Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 248 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

No błagam... To dziecko jest rozwydrzone, żałosne i brzydkie. Po za tym co mnie obchodzi jakaś tam filmografia, skoro ona grać nie umie! LUDZIE! ona nie umie ruszać twarzą(podejrzewam wstrzyknęty detoks), wogule nie robi min, zero radości z gry. wygląda jakby ktoś ją do tego zmuszal. a po za tym słaba aktoreczka. 1/10. beztalencie i do tego brzydka .......
Uh,..........
Niech ona już nigdy nie będzie na pierwszych stronach moich ulubionych gazet(Bravo, popcorn, funclub) BŁAGAM!!!!!!!!!
POZDRAWIAM KLAUDIA

Dusia15

Taak - decydowanie pasujesz poziomem do tych swoich ulubionych gazet.

lilianna009

Dzięki;) Idź się lecz i odwal się ode mnie

Dusia15

Wybacz ale w filmach, w których grała nie wymagały od niej bycia radosną......od kiedy aktor ma sie wyglądac
tak zeby było widać ze sie cieszy???...yyyy... głupota ;/;/
Onbejrzyj Cake Esters to zobaczysz ze jest świetna aktorką i śliczną :)
PS I tak nie bedziesz z Pattisonem wiec nie bądz wredną zazdrosną laską czytającą gówniane gazetki

użytkownik usunięty
Mary_19

twoja wypowiedź jest taka pusta. Rozumiem, że możesz jej nie lubić. Z pewnością nie możesz mieć więej niż 16 lat. Jeżeli czytasz gazety tego pokroju. Co się dzieje z tymi dzieciakami w dzisiejszych czasach. Rośnie w nich jedynie złość do świata, nic więcej. Dziecko zanim zaczniesz taki temat zasanów się, co o niej wiesz. Kierujesz się jedynie jak podejrzewam filmem pt ZMIERZCH, wyjdź z szablonu bo laski które oglądają zmiezch i się udzielają jak ty publicznie to wogóle nie powinny mieć dostępu do internetu. Mózg się lasuje. Ja nie wiem powiedz ile z nią obejżałaś filmów ? jeden ? bo z tej twojej marniutkiej wypowiedzi mogę wnioskować że tylko jeden? !!! nic świerzości w twojej wypowiedzi nie ma. Twój ŻAŁOSNY temat ma jedynie zwrócić na twoją osobęNASZĄ UWAGĘ. WSZYSCY KTÓRZY SIĘ ZE MNĄ ZGADZAJĄ NIECH POPROSTU IGNORUJĄ TAKIE OSOBY NA TYM FORUM. Zabierasz ludzią jedynie czas złociutka. I swój też marnujesz.

PS na następny raz to opisz konkrety to może cię zrozumiem bo to co piszesz to bełkot bełkot bełkot .... najgorszy jaki można było napisać

Mary_19

Wiecie Sorry, ale Pattinson to jeszcze większa porażka, to wy z nim chcecie być rozwydrzone małolaty, a na temat tej Żałosnej "dziewczyny wampira" już nie będę się wypowiadać, po prostu szkoda mojego cennego czasu, by oglądać takie puste gwiazdki pokoroju pattinsona, stewart, reed, i tych tam z tego obrzydliwego zmierzchu.!!!!!!!
POZDRO

użytkownik usunięty
Dusia15

cenny czas.... ha ha ha ja dodam jeszcze fakt, że sama napędzasz tą machinę kupując takie gazetki. Porażka jak ty to nazywasz jest to,że opierasz się jedynie na jednym filmie.... Zdejmij wreszcie te klapki z oczu dziewczyno głupia. Nie wiem czy wiesz ale na tym polega showbisnes.
I zawód aktora. NA SPRZEDANIU SIEBIE. Ty to kupujesz więc nie mów, że ktoś jest żałosny. Powiedz mi kto się nie sprzedaje ? ?

Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia.
— Jean Cocteau

człowikeu! To właśnie ja próbuje wam uświadomić , że ten cały robert odkrywa tą skromność na pokaz i zyskuje takie fanki jak wy. Nie wiem ile masz lat podejrzewam że z 12-13 i może dlatego tu piszesz takie rzeczy. Powiedz rodzicom może oni coś z tobą zrobią. Zjeżdżaj ze mnie i idź wypłakiwać się w poduszkę przemądrzała małolato, a później zacznij pisać coś sensownego np. na blogach dla satanistów.
POZDRAWIAM SERDECZNIE

użytkownik usunięty
Dusia15

Z pewnością napiszę coś na twój temat złotko, rozmawiasz z rodzicem dwójki dzieci i z zawodowym krytykiem sztuki współczesnej i filmu. Sądzę, że jesteś naiwna bo myślisz, że towoje poruszające wypowiedzi mają jakiś przekaz. Nie ma nic gorszego niż aktywna głupota. To ona dziś ksztaltuje ludzi. Jesteś jej ofiarą. Wiesz co mnie boli? takie osoby jak ty. żyją w przekonaniu,że wiedzą i widzą więcej, ale w swych komentarzach zawierają tylko ogólniki . Jedyne co wnosisz w swych wypowiedziach to kupa żałosnego chaosu, proszącego o zauważenie. tak bardzo chcesz zaistnieć, zakładając ten temat a jak podejzewam nie masz w nim nic do powiedzenia poza tym, że czegoś nienawidzisz. Nie wiem czy wiesz, ale aktor jest po to by gwiazdożyć, bez publiczności nie istnieje. Ty to kupujesz i czytasz w tych swoich pisemkach. To oznacza, że godzisz się z tym faktem i sama podsycasz ogień. Powielanie tematów nic więcej, nic więcej. Wytłumacz mi proszę jeszcze jedno... Co wspólnego mają sataniści... Dziewczyno gubisz się, uważasz mnie za wariatkę i psychofankę ? Ha HA HA To ty patrzysz przez różowe okolary. Szkoda,że nie widzisz nic przez nie. Co wspólnego z tym co teraz piszę mam moja wiara ? Pijesz do czegoś ? Ah no tak zapomniałam, że lepiej po prostu zmienić temat niż się rzetelnie wypowiedzieć.

jakoś nie chce mi się wierzyć, że "rozmawiam" z krytykiem sztuki, no błagam...
Zresztą to była moja opinia i tyle.
Sądzę to co sądzę o tym całym zmierzchu i nie jestem jedyna na tej stronie, która uważa, że Kristen Stewart i Robert Pattinson nie są jakimiś specjalnymi aktorami...
No sorry, ale nie będę się już wypowiadać, bo przecież jest tyle mądrzejszych ludzi ode mnie (LOL) ;)
POZDRAWIAM SERDECZNIE

Dusia15

i ona ma średnią powyżej 7 ??
ludzie, dokąd zmierzamy??
ode mnie pofruneła do Stewart 1.

mam już dość jej i jej jakkże 'zacnej' mordy.
do tego gniotu co zwie sie Zmierzch wzieli ja tylko dlatego, że jest do bólu przeciętna, zwykła szara dlatego wszystkie podniecone nastolatki z ogromna radoscia sie z nia identyfikują.

ot cała historia.

Patta

w końcu ktoś normalny się na tej stronie pojawił dzieki;)

Dusia15

AHA I JESZCZE JEDNO, NIE OGLĄDAŁAM Z NIĄ 6 FILMÓW A NIE JEDEN, A LAT MAM 15 A JAK SIĘ "NIUNUSI" CZY JAKOŚ TAK NIE POOBA ŻE LUBIE BRAVO, TO JEJ SPRAWA I NIE MUSI MNIE POUCZAĆ.
pOzdrawiAM JESZCZE RAZ

Dusia15 pewnie po prostu jest fanka high school musical;D;/

Dusia15

o jaka agresywna

lilianna009

hahahahaha, BRAWO za komentarz!:D zgadzam się w 100%:D

Dusia15

wypowiedz godna typowej 13-nastki.gratuluje intelektu...

Dusia15

Ty sie lepiej patrz na swój wyglad a nie na jej.Co tak jej nie lubisz!!!!Aha pewnie jej zazdroscisz ze jest slawna i bogata.
Sama chyba jestes beztaleńcie, ja przeczytalam ksiązke i uwazam ze bardzo dobrze odgrywa role jaka ma zagrac

xxmadzia15xx1

do ' madzia15 ' czy jak ci tam:

a co powiesz jak 'Dusia' jest jakas pierdolona miss polonia?
pewnosci nigdy nie masz. wiec nie wal wiecej takich 'mądrych' i przereklamowanych do bólu tekstow .

