "wstrzyka" (cokolwiek to słowo znaczy).
ok, dzięki;): KRISTEN nie ma detoksu i jest utalentowana. Czyli po prostu zmieniłam zdanie o niej( z pewnego powodu)
Po prostu się do niej przekonałam, i jeszcze chwila, a normalnie... stanę się jej fanką;)
Nie no może przesadzam, ale polubiłam tę KRISTEN;_)
ja tylko chciałam powiedzieć, że każdy ma prawo do swojego zdania, a jak je przedstawia to juz jego problem. nie warto kłócić się z kimś z powodu odmienności nawet nie zdania a charakteru.
co do aktorki uwazam jedynie, że wcieliła się jak umiała w niezdarną Belle opisaną w książce. i nie oceniam jej tylko po 'pracy', ale również po szczątkach normalności np. pomoc ofiarom przemocy itp.
(przepraszam jesli wystapiły jakies błędy ort. bądz inter. to z pośpiechu)
pozdrawiam serdecznie
i mam nadzieje że nie stanę sie kolejna ofiarą linczu (joke xD)
nie nie staniesz się "kolejną ofiarą linczu", bo... polubiłam KRISTEN, a o mnie za mnie... Wtedy po prostu miałam "trudny okres" i jechałam po wszystkich jak leci;)
Juz mi przeszło..
A co tam ROBERT mi spasił, to czemu KRISTEN nie?;-)
Pozdrawiam
"rozwydrzone, żałosne i brzydkie."
Nie wiem na jakiej podstawie sądzisz, że jest rozwydrzona i żałosna. Chyba nie po obejrzeniu filmów z nią gdzie musiała daną postać zagrać. W życiu bym nie oceniał osoby z którą nigdy nie zamieniłem choćby 3 zdań... Ciebie też nie oceniam jak ludzie powyżej, masz prawo wyrażać opinię, ale myślę, że bezpodstawne ocenianie kogoś jest trochę niedojrzałe.
ps. co do tego, że jest brzydka... tutaj to chyba złośliwość się wkradła, bo nie jest brzydka. Może i nie jest jakąś super pięknością, ale jest ładna i naturalna, a nie jak te panienki z niektórych kolorowych czasopism, mające tapetę na twarzy i sto zabiegów chirurgicznych.
Pozdrawiam.
więc misery!
Nie mam nic już do KRSITEN i nawet ją lubię, a nawet BARDZO;)
A co mi się tak odmieniło?
Hmm... Pomyślmy...
To było tak...
POstanowiłam, że oglądne pare wywiadu z PAtinsonem(bo on mi wcześniej spasił- niedawno też) no i któregoś dnia trafiłam na wywiad z KRSIETN(na youtube) chciałam przełączyć, ale coś mnie zatrzymało no i zastanowiłam się... "Fajna laska, mądrze mówi, ciekawie opowiada..." i wtedy oglądnełam inne wywiady, fotki, filmiki, blogi i w końcu po raz 2 oglądnełam ZMIERZCH i wtedy stwierdziłam "Że ona ma talent jak mało kto!" no i dotarło do mnie, że polubiłam to "Żałosne dziecko" i że ona jest taka fajna, ładna utalentowana i prawdopodobnie byłam STRASZNIE o to wszystko zazdrosna. Teraz już nie, bo ją strasznie polubiłam. No jest OK;)
No to tak wyglądała moja historia polubienia kristen stewart.
A i dzięki temu co tam napisał/ła żeby się odczepili ode mnie;)
Pzdr.
ps. co do tego, że jest brzydka... tutaj to chyba złośliwość się wkradła, bo nie jest brzydka
Owszem jest, ale to już od gustu zależy. Więc nie narzucaj opinii swojej bo ja na przykład zdania nie zmienię, dla mnie jest brzydka i bezpłciowa, po prostu mi się nie podoba. Pozdrawiam:)
Dajcie już spokuj Dusi15... chyba napisała, że nie ma nic do Kristen, więc po co jeszcze ta cała dyskusja...?