Tak, masz racje pewnie zazdrosci jej jak cholera. Tej sztucznej sławy wykreowanej dzięki naiwności takich 'dojrzałych' 'młodych kobiet' jak ty spragnionych romansów i życia w obłudnej bajce.
Bogata? no kur/wa oczywiście ze tak.
pomnóż sobie okolo 20 milionów piszczących z podniecenia fanek, które w dniu premiery filmu koczowały pod kinami spocone ze stresu i wygłodzone 'seksownej bladości' Pattisona przez cene biletu.
I co kochanie?

zera nie zmieściły ci sie na kalkulatorze ?
mnie to nie dziwi.

chyba że liczyłas na palcach.

Patta

ożesz ku***wa. co to ma być. wiecie co jest najbardziej niedojrzałe? kłótni o wiek tej czy tamtej. to jest najgłupsze. Dusia, to wolisz by te twoje "ulubione gazetki" okupował HSM i Hannah Montana? jeszcze raz do niektórych: przeczytajcie co piszecie, bo to jest głupie.

użytkownik usunięty
LeaMao

Moim zdaniem gdyby ona była jakimś beztalenciek aktorskim to by jej nie angażowano do tylu filmów! I wcale nie jest brzydka! No i zresztą skad wiesz, że jest jakimś rozwydrzonym dzieckiem... znasz ją? Raczej nie... :/

Patta

Po pierwsze to ty piszesz chyba jakies przereklamowane teksty.A po drugie nie jestem spragnona zadnych romansow bo ogladam rozne filmy od komedi do horrorow wiec sie mylisz.A po trzecie nie jestes smieszna zapamietaj to sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xxmadzia15xx1

'nie jestem spragnona zadnych romansow bo ogladam rozne filmy od komedi do horrorow '

o kurwa.
możesz mi wyjaśnić co ma jedno do drugiego?
weż przeczytaj to co napisałas jeszcze raz i pomyśl. wiem że to dla cb trudne ale spróbój.

ja nie próbóje być śmieszna. to sie nazywa SARKAZM kotku.

ZAPAMIĘTAJ TO SOBIE.

Patta

wlasnie przeczytalam i pomyslalam w odroznieniu od ciebie ze jestes zwykla idiotką.a jesli nie zrozymialas tego co napisalam to znaczy ze albo nie umiesz czytac albo jestes niedorozwinieta umyslowo.Tez to sobie zapamietaj!!!!!!!!!!

xxmadzia15xx1

''i pomyslalam w odroznieniu od ciebie''
no to mi pojechałaś. Wiesz... nie wiem co powiedzieć. tak mnie przytkało.

''ze jestes zwykla idiotką''
a mamusia nie nauczyła, ze bardzo brzydko jest przezywać ludzi?

chyba masz racje, nie zrozumiałam. bo tu kurwa nie ma czego rozumieć.
niedorozwinięta umysłowo?
możliwe... ale nie bardziej niż ty su*ko.

Patta

Cie chyba tez matka nie nauczyla ze nie wolna przezywac ludzi "su*ko" naprawde tez mi dowaliłas,strasznie.I dzieki ze sie przyznalas ze jestes idiotką.

xxmadzia15xx1

1. Potrafisz juz układać samodzielnie układać zdania? (zdanie to taki szyk słów układający sie w logiczną całość pyszczku)
Bo jak narazie zmieniasz tylko nieznacznie moje wypowiedzi na swoj użytek.

2. Pokaż mi kurwa fragment w którym stwierdzam że jestem idiotką.

Patta

No wiesz powiedzialas ze jestes niedorozwinieta umyslowo to tak samo jak bys byla idiotka.A wogule co juz ci slow w polskim zabroklo i laciny urzywaz.Załosne!!!!!

xxmadzia15xx1

1.''powiedzialas ze jestes niedorozwinieta umyslowo to tak samo jak bys byla idiotka''

i tu sie kurwa mylisz.
upośledzenie to choroba a na miano idiotki trzeba sobie samemu zasłużyć.
a ty właśnie doskonale pokazujesz jak to zrobić.

2.słowo 'kurwa' albo 'pyszczek' to dla ciebie łacina?
aż sie boje jak według ciebie wygląda język angielski.

Patta

I ty wlasnie jestes idiotka bo narmalny i madry czlowiek nie uzywa slow "kurwa" itp.I kazdy wie ze jak ktos przeklina to mowi sie ze mowi po łacinie.No ale widac ze ty jestes za tepa zeby to rozumiec.NO napewno dla mnie lepiej wyglada jezyk angilski niz dla ciebie!

xxmadzia15xx1

nawet 'normalny i mądry człowiek' jak go coś zdenerwuje używa ostrych słów. Więc nie dziw sie ze kieruje je akurat do cb ciołku.

'jezyka angilskiego' to ja nawet nie znam kotku.
ja posługuje sie ANGIELSKIM.

Patta

To sie strasznie szybko denerwujesz jeseli juz takich "ostrych" slow uzywasz.Idz lepiej do lekarza niech ci przepisze cos na uspokojenie bo jeszcze nerwicy dostaniesz.

xxmadzia15xx1

powiem krótko:
sram na twoje 'dobre rady' słońce.
idź lepiej ogarnij tą swoją 15-letnią dupe i nie wracaj.

Patta

widzisz i znowu sie denerwujesz.lepiej posluchaj moich dobrych rad "slonce"

xxmadzia15xx1

a ty cały czas to samo.
no kurwa ręce opadają.

Patta

tak samo ty sie ciagle powtarzasz.Ciagle "kur..."Jakbys nie miala juz co innego pisac!!!To chyba jest twoje ulubione slowo.

xxmadzia15xx1

kurwa kurwa kurwa.

''Idz lepiej do lekarza niech ci przepisze cos na uspokojenie bo jeszcze nerwicy dostaniesz''
prosze jak twoje zdanie tu idealnie pasuje.

Patta

Sory ale ja nie jestem zdenerwowana.Zastanow sie co ty piszesz.Niewiem dlaczego moje zdanie tu pasuje ale pewnie na tym forum i na innych tez duzo osob cie nie kuma.

xxmadzia15xx1

skoro ne jestes zdenerwowana to domyślam sie ze ci sie klawiatura zacieła albo mózg zawiesił- stąd tyle wykrzykników.

''Niewiem dlaczego moje zdanie tu pasuje''
?
to chyba ty nie wiesz co wypisujesz. ja sobie z tego doskonale zdaje sprawe. z innymi jakoś potrafie sie dogadać tylko ty jestes jednym małym brzydkim wyjątkiem matołku.

Patta

Ale wykrzykini służą do tega aby coś podkreslic a nie zeby pokazac ze ktos jest zdenerwowany ale ty jak zwykle tego nie rozumiesz.I akurat ty jestes wyjatkiem na tym formum bo wszyscy pisza tu na poziomie a ty tylko wkólko przeklinasz. "jestes jedynym malym brzydkim wyjątkiem matołku"-ale tekst poprostu tak mi dowalilas ze masakra naprawde pogratulowac

xxmadzia15xx1

powiem tak:
widze że bardzo cie rajcują takie kłutnie.
nie mam juz czasu a przede wszystkim ochoty żeby dostarczać ci chyba jedynej rozrywki.

pokaż jaka jesteś mądra i rozważna zakończ tą (z braku lepszego słowa powiem) 'wymianę poglądów', przestań sie poniżać domniemaną znajomością 'zastosowania znaków interpunkcyjnych w mowie potocznej' bo ci to nie wychodzi. Trzeba było uważniej słuchać pani na języku polskim. Albo przynajmniej nauczyć sie posługiwać Google'ami.

Patta

Nie, nie rajcuja mnie takie kłótnie dla twojej wiadomosci.Poprostu odpisuje ci ciagle na twoje beznadziejne teksty to wszystko.I akurat nie pouczaj mnie co do nauki bo ja mam w szkole 5.0 srednia a ty no moze 3.5 .I jakie mądre zdanie jak na ciebie "zastosowania znaków interpunkcyjnych w mowie potocznej" brawo z kąd wzielas z neta, ksiazki od polskiego czy poprostu mamusia ci podyktowala.

xxmadzia15xx1

nie zrobiłaś jak prosiłam.
dalej sie kłucisz.
nie mów ze cie to nie podnieca bo to widać.
i naprawde nie masz już nic mądrego do powiedzenia wiec sie srednia popisujesz?
to jest ŻAŁOSNE . nie znajde lepszego słowa.

tak sie składa że ucze sie polskiego w zakresie rozszerzonym więc nie pierdol wiecej podobnych głupot.
w ten sposób jeszcze bardziej sie poniżasz.

Patta

A ty co, to ty to zakoncz.Jak bys nie chiala sie klucic to byc skonczyla juz odpisywac.I co to za roznica ze uczysz sie polskiego w zakresie rozszezonym skoro i tak z niego nic nie rozumiesz.Pewnie takiego przeklinanie tez sie na polskim nauczylas bo w mojej szkole jakos takich slow nie uczą.

xxmadzia15xx1

ja zawsze mówie ostatnie słowo kotku.

napisałabym że w 6 klasie jeszcze takich słow nie znacie ale jakoś sie powstrzymam. nieładnie jest jeżdzić ludziom po tzw. 'wieku' tym bardziej że w niku masz 15 a na avatarze kotka z zeszytu dla przedszkolaków.

weż sie zastanów zje.ba.na suczko czy czytając tylko moje posty możesz określić co umiem a czego nie? nie wydaje mi sie żebyś była wykfalifikowanym pedagogiem więc nie tobie to oceniać.

Patta

To bedziesz rozczarowana bo ja tez zawsze mowie ostatnie slowo.I co ze mam tekie zdjecie na awatarze.A moze ty masz lepsze jakąs lale z nata i myslisz ze ludzie uwierza ze to ty.Mylisz sie.Wlasnie sie zastanowielam i umiem to ocenic poniewaz ty wkolko i wkolko przeklinasz i widac dzieki temu ze nie umiesz sie narmalnie wyslawiac.

xxmadzia15xx1

'ty masz lepsze jakąs lale z nata i myslisz ze ludzie uwierza ze to ty'
buahahhahahhaha.
a jakbym wstawiła Pamele z gołymi cyckami to też byś powiedziała że chce aby ludzie mysleli ze tak wygladam?
twoja teoria jest śmieszna.

Skoro tak świetnie umiesz oceniać ludzi to startuj id razu na magistra pedagogiki albo psychologii!
Albo jeszce lepiej. Od razu na prezydenta.

I odłucz sie szufladkowania ludzi,których nawet nie znasz.

Patta

Zebys wiedziala ze pojde na psychologa pedagoga a pozniej na prezydenta.i co zabroniesz mi. Ja szufladkuje ludzi,zartujesz sobie ,ty chyba nie wiesz co mowiesz.

xxmadzia15xx1

'i co zabroniesz mi'
buaahahhah.
tak. zabraniam ci.
tak mówia małe dzieci jak sie targuja z rodzicami o wyjscie do piaskownicy.
naprawde sie poniżasz. z postu na post coraz bardziej.

'Zebys wiedziala ze pojde na psychologa pedagoga a pozniej na prezydenta'
a idz kurwa. ten kraj i tak powoli zchodzi na psy. pozostaje mi tylko modlić sie do Boga o losy ojczyzny.

'ty chyba nie wiesz co mowiesz'
po raz 2 powtarzam ci, że doskonale sobie zdaje sprawe z tego co PISZE i z tego co mówie również.

Patta

No tez sie zgadzam ze ten kraj schodzi na psy.To jesli chcesz cos zrobic dla niego to wyjedz z kraju, bo Polska niepotrzebuje wiesniekow i hamow takich jak ty.A jezeli chcesz sie modlic do Boga to idz sie wyspowiadac bo ciagle przeklinasz a to tez jest grzechem.

xxmadzia15xx1

to że zachowuje sie w ten a nie inny sposób w stosunku do ciebie nie oznacza że traktuje tak wszystkich.
działasz mi na nerwy swoją głupotą i nierozgranięciem.

no prosze.doszłaś do kwestii wiary. weź sie kurwa zastanów czy masz jaiekolwiek prawo i czy jesteś odpowiednią osobą by pouczać w tej sprawie innych.
bo dla dla mnie to ty jesteś nikim.

dla twojej wiadomości:
moze cie to zmartwi ale nie mam zamiaru nigdzie z polski wyjezdzac. nie bede sie poniżac pracując na zmywaku dając anglikom dodatkowych powodów do wysmiewania 'naiwnych polaczków'.